O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Madlo, klika, koule - zkušenosti
Dobrý den, akorát jsme ve fázi oken a dveří a řešíme, zda na vchodové dveře madlo, kouli či kliku.…
stelholi
Před 11 měsíci
1
2
32
Podlahové vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se systémem podlahového vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM? Zajímá m…
wpavel
Před 3 lety
4
Sádrová omítka pod obklad na Ytong
Ahoj stavebníci, mám teď dilema zdali dát sádrové omítky i pod obklady v koupelně a wc, nebo dát ob…
jarin1
Před 3 lety
1
Obklad v kuchyni
Dobry den Prosim o radu chceme davat za kuchynskou linku keramicky obklad,obklada se to pred instal…
artep1987
Před 3 lety
5
Cena za nové rozvody
Dobrý den, přijde Vám cena 300 000 kč v pořádku za následující : - Kompletně nové vytápění ( nový…
n_ergy
Před 3 lety
3
Dřevěné schodiště - olej nebo lak?
Hezký den, řešíme naše dřevěné schody a nevíme zda jít do dřeva s lakem nebo olej? Výhody/nevýhody,…
raziel628
Před 3 lety
3
Jaký dekor dřeva na schodiště? Inspirace
Hezký den, řešíme naše dřevěné schodiště a nemůžeme se rozhodnout do jakého dekoru dřeva jít - ve h…
charvat1976
Před 3 lety
1
Vylevka - ano nebo ne?
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli má někdo tuto výlevku? Jste s ní spokojeni? Můžu poprosit o přípa…
sklenarovaa
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Skladba ploché střechy
Dobrý den, začínáme stavět novostavbu RD a řeším problém se skladbou ploché střechy. V projektu je …
zubr487
Před 3 lety
7
Pracovni deska v kuchyni - (ne)kvalitni spoje a reseni kolem stoupacek
Procetla jsem tu nekolik diskuzi na podobne tema ale presnou odpoved jsem nenasla. V soucasne dobe …
lucyusa
Před 3 lety
1
2
33
Dvoukřídlé okno se středovým sloupkem nebo bez?
Výhody/nevýhody? Kromě toho, že se sloupkem jdou otevírat obě křídla na ventilaci. Díky.
jarin1
Před 3 lety
15
Střešní fólie
Dobrý den, mám dotaz ohledně střešní fólie. Mám na střeše střešní fólií TONDACH FOL MONO. Jde mi o …
pyramis
Před 3 lety
2
Hypotéka Sparkasse
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, zda se tu najde někdo, kdo využil hypotéku z Německa od Sparka…
miroslav_hajek
Před 3 lety
3
Má někdo antracitové zásuvky/vypínače?
Zdravím, hledám všude možně, ale všude jen bud vyfocený jen vypínač nebo zásuvka, ale nikde foto v …
termat5
Před 3 lety
13
Vytápění novostavby 2022
Zdravím, Řeší někdo aktuálně vytápění novostavby a nová pravidla pro výpočet energetického štítku? …
radim2015
Před 3 lety
1
2
...
3
85
Interiérové dveře dub halifax. Jaká podlaha?
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo má interiérové dveře dub halifax? Jakou podlahu jste zvolili? Plánuje…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
2
Inspirace
Zdravím, plánuju si na zahradě postavit nějaký dřevěný zahradní domek nebo chatku na občasné víkend…
petrmm
Před 3 lety
2
Zahájení realizace záměru
Dobrý den, paní co nám pracuje na stavebním povolení mi řekla, že v pondeli-utery budeme mít jíž st…
milanq
Před 3 lety
8
Zdění na mokrý porobeton/Ytong
Zdravím stavebníci, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se zděním na mokré zdivo. …
zubr487
Před 3 lety
2
Vodomer na destovku
Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe resit vodomer na destovou vodu? chapu ze kanalizace nec…
radim2015
Před 3 lety
14
Venkovní žaluzie na severní straně?
Zdravím, jdu s dalším dotazem. Podle mě není potřeba na severní straně dělat žádné venkovní žaluz…
bayt
Před 2 lety
27
Lepený vinyl - Gerflor Creation 55 vs. Floor Forever Extreme?
Zdravím, chtěl bych se zeptat na názory na tyto dva modely podlah. Gerflor mi přijde jako celkem ji…
jindra_pompo
Před 3 lety
1
Chemická izolace
Dobrý den, jestli tady vůbec někdo je ještě...má někdo zkušenosti s chemickou izolací? Byla nám pr…
raziel628
Před 3 lety
6
Lesk,pololesk ci mat - kuch.linka
Zarizujeme maly byt 2kk,obyvak s kuch.linkou je jen 19 m2 a kuchlinka bude proti fr.oknu,ktere je n…
luckapol
Před 3 lety
5
Potřebuji pomoc
Dobrý den , někdo nějaký nápady na nějaký zlepšení ? Zádveři a technická místnost musí zůstat Ze …
xkarlos
Před 3 lety
13
Dětská zábrana na shodiště
Zdravím všechny, jsme ve fázi, kdy řešíme zábranu na schodiště pro našeho prcka a jelikož máme vol…
puhelin
Před 3 lety
5
Vrtaná studna Třebíč
Prosím o doporučení firmy na Třebíčsku specializující se na vrty. Děkuji
jirkajn
Před 3 lety
2
Odhlášení věcného břemene
Ahojte, mám dotaz dělal někdo z Vás odhlašení věcného břemene z nemovitosti u zemřelé osoby ? chcem…
selskyrozum
Před 3 lety
3
ŽB věnec - broušení ?
Dobrý den, věnec jsme šalovali pomocí systému VELOX. Při schnutí beton mezi deskami trochu sedl, v…
petr12321
Před 3 lety
6
Vinyl v celém bytě
Dneska nám přišlo vyúčtování. Můžu se zeptat kolik si účtovala firma jen za položení vinylu v celém…
michall90
Před 3 lety
5
1
2
…
155
156
157
158
159
…