O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak pokračovat
Dobrý den, právě jsem dokončil hrubou stavbu (deska, obvodové a vnitřní zdivo, střecha), a tak něja…
luk92
Před 4 lety
3
Zastínění výklopného okna
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zastínění výklopného okna, pokud je klika nahoře? Mám…
soptinda
Před 4 lety
1
Hledáme projektanta
Dobrý den, můžete někdo doporučit projektanta Lipník nad Bečvou a okolí... Přerov nebo Hranice...? …
denzell
Před 4 lety
1
Rezidence Pohořelice - zkušenosti
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo si pořídil byt v novostavbě v Rezidenci Pohořelice na ul. U Kasá…
eva_jilkova
Před 4 lety
1
Cena individuálního realizačního projektu domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se nyní pohybují ceny individuálního realizačních projektů RD?…
puhelin
Před 4 lety
1
2
44
Bungalov obdélník
Ahoj poradíte mi co upravit?
tynuska1990
Před 4 lety
1
Kuchyňská baterie se sprškou
Ahoj, tápu ohledně kuchyňské baterie a mám jednoduchou prosbu. Nemohli byste mi sem dát fotky a náz…
wiki85
Před 4 lety
2
Nátěr betonu
Dobrý den Odbočím od domu, ale zabrousím do druhého domova nás všech :slight_smile: Hřbitov. Beton…
doog
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Názor - půdorys
Zdravím. Máme pozemek se vstupem (bohužel) z jihu a na sever zahrada, kam bychom chtěli samozřejmě…
peju
Před 4 lety
5
Kvalitní a šikovný stolař/truhlář Ostrava a okolí
Zdravím, moc bych Vás chtěla poprosit o doporučení na šikovného stolaře, který zvládne moderní ku…
lucies94
Před 4 lety
1
Tepelné čerpadlo je potřeba řešit nějakou zálohu?
U RD domu řeším jako hlavní zdroj topení tepelné čerpadlo. Je potřeba řešit případnou zálohu, kdyby…
karelskrabal
Před 4 lety
18
Dům ve tvaru L
Ahoj, řešíme projekt RD a architekti nám vymysleli dům ve tvaru L, což se nám moc líbí, ale vymysle…
zubr487
Před 4 lety
9
Vedeni internetoveho kabelu v podlaze
Dobrý den, Je možno takto vést internetový kabel v husím lrku v podlaze kolem zdi? Na nej jeste pri…
tomek001
Před 4 lety
2
Helcel nábytek
Ahoj, chci se zeptat má tady někdo zkušenosti stou to firmou? Přemýšlíme u nich koupit sedací soup…
dyrup
Před 4 lety
3
Nova 101 RD Rýmařov vestavěná skříň v chodbě
Máte někdo zkušenosti s dodatečným budováním vestavěné skříně do chodby u Nova 101? Jestli je to vů…
norikakaa
Před 4 lety
4
Dekorativní stěrka
Hezký den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s realizací dekorativní betonové stěrky svépomo…
alzzzbeta
Před 4 lety
13
Chlazení tepelným čerpadlem vzduch voda
Chtěl bych se zeptat majitelů tč vzduch voda, jestli využívají svojí jednotku i v létě na chlazení.…
jenye
Před 4 lety
5
Ovládání žaluzií podle slunce
Zdravím, měl bych takový lehký dotaz. Budeme stavět dům a rád bych měl možnost automatické polohová…
kofejn
Před 2 lety
15
Úzký pozemek
Dá se postavit bungalov 5+k na pozemku 12x50 pokud by byl na jedné straně 2m (bez oken) a na druhé …
jirkajn
Před 4 lety
9
Jak seřídit pohon Hormann SupraMatic
Mám sekční vrata od Hormannu poháněná jejich pohonem SupraMatic. Protože mi do garáže místy protéká…
konvickovi2015
Před 4 lety
1
Kočičí záchod - vestavěný
Ahoj lidičky, vybavujeme nábytkem předsíň a přemýšlíme o umístění kočičího záchodu do vestavěné skř…
upaymydrugs
Před 3 lety
12
Návrh Kuchyně
Zdravím, měla bych na Vás prosbu ohledně návrhu kuchyně. Bohužel v téhle době si nemohu zajít do k…
pepitocz
Před 4 lety
5
Podlaha kpp Platón
Hezky den, nemáte prosím někdo tuto podlahu v dome? Nemůžu nikde najít real foto. Případně lamino Q…
kordules12
Před 4 lety
1
Traplast na cestu ve svahu?
Mate někdo zkušenost s Traplastem? Nebo podobným recyklovaným plastem zatravňovacím? Cesta od garáž…
pedrop
Před 4 lety
1
Hledám firmy že Šumperska na hrubou stavbu
Zdravím, Chtěl bych se zeptat na doporučení , zkušenosti se zedníky nebo firmami na zhotovení hrubé…
david_novak
Před 4 lety
1
Vchod do ložnice přes šatnu.
Dobrý den všem, myslíte, že je nevhodné chodit do ložnice přes šatnu a mít v ní i vstup do koupelny…
danprda
Před 4 lety
7
Podkroví vrchní skříňky v kuchyni
Dobrý den, Máte někdo vrchní skříňky v kuchyni v šikmině? 🤣 Já nevím jestli to vůbec jde. Jen jest…
verunka989
Před 4 lety
1
Řadové domy K Milíři, Praha Kolovraty
Je tu někdo, kdo se zajímal, případně si zarezervoval řadový domek v Praze Kolovratech - K Milíři? …
betyr
Před 3 lety
5
Fatra Dub letní
Máte někdo podlahu od Fatry konkrétně Dub letní ? Ukážete mi, jak vypadá v místnosti, prosím. Jaké…
petraaa888
Před 4 lety
4
Americká lednice - pomůžete mi vybrat?
Moje podmínka je černá, side by side, a nepotřebuji lednici za 40,- a výš. Tedy mi z toho vypadlo n…
annysek11
Před 4 lety
29
1
2
…
233
234
235
236
237
…