O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Balkonové dveře, venkovní práh
Jaký máte venkovní práh u balkónových dveří?
petr13
Před 4 lety
2
Sprchova termostaticka baterie do umyvadla, proc ne?
Chtel bych do umvyvadla termostatickou baterii, ale vyber je pomerne maly a vsechny umyvadlove co j…
martin_janota
Před 4 lety
1
Co se senem
Ahojte...jsem zahradnik zacatecnik.... postupne si to tady planyruju a davam dokupy... mam ted hrub…
joop2
Před 4 lety
4
Posuvné dveře na zeď
Ahoj všem, Máte někdo posuvné dveře na zeď 90 cm? Jak dlouhá je kolejnice vč. hranolu pro zastavení…
michal_mik
Před 4 lety
3
Myčka Bosch‐český návod
Dobrý den, prosím vás, k myčce Bosch mi nedali český návod. https://www.zbozi.cz/vyrobek/bosch-smv2…
verolka
Před 4 lety
3
Doporučte, prosím šikovného architekta/projektanta
Dobrý den, mohl by nám někdo, prosím, doporučit konkrétní firmu nebo osobu, která by nám dokázala š…
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
1
Popraskane základy
Dobrý den, firma mi vylila beton do základových pasů, při teplotě 35°C a výztuž byla podle mě navíc…
panlorenc
Před 4 lety
3
Nový dům nebo koupit starší a zrekonstruovat ?
Ahoj , máme s manželem takové dilema , chceme si vzít hypo na barák ale pořád přemýšlíme jestli kou…
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
3
61
sponzor fóra
WolfHaus, Alfahaus, Hass
Dobrý den, rozmýšlíme se mezi těmito třemi firmami, nemáte prosím někdo zkušenosti, či doporučení? …
linietro
Před 4 lety
2
Družstevní vlastnictví
Může mi někdo poradit jak můžu převést byt z družstevního bytu na osobní vlastnictví? Kolik to stoj…
catle
Před 4 lety
3
Série RAKO - CORAL
Zdravím, sháníme s manželkou jednu dlaždici ze série RAKO - Coral, kód WITMB 020, jedná se omodrou …
daniel_degtev
Před 4 lety
1
Nábytek s nohama - stabilita
Dobré ráno, máte někdo, prosím, zkušenosti s nábytkem s nohama? Jak je to se stabilitou? Mám dvě …
vojtech_hordejcuk
Před 3 lety
3
Dlažba Cersanit sandwood cream, chesterwood cream a obklad Paradyz Emilly Bianco
Zdravím, nemáte někdo přímo dlažbu cersanit sandwood cream nebo chesterwood cream? A obklad Paradyz…
aludanewra
Před 4 lety
1
Vybavení z hobbymarketu
Ahoj, stavíme na klíč a pomalu se dostáváme do fáze výběru podlah apod. Máme ve specifikaci nějaké …
burek
Před 3 lety
19
Sádrové omítky svépomocí: OMÍTNÍKY
Ahoj, prosím o radu: Budu dělat sádrové omítky. Určitě si tam chci dát omítníky abych to měl jakšta…
zubr487
Před 4 lety
11
Napojení vody na zahradě
Pěkný den, potřeboval bych radu ohledně napojení vody na zahradě. Máme vlastní vodoměr a v zemi P…
kekita
Před 4 lety
4
Betonová stěrka na schody
Zdravím, máte někdo povrchovou úpravu schodiště z betonové stěrky? Pokud ano tak na kolik vás to v…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Jak zjistit reálnou cenu?
Dobrý den přeji..prosím Vás, zkušené stavebníky o radu. Narazili jsme na tento malý domek za cenu …
franti_p
Před 4 lety
3
Predzahradka
Dobry den,mame novostavbu a jsme ve fazi delani zahrady,chystam se na predzahradku.Mam zryto....tud…
jakuda
Před 4 lety
11
Jak rozdělit 18cm podlahového polystyrenu?
Zdravím všechny stavebníky a prosím o radu, jak rozdělit výšku podlahového polystyrenu, když jeho c…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Chybně dodané okno
Dobrý den všem, Aktuálně stavíme baráček (dřevostavbu). Hrubá stavba je již hotová, uzavřená. Nast…
doog
Před 4 lety
8
Prosklení štítu
Zdravím, ráda bych se zeptala zda tu někdo neřešil prosklení štítu domu/chaty. Rekonstruujeme a cht…
candat
Před 4 lety
2
Fasáda Baumit šedá 0906
Dobrý den, najde se tu někdo, kdo má fasádu od Baumitu v odstínu 0906? Ráda bych viděla reálné foto…
petrkunc132
Před 4 lety
2
DJS Architecture O120G
Dobrý den, má někdo v ČR? Postavený bungalov DJS Architecture O120G nebo jím inspirovány děkuji.
martinrzm
Před 3 lety
3
Sádrokarton
Ahoj všichni, prosím o radu,jak přidělat UD profil,pod stropem, když tím místem vedou el.kabely? Ní…
donald77
Před 4 lety
5
Flek na sádrokartonu
Ahoj všichni, prosím o radu, máme nový šikmý strop v podkroví s SDK střecha je složena:stuck_out_to…
donald77
Před 4 lety
5
Strojní omítky východní Čechy
Ahoj, doporučíte prosím firmu na strojní omítky, se kterou jste byli spokojeni? Na materiálu ani …
noemi77
Před 4 lety
2
Vysypané kameny pod skruží
Ano, název vypovídá, tak jak to teď popíšu: Na zahradě je stará studna, vykopaná zpětně do 1,5m hl…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Orná půda mimo úp
Zdravím, Chci se zeptat, zda lze obejít územní plán, když máme ornou půdu 200 m od posledního domu…
elwe
Před 4 lety
4
Krytina na pergolu
Ahoj všichni,prosím o radu, jaký asfaltový šindel na pergolu, váháme mezi Zn.Gutta beaver,nebo Ondu…
donald77
Před 4 lety
1
1
2
…
193
194
195
196
197
…