O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pergola se skleněnou střechou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch co mají pergolu se skleněnou střechou,jak event. řešili zastí…
martin_s
Před 4 lety
11
Přiznané trámy v bungalovu
Zdravím, moc se mi líbí trámy v interiéru, ale ne u stropu. Mám na mysli interiér a nad tím vidite…
platam
Před 4 lety
1
Zapravení stěny v garáži
Zdravím, čím prosím zapravit ukončení stěny v garáži? Takto to zanechala stavební firma. Děkuji za…
lara01
Před 4 lety
1
Okna v barvě winchester v interiéru + podlaha a dveře
Dobrý den, objednali jsme plastová okna v barvě winchester - zvenku i zevnitř. Máte někdo? Jakou k …
kaac1
Před 1 rokem
11
Sháním pokrývače na výměnu krytiny
Doporučíte mi někoho na výměnu krytiny ? Děkuji Jirka Knot
jiri85
Před 4 lety
1
Koupelnova studia - zkusenosti
Zdravím, budeme zařizovat novou koupelnu, jaké zkušenosti máte se studií, které vynechat, kam zajít…
pettrus1210
Před 4 lety
1
Idealnidum.cz Bungalov 1202
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali nemá zde někdo zkušenost s projekty od idealnidum.cz. Nám se…
frimmy
Před 4 lety
1
Okno v kuchyni anoxne
Ahoj, prosíme o názory, už strašně dlouho řešíme okno v kuchyni a stále se nedokážeme rozhodnout je…
candat
Před 4 lety
11
sponzor fóra
Pergola strecha
Dobry den,u domu mame drevenou konstrukci na pergolu.Rozmer 6x4m.Sklon 10 stupnu.Planujeme tam dat …
mandy26
Před 4 lety
10
Podezdění dveří a balkonovek
Dobry den,chci se zeptat, mame podezděné 2x dvere dveře a 1x fr.okno s balkonovkama tepelne izolacn…
flumon
Před 4 lety
11
Výběr střechy
Dobrý den, prosím o názory, která střecha by byla vhodná na tento půdorys (prvotní nástřel). Kuchy…
fazik
Před 4 lety
1
Rekonstrukce starého bytu 2kk 35m2
Dobrý den, chci se zeptat, na kolik si myslíte, že vyjde komplet rekonstrukce starého bytu v pane…
elizabeth_lap
Před 4 lety
11
Aluprof, Heroal, Otherm a další
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hliníkovými okny v profilech Aluprof, Heroal, Otherm nebo další? …
ara123
Před 3 lety
2
Rozmístění koupelny
Dobrý den, prosím o názory na rozvržení koupelny. Rozměry místnosti jsou 3150 x 2950 mm. Nemůžeme …
winteren
Před 4 lety
15
Projektant okoli Beroun (Středočeský kraj)
Dobrý den, poradí někdo projektanta v okolí Berouna (Středočeský kraj), který zařídí i celé papír…
pettrus1210
Před 4 lety
4
Asfaltové šindele
Ahoj všichni,kdo má zkušenost s Asfaltovýma šindele má,jakého výrobce,nebo tak.Chceme na střechu pe…
dkrukovsky
Před 4 lety
4
Venkovní žaluzie - starý činžák
Dobrý den, v rámci rekonstrukce staršího bytu zvažuji instalaci venkovních žaluzií (na oknech orie…
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
2
Okna Vekra
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s Velkou a jednobarevnými okny? Máme vybranou antracitovou barvu (RAL…
dualtron1425
Před 4 lety
6
Grohe red - máte?
Ahoj, chceme si do nové kuchyně dát kohoutek s bojlerem na horkou vodu. Máte ho už někdo? Zajímalo …
myfairlady
Před 4 lety
1
Koupě nemovitosti od firmy Rengato/Dinoco a dalších (p. Urban)
Dobrý den, má někdo nějaké zkušenosti s touto firmou? Kupoval někdo od nich tady něco? Popřípadě n…
worm
Před 4 lety
1
Gumová střecha?
Dobrý den ve spolek! Asi jako každý, kdo má Beternit, řešíme po dvaceti letech špatnou střechu. Zat…
rmarie
Před 3 lety
14
Broušení rohů betonové podlahy
Dobrý den, Máme novostavbu a jsme ve fázi podlah. Brousili jsme podlahu celoplošně velkou bruskou, …
lucy_bartosova
Před 4 lety
1
Projektant/Architekt rekonstrukce vesnického domu
Dobrý den, prosím o doporučení architekta/projektanta pro rekonstrukci a rozšíření venkovského země…
radka42
Před 4 lety
1
Květiny do okrasného záhonu
Ahojky, prosím o radu ohledně výběru kytek, keříků do okrasného záhonu. Kde vybírat, podle čeho vyb…
jitule44
Před 4 lety
8
Rekonstrukce nebo novostavba?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s rozhodováním mezi rekonstrukcí starého domu a…
kateline22
Před 4 lety
16
Majitelé dřevěných podlah a podlahového topení
Zdravím, prosím všechny majitele dřevěných podlah. Se kterou značkou máte dobré nebo naopak špatné …
alena2109
Před 3 lety
3
Opalování dřeva
Barová deska se zalitými kavovými zrny, obložená drásaným, opalovaným dřevem ? Jasná volba ! Nově v…
epoxyds
Před 4 lety
1
Click vinyl na dlažbu
Dobrý den, chtěl bych se tady zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pokládkou click vinylu na stávaj…
sandria_cz
Před 4 lety
3
Ruční sprcha - dávat posuvnou tyč, když máme hlavovou sprchu?
Dotaz na ty z vás, kdo mají ve sprše hlavovou sprchu - dává v takovém případě smysl kupovat k ruční…
bayt
Před 4 lety
12
Řadový dům?
Prosím kdo ví o nějakém šikovném projektu na řadový přízemní dům /dům mezi dvěma domy/, okna tedy n…
puhelin
Před 4 lety
2
1
2
…
206
207
208
209
210
…