O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hypotéka Sparkasse
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, zda se tu najde někdo, kdo využil hypotéku z Německa od Sparka…
miroslav_hajek
Před 3 lety
3
Má někdo antracitové zásuvky/vypínače?
Zdravím, hledám všude možně, ale všude jen bud vyfocený jen vypínač nebo zásuvka, ale nikde foto v …
termat5
Před 3 lety
13
Vytápění novostavby 2022
Zdravím, Řeší někdo aktuálně vytápění novostavby a nová pravidla pro výpočet energetického štítku? …
radim2015
Před 3 lety
1
2
...
3
85
Interiérové dveře dub halifax. Jaká podlaha?
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo má interiérové dveře dub halifax? Jakou podlahu jste zvolili? Plánuje…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
2
Inspirace
Zdravím, plánuju si na zahradě postavit nějaký dřevěný zahradní domek nebo chatku na občasné víkend…
petrmm
Před 3 lety
2
Zahájení realizace záměru
Dobrý den, paní co nám pracuje na stavebním povolení mi řekla, že v pondeli-utery budeme mít jíž st…
milanq
Před 3 lety
8
Zdění na mokrý porobeton/Ytong
Zdravím stavebníci, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se zděním na mokré zdivo. …
zubr487
Před 3 lety
2
Vodomer na destovku
Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe resit vodomer na destovou vodu? chapu ze kanalizace nec…
radim2015
Před 3 lety
14
sponzor fóra
Venkovní žaluzie na severní straně?
Zdravím, jdu s dalším dotazem. Podle mě není potřeba na severní straně dělat žádné venkovní žaluz…
bayt
Před 2 lety
27
Lepený vinyl - Gerflor Creation 55 vs. Floor Forever Extreme?
Zdravím, chtěl bych se zeptat na názory na tyto dva modely podlah. Gerflor mi přijde jako celkem ji…
jindra_pompo
Před 3 lety
1
Chemická izolace
Dobrý den, jestli tady vůbec někdo je ještě...má někdo zkušenosti s chemickou izolací? Byla nám pr…
raziel628
Před 3 lety
6
Lesk,pololesk ci mat - kuch.linka
Zarizujeme maly byt 2kk,obyvak s kuch.linkou je jen 19 m2 a kuchlinka bude proti fr.oknu,ktere je n…
luckapol
Před 3 lety
5
Potřebuji pomoc
Dobrý den , někdo nějaký nápady na nějaký zlepšení ? Zádveři a technická místnost musí zůstat Ze …
xkarlos
Před 3 lety
13
Dětská zábrana na shodiště
Zdravím všechny, jsme ve fázi, kdy řešíme zábranu na schodiště pro našeho prcka a jelikož máme vol…
puhelin
Před 3 lety
5
Vrtaná studna Třebíč
Prosím o doporučení firmy na Třebíčsku specializující se na vrty. Děkuji
jirkajn
Před 3 lety
2
Odhlášení věcného břemene
Ahojte, mám dotaz dělal někdo z Vás odhlašení věcného břemene z nemovitosti u zemřelé osoby ? chcem…
selskyrozum
Před 3 lety
3
ŽB věnec - broušení ?
Dobrý den, věnec jsme šalovali pomocí systému VELOX. Při schnutí beton mezi deskami trochu sedl, v…
petr12321
Před 3 lety
6
Vinyl v celém bytě
Dneska nám přišlo vyúčtování. Můžu se zeptat kolik si účtovala firma jen za položení vinylu v celém…
michall90
Před 3 lety
5
AR okenní technika
Zdravím, máte někdo okna od AR okenní technika ? Jak jste s nimi spokojeni ?
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Senzor čistoty vzduchu - IKEA? jen snímání co2, jaký?:)
Ahoj, nevíte o nějakém pěkném měřidle kvality vzduchu? líbí se mi ten z ikey, je překrásný, ale píš…
oujee21
Před 3 lety
3
Dočasný svod vody ze střechy
Dobrý den, Chci se zeptat, zda se dá použít drenážní trubka perforovaná na dočasný svod vody ze žl…
wacko
Před 3 lety
8
Kuchyne ASKO
Ahoj..muzu poprosit o zkusenosti s kuchynemi z ASKA, kdo mate? Moc dekuju.
zuzapraha
Před 3 lety
3
Vybaveni MEXEN
Zdravim, ma tu nekdo zkusenosti se znackou Mexen? delaji celkem levne a pekne baterie atd. Zajima m…
ko_taz
Před 3 lety
1
Jake baterie pro nejsnadnejsi urzbu? bila/cerna?
Zdravim, jsme ve fazi vybirani baterii a ostatnich veci do koupelny a chtel bych se zeptat jake ma …
puhelin
Před 3 lety
2
Kompozitní sítě a tyče
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kompozitními sítěmi a tyčemi do základů místo klasických ocelov…
raziel628
Před 3 lety
2
TČ země voda: značky, zkušenosti
Zdravím! Je zde mnoho diskusí o TČ, ale většinou se zabývají variantou vzduch-voda. My se zatím spí…
snaper86
Před 5 měsíci
1
2
34
Závěsný WC nosnost
Děláme rekonstrukci stareho bytu a jsou tam slabe zdi, tak se bojím dávat na WC závěsný záchod.Gebe…
kofejn
Před 3 lety
10
Rozvodnice do vápenopískové zdi?
Zdravím, kdo jste stavěli z vápenopískových cihel, jak jste řešili v domově rozvodní skříň? Do zdi…
kofejn
Před 3 lety
6
Stavební firma Liberecky kraj
Ahoj všem, chtěli bychom stavět RD, aktuálně jsme ve fázi tvorby projektu a na podzim bychom rádi z…
jirkajn
Před 3 lety
4
Fenolická pěna
Zdravím vás chci se zeptat jestli jste nahrazovali fenolickou pěnu mám ji psanou přes věnec je to š…
obludak
Před 3 lety
5
1
2
…
155
156
157
158
159
…