O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dotace na pasiv a špatný blower door test
Ahoj, mám prosbičku… stalo se vám někomu, že vám nevyšel blower door test pro dotaci na pasiv? Už j…
xhex
Před 4 lety
8
Kuchyně Taupe šedá (Egger)
Mate nekdo kuchyni v odstinu Taupe? Rada bych videla fotky :slight_smile:
quaj
Před 4 lety
4
Odvětraná fasáda - cena ?
Na kolik vyjde odvětraná fasáda asi 140 m2 ? Přidám foto ať víte co mám na myslí. Už ji na polovině…
smajlik345
Před 4 lety
1
Pozemek darovací smlouva a prodej
Chci se zeptat pokud na mě táta napsal pozemek a měla už bych na něj kupce můžu mu ho prodat hned, …
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Majitel sousedního pozemku
Mám pozemek, který sousedí s pozemkem jehož vlastníkem je Pozemkový úřad. Jedna se o starý zanedban…
deto_oesya
Před 4 lety
8
Dřevostavba a strach z tornáda
Zdravím, jsem docela vyplašená z tornáda, které se u nás v ČR událo. Ještě víc proto, že bydlime v …
itsonlytrue
Před 4 lety
1
2
36
Jakou firmu na drevostavbu
Hezký večer všem, doporučíte mi někdo firmu na drevostavbu v jižních Čechách? Díky všem.
jarin1
Před 4 lety
7
Zazdění komína
Ahoj všichni,jak zazdít vývod kouřovodu?Natvrdo k rouře,viz foto,nebo nechat nějakou diletaci?Díky …
donald77
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Venkovní rolety
Dobrý den. Nedávno jsme si pořídili rodinný dům, který má okna a vchod. dveře v bílé barvě, garážov…
ales_hracek
Před 4 lety
5
Zvyseni pochozi pudy
Vsechny zdravim. Kvuli dostatecne vrstve zatepleni zvysuju pochozi pudu. Na spodni rameno vazniku d…
karlos1976
Před 4 lety
1
Odlepení zracadla v koupelně
Zdravím, máme v koupelně zrcadlo přilepené oboustrannou lepicí páskou. Problém je, že zrcadlo troch…
total
Před 4 lety
4
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455WH
Zdravím, nemáte někdo zkušenost přímo s tímto vysavačem, Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455WH? díky
aludanewra
Před 4 lety
1
Prosím o názor jak zmenšit dům
Máme studii podle našeho zadání, ale máme tak i neúnosně velké podkroví. Snažili jsme se to už od z…
barca3979
Před 4 lety
17
Poptávka elektroinstalace Praha, Praha Západ , Beroun
Dobrý den, poptávám elektrikáře. Je to dost urgentní. Byl jsem domluvený s elektrikářem na renovaci…
stavebnik1974
Před 3 lety
4
Páska na parotěsné folie
Doporučíte nějaké parotěsné pásky na parotěsnou folii, které udrží dlouhodobě těsný spoj? Jsou lepš…
skunkos
Před 4 lety
4
Záloha stavební firmě - hypoteka
Zdravím, řešil někdo z vás to, že by musel stavební firme zaplatit před zahajeni stavby nějakou zá…
kackabis
Před 4 lety
3
Bílá dřevěná okna
Dobrý den, rozhodli jsme se do domu pro bílá dřevěná okna. Mohla bych poprosit o fotografie, pokud …
baru9
Před 4 lety
5
Garážová vrata LOMAX vs HÖRMANN?
Zdravím, vybíráme garážová vrata a nedokážeme se rozhodnout, kterého výrobce. Od koho máte prosím v…
wacko
Před 4 lety
2
Změna projektu - je možná?
Dobrý den, chystáme se stavět RD. Splňujeme všechny podmínky k tomu, aby stačilo ohlášení. Bohužel …
japona
Před 4 lety
3
Dům v 3. záplavové zóně?
Dobrý den, má prosím někdo v poslední době zkušenosti s koupí domu v 3. záplavové zóně? Majitel dom…
kekita
Před 4 lety
7
Fa Atrium, dům NOVA
Ahoj, lidi, moc bych chtěl poprosit, jestli někdo nestavel s fa Atrium dům NOVA98! Máme problém s …
sateza1
Před 4 lety
1
Stavby Salaj
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s touto firmou z Prostějova? http://www.stavbysalaj.cz/menu/6-rozsah…
jananov
Před 3 lety
2
Litý polystyren Thermowhite
Prosím o názor. Starší rozestavěný dům, na čistou podlahu nám vychází jen 17 cm. V plánu polystyren…
mxm1919
Před 1 rokem
11
Elektrokotel- kolik protopite
Zdravím, kolik protopite elektrokotlem. Dum cca 100m2 z veloxu, zatepleny, teplovodni podlahovka, f…
zubr487
Před 4 lety
4
Stahujeme od sousedů vodu?
Právě tak o tom přemýšlím, že již hodněkrát se stalo, když se u nás vycucla studna až na dno, 2x po…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Odvolání na krajský úřad
Dobrý den, potřebuji prosím poradit.. Máme s manželem hotový komplet projekt na roubenku a ze stave…
puhelin
Před 4 lety
11
Dlažba z kamene
Mám dotaz ohledně kamenné dlažby. Máme starý barák a ráda bych před domem zachovala kamennou dlažbu…
liska83
Před 4 lety
2
Dešťová vs splašková kanalizace
Zdravím, včera při tom přívaláku to kamarádce, co bydlí v nové bytovce v přízemí, vyplavilo celý by…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Stékající voda
Dobrý den, již půl roku bydlíme v dřevostavbe. Cca před 14dny se nám objevilo pod polystyrenem v so…
atilius
Před 4 lety
6
Soused podal žalobu na stavbu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti. Už pár let řešíme s rodinou stavební povolení,…
trung_hoa
Před 4 lety
9
1
2
…
194
195
196
197
198
…