O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Developer living prague, Benátky nad Jizerou máte někdo zkušenost?
Hezký den, chtěl bych se zeptat, je tu někdo kdo aktuálně jedná s panem Lepkou ohledně developersk…
ivo4
Před 2 lety
15
Zahradní domek
Dobrý den, Čím prosím obložit zahradní domek, aby zůstal po nátěru stále světlý ? Modřín prý po čas…
atilius
Před 3 lety
2
Přehození spotřebičů - dřez a myčka
Chtěla bych se zeptat, lze přehodit spotřebiče - myčku a dřez, aniž by se muselo dělat něco s odpad…
ajina200
Před 3 lety
12
Varování na Hönig Pavel a Martin OSVČ i červenské stavby s.r.o.
Dobrý den, chci VAROVAT před nakalým, neprofesionálním, zcela katastrofálním podníkání a zhoto…
lucie_heczkova
Před 3 lety
1
Jak máte vyřešené odvětrávání radonu?
Ahoj, máme v nabídce buď pasivní ventilaci střechou, nebo pak aktivní odvětrávání ventilátorem skrz…
roman_
Před 1 rokem
26
RD půdorys pomoc :)
Zdravím všechny, začínám s přítelkyní stavět dvoupatrový rodinný dům s omezenými možnostmi, co se t…
simona_sterlyova
Před 3 lety
1
2
39
Regulace AcondTherm
Ahoj, mám nabídku na TČ od firmy Acond a nabízí k tomu položku Regulace AcondTherm. Snažil jsem se …
rosta6
Před 3 lety
1
Vinyl click na podlahové topení
Zdravím, chci se zeptat někoho z oboru či někoho zkušeného jestli je dobrý nápad dávat na podlahové…
skunkos
Před 3 lety
15
sponzor fóra
Okolí bazénu
Dobrý den. Prosím o inspiraci jak upravit okolí bazénu? Dekuji moc
ivisek17
Před 3 lety
1
Počkat?
Máme hotový projekt na totální rekonstrukci domu. Od prosince je na úřadě a čekáme na stavební povo…
mxm1919
Před 3 lety
19
Přetření palubek na stěnách interieru.
Dobrý den, Potřeboval bych radu ohledně úpravy palubek v interieru. Mám v plánu přetřít všechny stě…
cumprlicek
Před 3 lety
2
Prodej pozemku (louky) bez realitní kanceláře
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s prodejem pozemku (v našem případě se jedná o louku) bez reali…
jozkakomosny
Před 2 lety
9
Hydroizolace - šalování pomoci XPS
Dobrý den, mohu se zeptat, jak máte řešenou hydroizolaci u desky, kde se šalovalo pomoci XPS? Barák…
kofejn
Před 3 lety
5
Bazén betonový s nátěrem místo folie
Ahoj všem, vím, že tu spousta z vás dělala betonový bazén svépomocí, ale mám otázku, nemá někdo mís…
puhelin
Před 3 lety
15
TČ do nezatepleného domu
Zdravím :slight_smile: Chtěla bych se zeptat na názory a zkušenosti - je podle vás vhodným způsob…
synura_p
Před 3 lety
11
RD Alfa 3 Plus od GServisu
Dobrý den všem, nestavíte prosím Vás někdo, případně nemáte již postaveno podle projektu Alfa 3 Plu…
romca20
Před 3 lety
5
Baterie Omnires
Zdravím, má někdo zkušenosti s touto značkou baterií? Na internetu jsem moc recenzí nenašel. Předem…
tade10
Před 3 lety
1
Bojler ve skladu
Dobrý den. Máme elektrický kotel a bojler ve skladu. Brzy bude nahrazeno vnitřní jednotkou tepelnéh…
jose10r
Před 3 lety
1
Bezpečnostní dveře
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit osvědčenou a kvalitní firmu na bezpečnostní dveře do bytu? Má…
lukass_5
Před 3 lety
3
Wifi zvonek s displejem
Zdravím, nemá někdo doma případně nepotkal se někde někdo z vás s domácím zvonkem, který by měl al…
jarin1
Před 3 lety
20
Noční orientační světla na chodbu a wc
Rád bych co nejjednodušší instalaci nočního osvětlení. Mám následovné představy: - na delší chodbě…
jose10r
Před 2 lety
24
Celoroční Zimní zahrada
Dobrý den, poptáváme zimní zahradu 6x3m k našemu malému bytečku. Oslovila nás firma Esmero, ale nem…
david02
Před 3 lety
3
Zateplení stropu, vazníky, stříkaná pěna, SDK
Dobrý den, řeším jak udělat zateplení stropu. Situace viz fotky. Věnec je vysoký 25cm, trámek co le…
brumlakk
Před 3 lety
10
Spíž blízko jihu
Ahoj stavebníci, jdu si pro pár cenných rad. :wink: Řeším teď v projektu spíž. Okno bude na jihovýc…
gabrielaa
Před 3 lety
22
Betonové vyvýšené záhony
Máte někdo zkušenost s vyvýšenými betonovými záhony od DITONu, nebo všeobecně s betonovými záhony?
raziel628
Před 3 lety
3
Dřez Schock
Máme 2 měsíce starý dřez Schock, teď jsem si všimla, že už má odštípnutou hranu - nejsem si vědoma …
jitka_cechurova
Před 3 lety
1
Koho osloviť projektant/architekt ?
Dobrý večer, žijeme v ČR ,no plánujeme stavbu RD na Slovensku. Potrebovali by sme urobiť projekt + …
milanq
Před 3 lety
5
Soused a jeho problém
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Žádali jsme sousedy o podpis ke stavbě. Všichni souhlasili, jen j…
mellari
Před 3 lety
15
Drenáž zahrady
Ahoj, koupili jsme dům a řešíme nyní problém se zahradou. Zhruba polovina zahrady je podmáčená a je…
esmeralda2
Před 3 lety
8
Dlouhá / úzká chodba a vest.skříň
Zdravím, chtěla jsem se optat zda někdo nemá podobně řešenou vstupní chodbu délka 6 m a je celkem ú…
radim2015
Před 3 lety
27
1
2
…
147
148
149
150
151
…