O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Cena na klíč verzus realita
Zdravím, rád bych se zeptal vás co jste stavěli na klíč jak se nakonec lišila cena uváděná u domů n…
iveta_89
Před 4 lety
27
Jak najít trubky od studny?
Koupili jsme starší dům, v hospodářské budově je kohoutek na vodu ze studny, která vůbec netušíme k…
uzivatelkapetra
Před 4 lety
7
Změna oken při stavbě
Dobrý večer, ráda bych se zeptala na to, když budeme dávat příští týden všechny dokumenty na staveb…
davex
Před 4 lety
6
Projekt bungalovu 140m - dispozice
Dobrý den, máme rozestavěný domek. S podlahovou plochou 140m2 + 29m2 garáž + 42m2 terasa. Kromě nos…
barca3979
Před 4 lety
16
Krb v domě s podlahovým topením
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak lze nebo jestli vůbec jde vyřešit umístění krbových kamen, po…
pajkak
Před 4 lety
6
Souhlas souseda se stavebním ohlášením
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, stačí mít podpis souseda na PD na situaci s umístěním domu? Jde m…
puhelin
Před 4 lety
20
Stavební povolení - přístupová cesta
Dobrý den, k pozemku vede veřejně přístupná účelová komunikace, která není ve vlastnictví obce. Ce…
xixtech
Před 4 lety
5
Barva žaluzií ral 7048?
Máte někdo venkovní žaluzie v barvě perleťová myší šeď ral. 7048? Máme okna v barvě irský dub, bílá…
czyz
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Máte zkušenosti s výstavbou dřevostavby od firmy Budiskol? ?
Pěkný den všem, dostali jsme doporučení od jiné firmy na jejich spřáteleného partnera Budiskol. Sta…
stavitel2
Před 4 lety
1
Vytápění rodinného domu
Dobrý den, zajímal by mě váš názor ohledně možnosti vytápěni nově postaveného řadového patrového d…
demolitionman
Před 4 lety
1
2
38
Kam pro hezkou netradicni vestav.skrin?
Ahoj, mate tip (Praha) na osvedceneho vyrobce vestavenych skrini? Jde mi spis o to aby mely zajimav…
rubenyx
Před 3 lety
2
Elektroinstalace
Prosím poraďte, uvažujeme o koupi panelakoveho bytu 3+1, 66m2, je částečně rekonstruovaný, jádro j…
josef1
Před 4 lety
17
Máte sedačku na míru?
Hezky den, mate nekdo sedacku na miru? Od koho a jak se cca pohybuji ceny? Poprosim pripadne i o fo…
t_makovice
Před 4 lety
1
Baterie k dvojumyvadku laufen pro s
Hezky den, vybirame baterie so koupelen. Mate nekdo umyvadlo/dvojumyvadlo laufen pro s nebo podobne…
t_makovice
Před 4 lety
1
Dům do 3,5 mil.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se dá v dnešní době postavit dům na klič do 3,5 mil (pozemek m…
josefx
Před 4 lety
21
Podlahové topení, vinyl a chemický smrad
Ahoj, stává se někomu, kdo má podlahové topení a na tom vinyl, že když přijedete v zimě po delší…
lukasberan
Před 4 lety
6
Dlažba Rako Piazzetta
Dobrý den, máte někdo dlažbu Rako Piazzetta světle šedou? Případně nějakou jinou imitaci teraco. Zv…
lucfel
Před 4 lety
1
Přívod externího vzduchu ke krbovým kamnům - pár otázek
Dobrý den, prosím o pár rad. V novostavbě si chci do podlahy položit přívod externího vzuchu ke k…
wries
Před 4 lety
4
Vyjádření institucí - doklady
Dobrý den, projekt se nám zpracovává, je možné před dokončením dokumentace oběhat nějaké úřady/inst…
jowana
Před 4 lety
1
Infrapanely / salavé vytápění - Rekonstrukce RD 2021
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci RD, dům není zateplený, starý asi 28let, šířka venkovních zd…
lukasberan
Před 4 lety
5
Malování
Ahoj, zajímalo by mě, kolik si tak průměrně berou malíři za práci bez materiálu. Máme nabídku za 2…
karel15
Před 4 lety
1
Projekt 6+kk
zdravim vsechny, prosim o pripominky, rady, navrhy na vylepseni naseho projektu. Predem dekuji :sli…
jajinka121
Před 4 lety
28
Dvoužílový přímotop
Dobrý den, naskytly se mě 2 přímotopy (1250W a 2200W), ovšem mají 2 vodiče, já teda zapojil L a N, …
vrajmantak
Před 4 lety
21
Gauč s vyšší sedem - 50cm a více
Hezký den, nevíte prosím někdo, kde by se dal koupit gauč/pohovka rozkládací, která by měla vyšší …
pisisvori
Před 4 lety
15
Firma na interiér Zlínsko
Dobrý den, doporučí někdo firmu na provedení interiéru- podlahy, dveře, zárubně... Nemusí být všech…
dave_91
Před 4 lety
3
Bílá podlaha
Ahoj, máte někdo podlahu v dekoru hodně světlého až bílého dřeva? Je to praktické? Případně prosím …
jajinka_007
Před 4 lety
1
Doporučení na stavební firmu z MSK
Dobrý den. Můžete se prosím podělit s informací, s kým jste stavěli. Máme v plánu stavět menší bun…
dusan_kahanek
Před 4 lety
5
Podlaha - Gerflor Sucre Nature
Prosím nemáte někdo vinylovou podlahu Gerflor Sucre Nature? Nebo aspoň reálné fotky? Na internetu j…
rudyb
Před 4 lety
1
Návrh kuchyně truhlář
Dobrý večer, Prosím potřebuji poradit jak to chodí s návrhem kuchyně. Potřebuji navrhnout kuchyň do…
verunky
Před 4 lety
5
Čistička šedých vod
Dobrý večer, prosím, máte někdo čističku šedých vod? Pokud ano, prosím, podělte se o své zkušenosti…
pajinelka
Před 4 lety
1
1
2
…
241
242
243
244
245
…