O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Příjezdová cesta - účelová komunikace
Dobrý den, budeme kupovat pozemek, který je dále než 50 m od cesty, takže se tam musí vybudovat př…
madejuli
Před 4 lety
10
Boxspring New Design
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo máte postel od českého výrobce New Design. Děkuji.
vlada24
Před 4 lety
2
Cena koupelny
Na kolik vás vyšla koupelna?Jedná se mi o dlažbu,kdo si jí sám obkládal,né od firmy.Budeme mít koup…
zdenek_valek
Před 4 lety
5
Cena za ornou půdu
Prosím Vás kdybych jsem chtěla koupit ornou půdu. Kolik se tak asi +- pochybuje cena. A co vše je p…
smajlik345
Před 4 lety
4
Sousedství s truhlárnou
Zdravím, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s bydlením nebo založením zahrady vedle funkční truh…
fyii
Před 4 lety
2
Hypotéka - Hrubá stavba
Dobrý den, potřeboval bych poradit, či tzv. nakopnout jak na to. Máme pozemek a potřebovali bychom …
jajinka121
Před 4 lety
12
Země-voda TČ s kolektory
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má čerpadlo země-voda s plošnými kolektory. …
poirot
Před 4 lety
10
Kuchyně pomoc s výběrem spotřebičů
Zdravím. Můžu poprosit o zhodnocení výběru spotřebíčů? Děkujeme. Trouba: https://www.electroworld…
wiki85
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Zkrácený postup pořizování změny územního plánu - zkušenosti
Ahojte, chcem Vás poprosiť o zkušenosti ak ich máte a to se zkráceným postupem zmeny územného plánu…
miso84
Před 4 lety
17
Kde nakupujete materiál on-line?
Ahoj, nakupujete sortiment na stavbu online? Pomozte mi prosím s vyplněním dotazníku do diplomové p…
pyramis
Před 2 lety
5
Od koho vybrat ČOV
Vybíráme ČOV pro dvě rodiny do dvojdomku, asi pro 8 osob. Vy co už máte zkušenosti, můžete vaši čo…
romik67
Před 4 lety
1
Přípojka elektro od ČEZ
Dobrý den, Mám dva dotazy ohledně elektro přípojky: Ve smlouvě o smlouvě budoucí k elektro přípojc…
franti_p
Před 4 lety
3
Zastínění zešikmených štítových oken
Dobrý den, prosím o radu. Zařizuju své první bydlení, konkrétně v podkroví. Momentálně řeším, jak z…
andulaabydleni
Před 4 lety
4
Jak sladit dřevěný dekor okna s podlahou
Dobrý den, prosím o radu jakou volit barvu podlahy k těmto oknům ? Je to horská borovice (plastové)…
petuso
Před 2 lety
11
Okna v odstínu světlého dřeva
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo plastová okna v odstínu světlého dřeva jako na obrá…
mika66
Před 4 lety
1
Provizorní podlaha na terase
Prosím o vaše zkušenosti a nápady... Máme bungalov do L a v úžlabí plánovanou terasu s pergolou... …
jakuda
Před 4 lety
5
Tepelné čerpadlo - recenze
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenost s firmami Schlieger, Viessman a topite.…
domdomca
Před 4 lety
1
Prosba o radu
Ahoj, rád bych zde požádal zkušenější o radu. Jsme mladý pár a tohle bude náš první společný dům. N…
jenye
Před 4 lety
17
Zdroj vytápění a TUV
Dobrý den, měl bych dotaz, zda někdo z vás teď neřeší podobný domek jako my? Případně jak kdo vyř…
wampec
Před 4 lety
10
Dvougenerační dům
Dobrý den, planujeme stavět dvougenerační bungalov. Na internetu jsem nenašla žádný návrh, který by…
franti_p
Před 4 lety
9
Vápenná omítka - exteriér
Dobrý den, máte někdo vápennou omítku? Jako kabátek domu, budeme rekonstruovat starý dům a chci se…
zorja
Před 4 lety
5
Osvětlení stropu + kolejnice na záclonu
Dobrý den, jak máte řešené zapuštěné kolejnice na záclony nad posuvnymi dveřmi na terasu ? Případně…
majak78
Před 3 lety
13
Kompostér min. 900l - doporučte prosím?
Prosím o doporučení kvalitního velkého kompostéru min. 900l (ideální 1000-1400l) za rozumnou cenu. …
atilius
Před 4 lety
4
Vybudování příjezdové cesty a rozpočet nákladů
Dobrý den, rád bych si nechal poradit ve věci vybudování příjezdové cesty k pozemku, na kterém chce…
norikakaa
Před 4 lety
2
Podlaha - nechat škváru?
Zdravím, Po vyházení plovoučky a parket mi v bytě (1. patro) zbyly cca. 5cm vysoké bloky (asi hobr…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Základová deska bez hutnění
Dobrý den potřeboval bych poradit. Chystáme se postavit zděný bungalov. Klasika základové pásy, pro…
milan1965
Před 4 lety
10
Řemeslníci v okolí Příbrami
Zdravím, chystám se stavět RD v blízkém okolí Příbrami, projekt i stavební povolení vyřízeno. Zhoto…
silverdex
Před 4 lety
1
Samolepicí hydroizolační pásy
Ahoj, zvažuji samolepicí hydroizolaci na základovou desku pod zdivo, místo nahřívání a lepení klasi…
davecom
Před 4 lety
7
Jak zamezit stavbě
Dobrý den, před 5 roky jsme si pořídili dům pod lesem na vysněném místě. Okolo fajn sousedé a za zá…
zdenek_valek
Před 4 lety
17
Klimatizační jednotka v domě SVJ
Dobrý den, řešil někdo klimatizaci do bytu v SVJ? Máme byt, rádi bychom instalovali klimatizaci j…
martinhcz
Před 4 lety
1
1
2
…
226
227
228
229
230
…