O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
IPA - Šířka pod příčky
Ahoj, Jsem ve fázi, kdy budu dělat příčky 125mm. Pod ně napenetruji desku a na na tu dám IPU pro s…
petrincak
Před 4 lety
4
Koupelna-křivá zeď
Prosím Vás,máme obloženou koupelnu a všimla jsem si že od vany nejdou vodorovně spáry,zaměřila jsem…
obludak
Před 4 lety
10
ČEZ Battery box
Recenze na CBB: Naprostá katastrofa. Polovinu vyrobeného výkonu fotovoltaikou CBB protopí. Žere tr…
kopca89
Před 1 rokem
22
Drazba - skusenosti
Ahoj, chystam sa drazit dom. Drazba by mala prebiehat cez portal jrdrazby.cz. Je to spolahlive? Ner…
marian999
Před 4 lety
1
Změna okna před dokončením stavby
Dobrý den, přesunuli jsme jedno velké okno na protější stěnu, co všechno potřebuji pro stavební úř…
davex
Před 4 lety
9
Chyba v dokumentaci
Dobrý den, mám na Vás dotaz - stavební firma vyrobila chybně věnce, ale dle projektu - chyba tedy v…
puhelin
Před 4 lety
2
Cena zednických prací
Zdravím, můžete mě prosím uvést do obrazu, jaké jsou aktuální hodinové sazby u zednických prací (vn…
mam2016
Před 4 lety
12
Bydlíme snadno, firma - zkušenosti
Ahoj, už nějakou dobu intenzivně hledáme dům a zatím nic. Rozhodli jsme se proto v celém procesu sp…
rhoda
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Studie domu
Dobrý den, budeme moc rádi za vaše názory k naší studii domu.Děkujeme
katkamor
Před 4 lety
13
Schodek
Dobrý den, je tu někdo kdo má u vchodu na terasu z balkónových dveří dva nebo tři schodky?😄 Pomal…
sasynkamil
Před 3 lety
6
Jaké vnitřní rolety/žaluzie v kombinaci se záclonami
Zajímaly by mě názory a zkušenosti se zastíněním oken v případě, že plánuji mít na oknech záclony-v…
pajavokr
Před 4 lety
2
Podlaha - polystyren
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, chceme si nakoupit materiál a položit si polystyren. Mezi …
ansgy
Před 4 lety
6
Postup příjezdové cesty
Dobrý den, prosím o radu k příjezdové cestě. Jaké udělat podloží pro příjezdovou cestu k domu ze zá…
haplji
Před 4 lety
1
Best maestra- plotové tvarnice
Dobrý den, prosím má někdo z vás plotové tvárnice best maestra? Mohla bych poprosit foto, pro předs…
petraxname
Před 4 lety
5
Žádost o povolení připojení k místní komunikaci
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli může starosta obce vydat zamítavé stanovisko k povolení připo…
robohej
Před 4 lety
5
Hypo
Dobrý den. Chtěla sem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti ..chtěli by jsme koupit dům chtějí za …
jajinka121
Před 4 lety
4
Mohl by to být důvod prasknuté trubky?
Přicházím s dotazem a možná si na něho sám odpovím... Možná si někdo pamatuje, jak se tu řešila ta …
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Dřez s baterií Franke
Dobrý den. Zařizujeme kuchyň a potrebuji poradit ohledně dřezu a baterie. Kuchyň nám dělá truhlář, …
viviv
Před 4 lety
6
Jaké zrcadlo?
Prosím Vás,nemáte někdo z těchto zrcadel,nevím jaké vybrat.Budu ráda za postřehy.děkuji https://ww…
verolka
Před 4 lety
1
Vnitřní teplota v pasiv.RD z VPC nyní při pasivní x aktivní rekuperaci
Ahoj, zdravím všechny a prosím o informace uživatelů pasiv. i aktiv. rekuperačních jednotek bydlící…
jitulka89
Před 4 lety
28
Hrany rektifikované dlažby
Zdravím, měl bych prosbu, zda byste někdo mohl zasdílet vaše zkušenosti s rektifikovanou dlažbou - …
zdendadix
Před 4 lety
9
Částečná rekonstrukce domu
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Jestli to tak někdo také neměl. Máme možnost koupit starší d…
candat
Před 4 lety
2
Opláchnutí studny zevnitř, pomůže to?
Včera při zalívání to vyšlo nakonec tak, že ve studni určené akorát na zalívání nezbyla skoro žádná…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Ukončení dlažba na zdi
Dobrý den,prosím vás,máme obklady do výšky dveří,jak je máte ukončené,máte je i lištou?děkuji
candat
Před 4 lety
5
Odpad-sifon
Prosím Vás,viz.foto dole je odpad se sifonem,ale nemohu dát polici kvůli sifonu,tak a co teď,není t…
wpavel
Před 4 lety
4
Panel za kuchyňskou linku - kde sehnat?
Ahoj všem, nevíte, kde sehnat nějaký pěkný obkladový panel z lamina za kuchyňskou linku? V kuchyňsk…
candat
Před 4 lety
3
Jak daleko od rohů instalovat zásuvky?
Prosím o radu, v jaké vzdálenosti od rohů instalovat v místnostech 202 a 203 (což jsou dětské pokoj…
obludak
Před 4 lety
12
Jaká je reálná cena stavby domu v roce 2021
hoj, všude se teď píše o zdražování stavebních materiálů a stavebních prací... Strýček google moc m…
kekita
Před 4 lety
31
Půdní vestavba.
Dobrý den, bydlím v domě SVJ s 18 vlastníky v 2 poschodí a nade mnou je půda. Chtěl bych si tedy by…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Vrzající podhled
máme rok starou dřevostavbu při otevírání a zavírání dveří do místnosti se ozývá z podhledu vrzání,…
tom1249
Před 4 lety
10
1
2
…
196
197
198
199
200
…