O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha na balkon z ikey, jysku- máte?
Ahoj, chci se zeptat na zkušenost s podlahovými destičkami na balkon, jaké mají v ikee nebo jysku. …
myfairlady
Před 4 lety
1
Začít stavět bez hypotéky?
Ahoj, zajímalo by mě, zda to někdo takto řešil, či zrovna řeší. Máme vlastní pozemek, projekt před …
guteman
Před 4 lety
18
Topné těleso v koupelně
Zdravím,prosím můžete mi doporučit elektr.topné těleso,mají jich na trhu dost.Líbilo by se mi jako…
jose10r
Před 4 lety
6
Garážové stání
Zdravím, měl bych taky jeden dotaz. Mám v plánu před garáží stavět přístřešek pro auto, 4x5m. Bylo …
puhelin
Před 4 lety
2
Podlaha vinyl Palladium 30 - VINTAGE OAK DARK
Zdravím vás, máte někdo tuto podlahu nebo jinou hodně tmavou až černou? Děkuju, když připojíte i …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Zemědělská stavba na zemědělském pozemku
Zdravím, chci si postavit plachtovou halu jako seník na orné půdě, kde mi stačí pouze územní souhla…
martin_hyka
Před 4 lety
18
Plotové tvárnice BEST Roka !
Dobrý den, uvažujeme nad plotovymi tvárnicemi od výrobce Best Roka, máte prosím zkušenosti? Ideálně…
jan_ingerle
Před 4 lety
17
Kamna na tuhá paliva
Ahoj, prosím má někdo v kuchyni kamna na tuhá paliva? Budeme stavět dům a já je chci v kuchyni, ale…
esmeralda2
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Stavební dozor okolí Slavkov u Brna, Brno a okolí
Dobrý den všem střecháčkům, prosím poradili byste, doporučili, případně poslali kontakt na stavební…
zuzoush
Před 4 lety
1
Mobilheim ano nebo ne
Hezký den všem, bydlí tady někdo v mobilheimu? Přemýšlíme že by jsme si koupili 2 a sestavili je ks…
puhelin
Před 4 lety
8
Bazen orlando a vysavac
Ahoj,mate prosim nekdo bazen Orlando a pouzivate roboticky vysavac? Postaci od firmy Intex? Je to p…
closen
Před 4 lety
1
Fotka Vinylu Ecoline Dub kouřový
Dobrý den. Nemáte někdo fotku vinylu Ecoline Dub kouřový na větší ploše? Je jen na objednávku, tak…
jose10r
Před 4 lety
2
Uzemni plan - nezastavena plocha
Dobry den, chceme koupit pozemek, ktery se nachazi v ochr. pasmu zeleznice, lesa a pamatkaru + je v…
puhelin
Před 4 lety
2
Žádost o obecní pozemek
Zdravím všechny :slight_smile: potřebovala bych prosím poradit ohledně pozemku od obce. Na katastru…
kackabis
Před 4 lety
6
Plot z presbetonu
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat kolik jsi dnes účtují soukromnici za stavbu betonového plotu.…
max88
Před 4 lety
1
Evohouse - zkusenosti
Ahoj, jeden známý dal mi doporučení na firmu evohouse. Chceme s manželkou stavět domek ze dřeva pro…
wojciechj
Před 4 lety
1
Evohouse
Ahoj, jeden známý dal mi doporučení na firmu Evohouse. Chceme s manželkou stavět domek ze dřeva pro…
wojciechj
Před 4 lety
1
Krb - klasická vložka, plynový, elektrický
Ahoj :slight_smile: začínáme se poohlížet po krbu. Máme ho plánovaný v obývacím pokoji, ale začínám…
martinarobert
Před 4 lety
1
Příjezdová cesta - kolaudace
Dobrý den, koupili jsme pozemek, ke kterému vede klasická hliněná cesta, upravená, bezpečná, je šir…
norikakaa
Před 4 lety
2
Studna
Můžu se prosím zeptat na kolik Vás vyšla vrtaná studna na klíč v poslední době? Děkuji za odpovědi
hankade
Před 3 lety
1
2
42
Cena materiálu
Tak jsem tu s další diskuzí :slight_smile: Co říkáte na nacenění materiálu na zateplení domu ? Dle …
bobanjn
Před 4 lety
3
Hledam sousedy z projektu RD Nova Machovna (AkroReal) v Beroune
Zdravim, hledam budouci sousedy z nove zapocatych etap RD Nova Machovna od developera AkroReal v Be…
nikyys_
Před 4 lety
1
Developer vypovedel rezervacni smlouvu kvuli nedostatku materialu ve skutecnosti chce jen zdrazovat
Zdravim, zajimalo by me jestli ma nekdo zkusenost s nasledujici situaci. Vyhlidli jsme si projekt u…
nikyys_
Před 4 lety
8
(Elektro)kotel na temperování
Dobrý den, koupil jsem chalupu / dům. Postavené někdy mezi 70 a 80 léty. Dům slouží, a ještě asi h…
martin18896
Před 4 lety
4
Schod ke vchodovým dveřím
Máme rovný pozemek, ale vchod je vyvýšený o jeden schod. Ukažte mi, prosím, fotky pro inspiraci, ja…
sasynkamil
Před 3 lety
8
Lišty k prac.desce
Dobrý den,právě nám namontovali kuchyň a všimla jsem se,že nemáme stejný lišty jako prac.deska.Ze s…
verolka
Před 4 lety
1
Černá skleněná lednice
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat, zda někdo nemáte volněstojící lednici v černé barvě a ideálně ve…
zdenek_valek
Před 4 lety
1
Vybudovanie prípojky (voda, kanalizace)
Chcel by som Vas poprosit o radu ohladne postupu při vybudovaní pripojek (voda, kanalizece, odvod d…
mfmf11
Před 4 lety
3
VPC pata zdiva
Zdravím, Aktuálně finišujeme základovou desku a poptávám VPC cihly a až teď mě trklo do oka, že p…
petrkunc132
Před 4 lety
29
Vegetacna dlazba bez zatravnenia
Ahojte. Rozhodujeme sa o spevnenych plochach pri nasej novostavbe RD a v katalogu Best som videla v…
marcelaxxx
Před 3 lety
5
1
2
…
200
201
202
203
204
…