O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Inspirace domu proti svahu
Dobrý den, hledáme inspiraci domu proti svahu. Většinou na internetu jsem našel jen domy ve svahu (…
henrybrno
Před 4 lety
1
Napojení na vodovod v soukromém vlastnictví
Dobrý den, koupili jsme pozemek, kam není natažená voda. Pozemek je ve vedlejší ulici, kam nevede o…
hmatlova
Před 4 lety
7
Černé vodovodní baterie ,výdrž, údržba.
Ahoj Máte někdo černé baterie jak umyvadlové tak sprchové či vanové-podomítkové ? Popřípadě i jaký…
jarin1
Před 4 lety
1
Topení elektrokotlem
Dobrý den, topíme elektrokotlem 9kW podlahové topení, plocha 130m2. Jaká je vhodné nastavení teplot…
martin_masek
Před 4 lety
14
Širší varná deska
Máte někdo širší varnou desku (než klasická 60 cm)? Jak jste s ní spokojeni? Přemýšlím nad ni, ale…
mahev
Před 4 lety
11
Zděné domy na klíč
Zdravím, má někdo prosím zkušenosti s firmou Smart stavby s.r.o., nebo Deprostav? Popřípadě můžete…
melichercikhonza
Před 3 lety
4
Emisní třída starého plynového kotle
Neví někdo, jakou může mít emisní třídu starý plynový kotel Destila Ocelot DPL25?
wpavel
Před 4 lety
2
Fasada k antracit oknum
Dobry den, zajimalo by me, jakou mate fasadu k oknum barvy antracit. Vsude okolo vidim jen bilou, …
roman_
Před 1 rokem
1
2
41
sponzor fóra
Zdroj tepla novostavba
Zdravím, mám v projektu na RD - povolení vydáno letos asi v červnu jako hlavní zdroj vytápění a oh…
maanna
Před 4 lety
1
2
46
Soukromí v koupelně
Ahoj, řeším okno v koupelně, chtěla bych nějak zabránit viditelnosti zvenku dovnitř zejména večer,k…
marie_horalkova
Před 4 lety
3
Stavební dozor Nový Jičín
Dobrý den, potřebuji sehnat stavební dozor v okolí Nového Jičína. Jde mi především o splnění zákon…
loiza
Před 4 lety
1
OSB na stávající dlažbu
Dobrý den, chtěl jsem vás požádat o radu. Rád bych položil vinylovou podlahu na stávající poměrně r…
hmatlova
Před 4 lety
2
Elektřina nebo plyn?
Dobrý den, několikrát už tu byla probíraná cena vytápění elektřinou versus plynem, ale všechny dota…
wpavel
Před 4 lety
20
Střešní krytina Walther Jacobi
Ahoj, máte někdo pálenou střešní krytinu Walther Jacobi? Narazili jsme na ni poprvé na FOR ARCH a…
synura_p
Před 2 lety
2
Tlaková zkouška rozvodů vody
Dobrý den Ahoj, prosím Vás o konzultaci :slight_smile:. Na doporučení jsem natlakoval potrubí na 1…
plaintruth
Před 1 rokem
11
Zatepleni pomoci korkovych desek
Dobry vecer, Nema nekdo nahodou zatepleny dum korkovymi deskami? A pokud ano, jak jste spokojeni a…
izarea
Před 3 lety
3
Zaměření pozemku
Dobrý den , z jakého webu nebo úřadu si projektant zjišťuje rozměry pozemku a vzdálenost okolních b…
franti_p
Před 4 lety
3
Díra v pletivovém plotu pro elektro "antoníček"
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo z Vás neřešil problém, který mě čeká na řešení. Vlastním staveb…
milan1965
Před 4 lety
12
Inspirace na barvu oken - basaltgrau nebo antracit?
Ahoj, vybíráme barvu oken/dveří a nemůžeme se rozhodnout zda jít do basaltgrau (ral 7012/62:sunglas…
lipsak
Před 4 lety
3
Zjistí stavební úřad, když máte méně izolace, materiálu v podlaze než v projektu?
Dobrý den, nevíte někdo jestli stavební úřad může při kolaudaci zjistit, že máte např. o pár cm mén…
panlorenc
Před 4 lety
7
Máte někdo zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)?
Dobrý den, máte někdo reálnou zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)? Zvažujeme jejich použít…
arwene
Před 4 lety
1
Nelze zavřít myčku od Elektrolux
Ahoj, moc bych prosila o radu. Máme vestavěnou myčku od Elektrolux (asi 1.5 roku). Ano, když to jin…
mahev
Před 4 lety
8
Utěsnění prostupů základy
Zdravím všechny a prosím o radu, jestli se nějak zatěsňují prostupy základy z venkovní strany a po…
petrsv1000
Před 4 lety
21
Vodorovná hydroizolace injektáží nebo fólií?
Dobrý večer, chceme provést hydroizolaci základů u cihlového , podsklepeného domu z padesátých let.…
zubr487
Před 4 lety
8
Kotel
Dobrý den, jaký kotel pro starý dům o tepelné ztrátě 11kw.Je vyhovující kotel s výkonem 14kw? Děkuji
zubr487
Před 4 lety
2
Střešní okno a sousedi
Dobrý den, chci se zeptat :odkoupili jsme barák po baby a museli jsme ho skoro celý rozbourat. Svol…
milanq
Před 3 lety
1
2
32
Položení vnitřních parapetů na polystyren
Chtěl bych se optat, jestli je vnitřní parapet lepší nechat položený na zdivu a betoně nebo tam vlo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Styrotherm plus 70
Dobrý den, je možné použít při zateplování věnce v úrovni stropů Styrotherm Plus 70 nebo tam musí …
zubr487
Před 4 lety
2
RD na klíč Vysočina
Ahoj, dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte tip na spolehlivou stavební firmu z Vysočiny, ideál…
vladecek
Před 4 lety
1
Konec fixace a není zkolaudováno
Dobrý den, Měla bych dotaz, řešil někdo, že nestihl kolaudaci do konce fixace? Fixace byla pouze …
annabell92
Před 4 lety
5
1
2
…
178
179
180
181
182
…