O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vylévání podlah bez uzavřené stavby
Dobrý den, omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale lze vylévat podlahu anhydritem i když nemáme uzavře…
petrkunc132
Před 4 lety
11
Uskladnění thuji v kvetináčích přes zimu?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat - přes jaro jsem namnožil řízkováním thuje, asi 20 stromečků se ch…
tomas_fukovec
Před 4 lety
1
Odpad v podhledu
Zdravím, při rekonstrukci přišla stavební firma s tím, že vodu a odpad z koupelny v prvním patře ch…
zdenek13
Před 4 lety
3
Dřevěný strop - KVH hranoly
Ahoj, rekonstruujeme dům a v jedné místnosti 4x5 m - ložnice - byly ponechány původní trámy z 30. l…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Uponor Minitec - nízká podlahovka
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto systémem? Při rekonstruci máme v přízemí 20 let starou podlah…
wpavel
Před 4 lety
2
Plynový kotel - jaký?
Plánujeme dům a topit chceme plynem. Vůbec se v tom nevyznám. Byl by někdo ochotný vysvětlit mi, ja…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
9
Vysoké madlo z obou stran vchodových dvěří, má někdo??
Dobrý den, chci se zeptat na nazor/zkušenost, jestli má někdo madla z obou stran vchodových dveří, …
norah32
Před 4 lety
6
Projekt schodiště
Ahojte. Průzkum trhu. Myslíte že by mohl být zájem o přesný projekt betonové schodiště? Já jsem tot…
puhelin
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Albo okna
Kdo vyrábí pečeti dveří pro Albo? Apologies for Google translate Czech. I have Albo windows & door…
stuartpaul
Před 4 lety
2
Koupit celé dílo nebo nejdřív pozemek
Dobrý den, Zvažujeme koupi rodinného domu. Developer navrhuje 2 varianty - nejdřív koupit pozemek …
petrkunc132
Před 4 lety
6
Aktuální vlastní zkušenost - hypotéka - sami nebo finanční poradce?
Prosím, jakou máte vlastní zkušenost tento rok při vyřizování hypotéky, lepší sami nebo finanční po…
denisahajdukova
Před 1 rokem
8
Vyplatí se ještě vytápění plynem?
Zdravím, jsme s ženou ve fázi projektování, kdy dům nám bude stavět firma. Jedná se o dřevostavbu …
horst_fuchs
Před 3 lety
1
2
51
MYČKA podstavná
Ahoj, budeme se stěhovat na baráček, kde je již částečně zařízená kuchyň a než budeme dělat novou, …
marvac
Před 4 lety
5
Jaké máte kliky na bílých plastových oknech
Zdravím všechny, po dlouhém rozhodování jsem zvolili do interiéru bílá plastová okna (venku budou a…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Viessmann Vitocal 222 -S
Dobrý den, prosím máte někdo TČ Viessmann Vitocal 222-S? Jak jste spokojeni? Váháme zda vzít Nibe …
matysce
Před 4 lety
1
Zplynovací kotel nehřeje
Ahoj máme nový zplynovací kotel značky Viadrus U22, který ale nechce hřát. V minulým roce jsme měli…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Vinyl od Barkotexu - ukažte:)
Ahoj, budeme do developerského projektu vybírat vinyl, a ráda bych kromě vzorkovny viděla i něco v …
myfairlady
Před 4 lety
1
Zkušenost s firmou SAPPEX TRADE s.r.o. Ludgeřovice.
Dobrý den, nechali jste si někdo dělat okna od této firmy. Jste spokojeni? Děkuji za vaše odpovědi.
sahny
Před 4 lety
1
Ostrovní systém svépomocí - legislativa
Dobrý den, je možné mít dům k bydlení zcela bez elektrické přípojky, s vlastním zdrojem elektřiny?…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
30
Nazor na projekt bungalov 4+KK+2G
Mohu poprosit o váš názor na projekt? Budu vděčný za všechny připomínky. Dům jsme si navrhli dle …
iveta_89
Před 4 lety
9
Příjezdová komunikace
Zdravím všechny, ráda bych si od Vás nechala poradit, třeba se najde někdo kdo řešil podobný problé…
dita_a_ivan
Před 2 lety
12
Výběr nové sekačky
Zdravím, odchází mi po 10 letech sekačka z Mountfieldu, typ 4820. Kdybych z ní byl odvařený, tak by…
tomas_piro
Před 2 lety
25
Tip na stavební firmu
Ahoj, máme v plánu stavět zděný rodinný dům v okolí Týna nad Vltavou. Nemáte prosím někdo tip na fi…
rosta6
Před 4 lety
1
Vyřízení NZÚ - B svépomocí - novostavba
Vyřizoval někdo NZÚ svépomocí nebo je to tak složité, že k tomu vždy potřebná specializovaná firma …
puhelin
Před 4 lety
3
Difuzér
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť značku kvalitných elektrických difuzérov? Ďakujem krásne
rhoda
Před 4 lety
5
Aktuální cena dřevostavba za m2
Dobrý den, nechával jste si někdo teď (srpen, září), zpracovávat nabídku dle projektu? Aktuálně mi …
iveta_89
Před 4 lety
12
Obklady, dlažba "Barcelona" (Keros)
Dobrý den, líbí se mi dlažba Barcelona Triumph a Barcelona Arch (25x25cm), ale nevím, co k nim dát …
lenka_stoykova
Před 4 lety
3
Jaký použit kámen do gabionu?
Poraďte prosím, jaký použit kámen do gabionu? Moc se mi lipbí tento na fotce. Poradíte, co by to mo…
belladen
Před 4 lety
1
Stavební firma okolí Milevska
Zdravím, sháním nějakou stavební firmu, nejlépe okres Písek, něco kolem Milevska. Doporučíte mi něk…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Hydroizolace střechy sklepu
Zdravím všechny stavitele, vzhledem k tomu, že mi při delších a vydatnějších deštích prosakuje voda…
raziel628
Před 4 lety
9
1
2
…
176
177
178
179
180
…