O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Řadový dům?
Prosím kdo ví o nějakém šikovném projektu na řadový přízemní dům /dům mezi dvěma domy/, okna tedy n…
puhelin
Před 4 lety
2
Cena střechy plus zhotovitelé
Krásný den, koupil jsem nedávno RD v Nymburském kraji, kde je střecha cca 200m2, střecha je původní…
martina995
Před 4 lety
2
Hledám dodavatele elektrické energie pro RD
Dobrý den, Hledám dodavatele na elektřinu pro RD se sazbou d57d neporadite nějakého? Potřebuji co …
geodett
Před 4 lety
17
Názor na cenovou nabídku - plyn, topení, teplá voda
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názor na cenovou nabídku pro nový plynový kotel a 3 kusů radiá…
sonia_22
Před 4 lety
1
Podlaha pod přístřešek na auto
Ahoj kolegové stavbaři. Měl bych rychlý dotaz. Tchán buduje přístřešek pro auto a řešíme jak udělat…
crouch14
Před 4 lety
1
Stavební dozor, stavbyvedoucí - stavba svépomocí
Dobrý den, řešíme otázku ohledně žádosti o stavební povolení, nejspíše neseženeme podpis souseda, t…
puhelin
Před 4 lety
3
Lepený vinyl X click
Ahoj, je tady někdo, kdo teď řeší stejnou otázku ? Máme jen pár dní do vylití betonu a musíme se s…
jandour
Před 4 lety
1
2
33
Kuchyň s obývákem do L nebo odbélník???
Ráda bych znala Váš názor, zda byste si radši udělali v RD kuchyň+jidlena+obývák jako obdélník 8,5x…
jenye
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Betonový sloup NN "jak schovat"
Dobrý den, máme na pozemku sloup NN + telekomunikační kabel (samozřejmě se jedná o černou stavbu)…
kristyho
Před 4 lety
1
Keramická dlažba 2cm
Chtěla bych se zeptat, jestli mate někdo zkušenosti s keramickou dlažbou silnou 2cm na terase. Dlaž…
honzik75
Před 4 lety
10
Změna územního plánu-po vlastní ose?
Dobrý den, Mohl bych mít dotaz?Má někdo zkušenosti se změnou územního plánu po své ose??na kolik to…
tonda17
Před 4 lety
1
Zateplení půdy?
Dobrý den, máme přizemní dům s velkou půdou. Strop máme zateplený , je lepší zateplit i půdu ? Příp…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Hypotéka Raiffeisenbank
Zdravím, má někdo hypotéku od raiffeisenbank? Pokud ano, šli byste do této banky znovu? V našem př…
luucap
Před 4 lety
9
EVodník zkušenosti
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s eVodníkem? Jsou falešné poplachy časté a proč? Odhalí ten lepší…
zmrz_lina
Před 4 lety
4
Nová Karolina Ostrava
Ahojte, chcela by som sa spýtať, nemá tu niekto skúsenosti s bývaním v tomto developerskom projek…
petrajakub
Před 4 lety
1
Jaký polykarbonát
Poradíte mi jaký je nejlepší polykarbonát na zastřešení terasy? Podmínkou je dlouhá životnost, pros…
deto_oesya
Před 4 lety
6
Bazén ovál
Dobrý den, máme bazén od Mountfield 6x3,2x1,5m na základové desce odizolovanou pěnovým sklem. Dvě …
pezazape
Před 4 lety
1
Dlažba Diton-Brož Kombi
Uvažuji nově vydláždit dvorek u domu z 30-tých let a chodníky v zahradě. Vybrali jsme skladebnou dl…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Vinylová podlaha Expona Domestic - Dark Classic Oak 5988
Máte někdo doma tuto podlahu? Fotka na internetu vypadají jinak, než vzorek u prodejce, tak bych ch…
jose10r
Před 4 lety
1
Prostupy ve ztraceném bednění místo v pasech.
Dobrý den, rád bych se tady poradil odborníků. V brzké době budu řešit přípojky elektriky, vody, te…
petrskusil
Před 4 lety
10
Larvy Tiplice v tráve
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť ? V auguste 2020 sa u nás pokladal travovy koberec, …
sandria_cz
Před 4 lety
3
Má smysl zkusit hypotéku?
Zdravím, hádám, že takových dotazů je tady spousta, ale raději se zeptám k aktuálnímu datu a podmí…
davex
Před 4 lety
1
2
41
Sádrokartonový strop
Dobrý den, máme hotový sadrokartonovy strop, za deního svetla vypada v pořádku. Ale v noci při na…
zuvi
Před 4 lety
2
Dlažba až k soklu?
Ahoj všem, prosím o rady, která varianta provedení terénu kolem vnějšího soklu je vhodnější u nepod…
jhadari
Před 4 lety
1
Co vše ke stavbě
Dobrý den,budeme stavět pozemek máme.A co dál?čím by jsme měli začít krom hypotéky. Jaké jsou další…
edcbubu
Před 4 lety
6
Rodinný dům z unimo buněk (ev. kontejnerů)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo nemáte zkušenosti se stavbou domu z unimo buněk (pot…
lenkafre
Před 4 lety
3
Stavební dozor - Praha-východ
Zdravím, má tu někdo tip na kvalitní stavební dozor v lokalitě Praha-východ (Brandýsko..).. ? Moc…
kokoko123
Před 4 lety
1
Změna v souhrnné technické zprávě
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda lze změnit v projektové dokumentaci materiál střechy? Máme od a…
puhelin
Před 4 lety
6
Dlažba Fineza
Zdravím,nemáte někdo tuto dlažbu https://www.siko.cz/dlazba-fineza-via-veneto-noce-33x33-cm-mat-gat…
verolka
Před 4 lety
1
Rozvržení kuchynské linky
Prosím o názory na rozmístění kuchyně. Potřebujeme znát rozvržení kvůli rozvodům. Z leva, lednice, …
anntroj
Před 4 lety
1
1
2
…
207
208
209
210
211
…