O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Polozapuštěný bazén - jak si chráníte plechy před rzí + izolace
Klasický skládací bazén (tenký kruhový plech + lehká folie) zapustím cca půl metru do terénu, bude …
jantars
Před 4 lety
1
Krb se zadním přikládánim jako hlavní zdroj tepla
Zdravím, plánujeme stavět dům, klasický patrový, mame možnost mít menší místnost na krb se zadnim p…
andik.cz
Před 4 lety
11
Barva palubek
Dobrý den,prosím vás jakou vidíte barvu palubek viz.foto?děkuji
edcbubu
Před 4 lety
15
Schod ze dveří na terasu
Dobrý den, uvažujeme o schodu na terasu z franc. dveří. Dáte mi sem fotky i pozitiva či negativa? T…
pedrop
Před 4 lety
2
Cena základové desky 9x12 spád 1m
Ahoj vím že toto téma je tady často ale konečně mi přišla projektová dokumentace od domu jednim tah…
sobii
Před 4 lety
8
Velikost a výška oken
Jsme ve fázi studie a řešíme umístění a velikost oken. V obýváku ve čtecím koutku a v dětských pok…
atomicsteve
Před 4 lety
12
Crawl space - výhody, nevýhody, cena
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti se základy Crawl space, výhody i nevýhody, se kterými jste se v…
lucka_mala
Před 4 lety
1
Stavební firma si dělá co chce
Dobrý den, necháváme si od firmy stavět dřevostavbu (stěny se staví v hale) a problém je v tom, že …
tondablanik
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Betonové panely s kovovou vyplní
Dobrý den, můžete mi poradit jak nejlépe upevnit do betonových sloupků kovovou výplň jako je na obr…
doog
Před 1 rokem
8
Podbití OSB desky
Zdravím, prosím jak postupovat při venkovním podbití vazníků, přesah střechy 70cm, rozestup vazníků…
jajinka121
Před 4 lety
15
Stavební firma Písecko
Zdravím, doporučil by někdo stavební firmu z Písecka, která je schopna postavit patrový RD na klíč?…
radek89
Před 4 lety
1
Rozdělení a darování pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Otec chce darovat na polovinu pozemek mně a mé sestře. Já bych ale ráda d…
loiza
Před 4 lety
2
Stavební firma Stavby Poděbrady - Milan Houžvička
Dobrý den, v současné době hledáme kvalitní stavební firmu (cihlová stavba) a narazila jsem na dobr…
kokoloko123
Před 4 lety
1
Na kolik vás vyšla rekonstrukce domu
Dobrý den, zdědili jsme s manželem menší domek a chystáme se ho rekonstruovat. Docela se ale bojím,…
kokli2
Před 4 lety
5
Vinyl po letech
Zdravím, jak vypadá Vaše vinylová podlaha po pár letech bydlení? Už jsem byla rozhodnuta pro jednu …
michellejm
Před 4 lety
13
Sloup elektrického vedení na pozemku - řešení
Ahoj, ráda bych zde poprosila o radu. Jako každý při stavbě domu jsme i my požádali ČEZ o přípojku …
jo5
Před 4 lety
1
Firma na vrtanou studnu z Libereckého kraje
Zdravím, momentálně řešíme stavbu studny. Můžete mi prosím doporučit nějakou solidní firmu z okolí …
noga
Před 4 lety
1
Smart Slide
Dobrý den, probírám se nabídkami na plastová okna a fa s profilem oken Veka Softline 82 MD mi varia…
kofola173
Před 4 lety
1
Zhotovení základové desky
Zdravím, poptávám řemeslníky ke zhotovení základové desky rodinného domu. Mýto u Rokycan
vendi10
Před 4 lety
1
Co vše platíte okolo domu?
Pěkné dopoledne, prosim co vše platíte spojené s poplatky za dům? Nemyslím teď hypotéku energie…
lidus93
Před 4 lety
11
Co koupit a připravit na začátek stavby domku svépomocí
Ahoj stavebníci, jsme těsně před vydáním stavebního povolení na malý domek ( přízemní, sedlová stře…
puhelin
Před 4 lety
9
Dubove zidle woodica
Hezky den, mate nekdo zidle od woodica? Muzu poprosit o foto a jak jste spokojeni?dekuji
t_makovice
Před 4 lety
1
Světlovod - Poradíte, prosím?
Ahojte, prosím o radu/doporučení. Vážně uvažujeme o světlovodech do koupelny a kuchyně. Doporučili …
doog
Před 4 lety
3
Betonové sloupky zabetonované do ztraceného bednění
Prosím o radu, je tu někdo kdo dělal opěrnou zeď a do této následně zabetonoval betonové sloupky na…
kekita
Před 3 měsíci
10
Umisteni stavby od komunikace
Ahoj. chci se zeptat, jaká je dána minimální vzdálenost umístění stavby od komunikace? Na internetu…
puhelin
Před 4 lety
2
Rekreační zóna s existujícím č.p.
Dobrý den, potřebuji poradit nebo alespoň nasměrovat na možné řešení/postup. Máme k dispozici poze…
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Dveře zádveří ano/ne?
Ahoj, za chvíli nám budou zdít vnitřní příčky, tak ještě řešíme zda udělat dveře oddělující zádveří…
ditava
Před 4 lety
14
Nízkoenergetický/pasivní dům - firma střední Čechy
Zdravíme všechny stavebníky. Je tu, prosím, někdo, kdo staví nízkoenergetický/pasivní dům a doporuč…
svatbakh
Před 4 lety
2
Demolice
Je tu někdo kdo vybehaval sám povolení kam a co vše se musí mít k povolení demolici domu děkuji
geodett
Před 4 lety
5
Názor na projekt bungalov II.
Dobrý den všem, chystáme se stavět, chtěli bychom vás poprosit o názor na navrhovaný půdorys. Or…
libor11
Před 4 lety
3
1
2
…
209
210
211
212
213
…