O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tepelné čerpadlo + podlahové vytápění Olomoucký kraj
Zdravím Vás, chtěl bych Vás poprosit o nějaké solidní firmy, které Vám dodaly, namontovaly a zprovo…
blooddrunk
Před 3 lety
3
Sokl domu
Dobrý den, prosím o radu, jak správně bychom měli teď pokračovat se soklem.. Aktuálně je to takto v…
xkarlos
Před 3 lety
9
Pračka napusti vodu ale nepere
Ahoj mám pračku starou 11let a dnes se stalo že když jsem se chystal prát pračka napustí vodu cvakn…
dan1el
Před 2 lety
4
Cena kompletního projektu
Ahoj všichni, jaká by podle vás byla v dnešní době přiměřená cena za vyhotovení studie, projektu a…
pyramis
Před 3 lety
1
2
50
Podlaha s dyhou
Dobry den,mate prosim nekdo dyhovanou podlahu na HDF desce?Horni vrstva matny lak,dyha kartacovana.…
t_makovice
Před 2 lety
17
Povinná územní studie, ano nebo ne?
Zdravím všechny stavebníky :slight_smile: Plánujeme stavbu rodinného domu. Pro ni jsme chtěli využ…
martin_saidl
Před 3 lety
21
Vrata Lomax Home nebo Delta
Zdravim. Jsme ve fazi vyberu garazovych vrat. Chceme vrata od Lomaxu. Nemuzeme se rozhodnout jestli…
oren
Před 3 lety
1
Jak zařídit TENTO balkon?:)
Ahoj, budeme se stěhovat do nového bytu a bude tam takovýhle prostorný balkon. A já vůbec nevím, ja…
myfairlady
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Jakou fasádu odolnou proti mechum atd.
Zdravím, jakou prosím zvolit fasádu, aby byla odolná proti mechum apod. Aby nebyla časem zelená. A …
kekita
Před 3 lety
3
FASÁDA
Dobrý den Prosím jaké mám možnosti, po vytrvalých bojích se sousedama (3 roky) jsme se dostali do …
davex
Před 3 lety
2
Aký je rozdiel medzi tepelnými čerpadlami?
Zdravím Bosch kúpil tovaren IVT a dnes su na trhu vyhera uplne rovnake cerpadla pod znackami Bosch …
blooddrunk
Před 3 lety
5
Projekt RD
Ahojte👋Chystáme se na stavbu menšího RD.Ráda si vyslechnu vaše názory a popřípadě i rady co by jste…
tulda27
Před 3 lety
17
Jaké úchytky
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně úchytek v kuchyni. Chtěla bych nakombinovat podlouhlé a ku…
kristyho
Před 3 lety
3
Rekonstrukce chalupy - na koho se obrátit
Dobrý den, s partnerem se chystáme na rekonstrukci cca 100 let starého kamenného domu na Vysočině, …
lodyracka
Před 3 lety
4
Barva
Zdravím a omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nenašla jsem informace, které jsem potřebovala.…
edcbubu
Před 3 lety
3
Územní studie
Dobry den, určitě se tady najde někdo zkušenější kdo by poradil. Rádi bychom koupili pozemek na kte…
ivanna22
Před 3 lety
20
Omítání miako stropu Porotherm strojní sádrové omítky
Omítali jste někdo strop Porotherm nebo jiný systémový strojními sádrovými omítkami? dávali jste pe…
wacko
Před 3 lety
2
Pudorys pripominky
Zdravim, prosim o kritiku hlavne 1NP. Terasa je na JZ. Dekuji
japona
Před 3 lety
2
Zděný zahradní domek/dílnička
Připravuji základovou desku v zámrzu o rozměru 7x3,5m. Chci postavit zahradní domek/dílnu, viz foto…
pyramis
Před 3 lety
15
Odkud venkovní žaluzie
Dobrý den, právě řešíme venkovní žaluzie. Vekra nám je právě nacenila na 200tis, cena na vypínač. E…
wries
Před 3 lety
9
Vazníky - Sedlčany, Jacer CZ, Kasper
Dobrý den všem, Máme nabídku od tří firem: Sedlčany Drevene Konstrukce, Jacer CZ a Kasper. Rozdíl …
jarin1
Před 3 lety
3
Sauna v zateplene novostavbe a vlhkost po saunovani
Zdravim Planujem finskou saunu v interieru (jedna se o novy zatepleby RD bez rekuperace). Po saunov…
hanjoch
Před 3 lety
8
Zkušenosti se tepelným čerpadlem THERMIA
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tepelným zemním čerpadlem Thermia? Funguje jak má, není po…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Integrovaný krb nebo krbová kamna
Dobrý den, kvůli legislativě řešíme zabudování komínu do nízkoenergetické dřevostavby. Jsme ve fázi…
krar
Před 2 lety
18
Rozvody vody v koupelně
Zdravím, chtěla bych se poradit zda je můj návrh na přeměnu koupelny s kuchyní reálný co se odpadů …
japona
Před 3 lety
2
Zatemňovací roleta?
Ahoj, Mate nekdo zkusenost jakou latku a typ rolwty do loznice aby nebylo videt svetlo a ani nepros…
milanq
Před 2 lety
12
Somfy connexoon - prosím pomoc
Dobry den, Koupil jsem s druhe ruky Somfy connexoon abych mohl pouzit na vjezdovou branu. Pri regis…
zdenna
Před 3 lety
4
Plot z ceho je?
Hezky dobry den, prosim pekne nevite z ceho je tento plot?? Jak je zhotoveny?? Moc se me libi. Deku…
zaplik1
Před 3 lety
5
Výběr postřikovače - hubení Lignofixem
Zdravím, prosím o pomoc s výběrem postřikovače... Jde mi hlavně o zkušenosti z praxe - s čím jste …
dannu
Před 3 lety
1
Odstineni - drevene dilce? inspirujete me?
Ahoj, potrebuji odstinit strechu od souseda. Zivy plot poroste roky. Ted jsem videla u jednoho domu…
puhelin
Před 3 lety
7
1
2
…
146
147
148
149
150
…