O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt kuchyne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je adekvátní cena za projekt? Dělal mi ji známej, který si ře…
niknik123
Před 3 lety
1
Zařízení koupelny
Dobrý den, byl by zde někdo kdo by mi pomohl/doporučil rozmístění zařizovacích prvků v koupelně? Ro…
nejaga
Před 3 lety
12
Kolik je potřeba betonu na zahradní obrubník?
Budu dělat kačírek kolem domu. Nikdy jsem nebetonoval. Kolik mám koupit betonu na zahradní obrubník…
edison101
Před 3 lety
6
Asfaltové pásy a polystyren
Dobrý den prosím o radu jak nalepit hydroizolaci na základovou desku když mám desku obšalovanou pol…
jirca456
Před 3 lety
21
Cenová nabídka na terasu
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Nechali sme si spracovať cenovú ponuku na vybetónovanie te…
kratkyliba
Před 3 lety
11
Velikost bazenu
Zdravim vas. Chtel bych se zeptat na vaše zkušenosti ohledně velikosti bazénu. Rozmyslím se mezi 6x…
ranovo
Před 3 lety
8
Dům na klíč - hledání firmy
Ahoj, nevim kam jinam se obrátit, našli jsme si projektanta/architekta. Na stávajícím pozemku je b…
tomi_28
Před 3 lety
7
Marmoleum MS kraj
Zdravim, nenajde se tady nekdo, kdo by mi dal tip nejlepe na podlahare, ktery pracuje s marmoleem? …
simsa55
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Co je to za dlažbu
Ahoj, může mi prosím někdo pomoc identifikovat tuto dlažbu ? :slight_smile: :slight_smile:
mijunkacz
Před 3 lety
1
Obklad na starou omitku
Pri rekonstrukci koupelny jsem odrbal stare kachle a zbytky lepidla viz. foto. A ted resim dilema c…
doog
Před 3 lety
4
Bioklimaticka pergola
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo bioklimatickou nebo hlinikovou pergolu v bílé b…
hoty
Před 3 lety
5
Zahradní nábytek
Ahoj, jak se připravujete na jaro? U nás základ máme.o) Teď už jen doladíme detaily.
vikinoseznam
Před 3 lety
1
Zkušenosti s dřevostavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně dřevostavby. Zda má někdo zkušenosti s firmou Dřevoastavba ING, s.r.o.,…
wacko
Před 3 lety
4
Zastavěné plocha a koeficient zeleně
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výpočtem zastavenosti. Náš pozemek je rozdělen do dvou parcel…
milanq
Před 3 lety
8
Tříkomorový septik + Zemní pískový filtr v praxi
Dobrý deň, mohol by mi niekto poradiť ohľadom reálnej skúsenosti s týmto riešením. Už niekoľko dní …
jaujcik
Před 3 lety
5
Jaké vybrat travní osivo
V OBI nám doporučili travní osivo Aros. Mají standartní typy parkové, zahradní, hřiště. Budou nám t…
davex
Před 3 lety
1
2
58
Legislativní/majetkoprávní zádrhel při zbudování přípojky
Hezký večer. Nemáte někdo náhodou zkušenost s legislativními/majetkoprávními průtahy při zbudování …
jirja
Před 3 lety
1
Stříška nad vchod
Dobrý den, prosím o radu nebo nějakou inspiraci. Nyní objednávame vazníky a chceme navíc stříšku, k…
lujisech
Před 3 lety
1
Okap z vikýře?
Prosím majitele střech s pultovým vikýřem....kam máte sveden okap.svod z vikýře? Nějak nevíme, jak …
zinzin
Před 3 lety
13
Špaleta dveří_dotaz
Dobrý den/večer, prosím, neví někdo kolik centimetrů musí mít špaleta dveří, aby se daly namontovat…
alda33
Před 3 lety
2
Výška betonového plotu
Dobrý den, bydlíme u hlavní silnice, z toho důvodu chceme před domem betonový plot z dílců. První ú…
jandour
Před 3 lety
10
Daň z prijmu po prodeji nemovitosti
Ahojky, Prodali jsme nemovitost, ve které jsme ale nebydleli, tudíž bychom měli podat daň z příjmů…
vladimirsvorba
Před 3 lety
12
Špatně fungující světla
Při stěhování do bytu jsem se snažila zkontrolovat vše... co jsem ale nezkontrolovala byla světla. …
daniela_jakodova
Před 3 lety
6
Střecha garáže
Ahoj, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s různými typy střech na garáž. Jakou máte a zda jste…
kofejn
Před 3 lety
7
Bazen od koupemese.cz
Dobrý den, má někdo zkušenost s firmou koupemese.cz? Chtěli bychom od nich bazén.... nikde nemůžu z…
andrew1
Před 3 lety
1
Barva spárovačky u podlah (dlažby) v obytných místnostech?
Hezký den, nějaký tip jakou zvolit barvu spárovačky u dlažby v obytných místnostech? Budeme mít dek…
kofejn
Před 3 lety
9
Směr pokládky podlahy (dilema) - prosím o radu
Hezký den, poradíte mi někdo se směrem pokládky podlah? Viz. FOTO, jak máme rozložené místnosti v 1…
kofejn
Před 2 lety
11
Střešní latě
Dobrý den, máme v plánu takovýto přístřešek se střešními latěmi. Potřebuji vědět zda stačí na latě …
jozkakomosny
Před 3 lety
5
Ukotvení oken
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, při zdivu Ytong a plastových oknech, stačí upevnění pouze na plas…
netmaster
Před 3 lety
3
Click vinyl bez lepení na podlahové topení?
Máte prosím někdo click vinyl na teplovodní podlahové topení a máte ho jen položen bez lepení? Chci…
sona_sk
Před 2 lety
7
1
2
…
145
146
147
148
149
…