O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaké vnitřní rolety/žaluzie v kombinaci se záclonami
Zajímaly by mě názory a zkušenosti se zastíněním oken v případě, že plánuji mít na oknech záclony-v…
pajavokr
Před 4 lety
2
Podlaha - polystyren
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, chceme si nakoupit materiál a položit si polystyren. Mezi …
ansgy
Před 4 lety
6
Postup příjezdové cesty
Dobrý den, prosím o radu k příjezdové cestě. Jaké udělat podloží pro příjezdovou cestu k domu ze zá…
haplji
Před 4 lety
1
Best maestra- plotové tvarnice
Dobrý den, prosím má někdo z vás plotové tvárnice best maestra? Mohla bych poprosit foto, pro předs…
petraxname
Před 4 lety
5
Žádost o povolení připojení k místní komunikaci
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli může starosta obce vydat zamítavé stanovisko k povolení připo…
robohej
Před 4 lety
5
Hypo
Dobrý den. Chtěla sem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti ..chtěli by jsme koupit dům chtějí za …
jajinka121
Před 4 lety
4
Mohl by to být důvod prasknuté trubky?
Přicházím s dotazem a možná si na něho sám odpovím... Možná si někdo pamatuje, jak se tu řešila ta …
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Dřez s baterií Franke
Dobrý den. Zařizujeme kuchyň a potrebuji poradit ohledně dřezu a baterie. Kuchyň nám dělá truhlář, …
viviv
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Jaké zrcadlo?
Prosím Vás,nemáte někdo z těchto zrcadel,nevím jaké vybrat.Budu ráda za postřehy.děkuji https://ww…
verolka
Před 4 lety
1
Vnitřní teplota v pasiv.RD z VPC nyní při pasivní x aktivní rekuperaci
Ahoj, zdravím všechny a prosím o informace uživatelů pasiv. i aktiv. rekuperačních jednotek bydlící…
jitulka89
Před 4 lety
28
Hrany rektifikované dlažby
Zdravím, měl bych prosbu, zda byste někdo mohl zasdílet vaše zkušenosti s rektifikovanou dlažbou - …
zdendadix
Před 4 lety
9
Částečná rekonstrukce domu
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Jestli to tak někdo také neměl. Máme možnost koupit starší d…
candat
Před 4 lety
2
Opláchnutí studny zevnitř, pomůže to?
Včera při zalívání to vyšlo nakonec tak, že ve studni určené akorát na zalívání nezbyla skoro žádná…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Ukončení dlažba na zdi
Dobrý den,prosím vás,máme obklady do výšky dveří,jak je máte ukončené,máte je i lištou?děkuji
candat
Před 4 lety
5
Odpad-sifon
Prosím Vás,viz.foto dole je odpad se sifonem,ale nemohu dát polici kvůli sifonu,tak a co teď,není t…
wpavel
Před 4 lety
4
Panel za kuchyňskou linku - kde sehnat?
Ahoj všem, nevíte, kde sehnat nějaký pěkný obkladový panel z lamina za kuchyňskou linku? V kuchyňsk…
candat
Před 4 lety
3
Jak daleko od rohů instalovat zásuvky?
Prosím o radu, v jaké vzdálenosti od rohů instalovat v místnostech 202 a 203 (což jsou dětské pokoj…
obludak
Před 4 lety
12
Jaká je reálná cena stavby domu v roce 2021
hoj, všude se teď píše o zdražování stavebních materiálů a stavebních prací... Strýček google moc m…
kekita
Před 4 lety
31
Půdní vestavba.
Dobrý den, bydlím v domě SVJ s 18 vlastníky v 2 poschodí a nade mnou je půda. Chtěl bych si tedy by…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Vrzající podhled
máme rok starou dřevostavbu při otevírání a zavírání dveří do místnosti se ozývá z podhledu vrzání,…
tom1249
Před 4 lety
10
Střechy Lindab
Dobrý den, máte s touto značkou prosím zkušenosti?
bayt
Před 4 lety
1
Nápady na předělání bytu 🙏
Všechny moc zdravím, zoufale přemýšlíme nad plánem bytu. Napadá někoho, jak vymyslet, aby dispozi…
petras89
Před 4 lety
6
Borovicové dveře
Dobrý den, máme koupené dveře z Bauhaus interiérové borovicové a chceme je natřít na bílo. Máte něk…
racuh
Před 4 lety
1
Posuvné dveře do pouzdra
Dobrý den, moc prosím o radu. Chtěla jsme posuvné dveře do pouzdra. Boudou zajíždět do pouzdra pra…
raziel628
Před 4 lety
3
Koupelna- zeď
Zdravím vás,prosím vás obkladač obložil koupelnu a teď koukám že nejdou spáry vodorovně podle zdi a…
verolka
Před 4 lety
1
Barva
Prosím, máte někdo světlejší hnědou fasádu ? bych by někdo schopný poslat reálné foto ? děkuji
wacko
Před 4 lety
2
Firma ADIMPEX s.r.o. máte někdo zkušenost?
Zajímá mě zkušenost u této firmy. Přemýšlíme nad zapuštěným bazénem. Je u této firmy možnost zakoup…
peta7178
Před 4 lety
1
Názor na projekt 150m2
Dobrý den. Chtěla jsem Vás poprosit o názor na náš domeček. Jedná se o jednoduchý projekt se sedlov…
stnd
Před 4 lety
16
Difúzní fólie
Zdravím Vás, Najde se zde nějaký strechař? Mam čerstvě udělenou sedlovou střechu sklon 40°. Krytinu…
igor2005
Před 4 lety
3
Věcné břemeno
Dobrý večer, na pozemku o který máme zájem je věcné břemeno od ČEZu - zřízení a provozování soustav…
madejuli
Před 3 lety
5
1
2
…
197
198
199
200
201
…