O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Energy-domy- cena
Ahoj. Líbí se mi domy od energy-domy.cz. Stavěl jste s nimi někdo? Pokud ano, byla odhadovaná cena …
svemar
Před 4 lety
1
Zateplení zahradního domku
Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se zateplením dřevěného zahradního domku na nářadí. Pův…
denis_ramirez
Před 4 lety
1
Zabudovaná hasičská nádrž
Zdravím vás, chci se zeptat na názor. Máme po prarodičích dům, budeme jej rekonstruovat. Jde ale o…
vladimira_l
Před 4 lety
6
Zíďka lemující vyšší úroveň zahrady
Dobrý den, mohl by mi někdo jen poradit, z jaké velikosti ztracenek (T20, 30?) udělat zíďku viz. f…
atilius
Před 4 lety
6
Šenovská stavební
Zdravim holky má prosím někdo zkušenost ze stavební firmou Šenovská stavební?Dekuji budu moc ráda z…
isousek
Před 4 lety
1
Přírodní originální lustr
Čeká nás rekonstrukce patra, kde je propojena kuchyň, obývák a jídelna. Jedná se o 100 let starý dů…
kafr
Před 4 lety
1
Kuchyňský robot Catler KM 8012, mate ho někdo?
Plánují koupi kuchyňského robotu, zaujal mne tento model, bohužel má na internetu velmi málo recen…
veef
Před 4 lety
1
Kurz interierový design
Dobry den, delali jste si nekdo kurz interieroveho designera? Muzete nejaky doporucit? Nejlepe onli…
zaneta_smidova
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Darování + výměna pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Rodiče mají stavební pozemek, který by nám předali ke stavbě RD. Moje te…
daisy14
Před 4 lety
4
Střešní taška
Dobrý den, najde se tu někdo, kdo si nechal vysokotlakým čističem čistit střešní tašku ? Pokud an…
tinabla
Před 4 lety
4
Podkrovní dům 6-kk
Zdravím, zkusím nechat posoudit půdorys našeho podkrovního domu. Jsme omezení šířkou pozemku. Vstup…
apmm
Před 4 lety
7
Stary a novy zaklad vedle sebe
Dobry den, potřebuji poradit jak vyřešit hydroizolaci. Při budování základů a základové desky použi…
pastole
Před 4 lety
1
Krbová kamna do zděné novostavby
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o pomoc s výběrem správného typu krbových kamen. Bude se jednat o …
fantomik
Před 4 lety
9
Černá toaleta
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu je někdo kdo má doma černý záchod. Zajímá mě jak jst…
brtisek
Před 4 lety
3
Padající venkovní podbití u střechy
Dobrý den, moc prosím o pomoc a o radu. Budu se snažit to popsat srozumitelně a detailně. Třetím r…
zverky
Před 4 lety
13
Sedaci rohova souprava skladem?
Ahoj, nevi někdo kde by se dala sehnat taková sedací souprava? V teto barvě s úložným prostorem a m…
martin18896
Před 4 lety
1
Porcelán
Prosím, nevíte někdo, jakou hodnotu mají tyto sady?
sarda09
Před 4 lety
1
Betonové schodiště Ostrava
Dobrý den, prosím nemáte doporučení na někoho, kdo by byl schopný vyrobit betonové točité schodiště…
stepans
Před 4 lety
5
Opadaná omítka
Dobrý den, začínám rekonstruovat 30 let starý dům. A jedna věc mi dělá celkem starosti. Jde o to, ž…
marek_pavlica
Před 4 lety
1
Jakou barvu kuchyně k podlaze dub a oknům antracit?
Jakou barvu čílek a pracovní desky v kuchyni byste ladili k podlaze v dekoru dub přírodní a oknům a…
luckavra
Před 4 lety
5
Hranice pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme pozemek v budoucí nové zástavbě, celkem je zde asi 20 pozemk…
puhelin
Před 4 lety
11
Návrhář interiérů - obývací pokoj a studentský pokoj
Hezký den, ráda bych obnovila předchozí dotaz:-) se zeptala, zda by se tady našel někdo, kdo navrhu…
pisisvori
Před 4 lety
1
Betonový bazén
Zdravim vas stavitele,mam v planu vybudovat na zahrade podzemni bazen. Jaky mate nazor na toto: pod…
closen
Před 4 lety
1
Čím zateplit: vata nebo polystyren?
Chtěl bych poprosit o názory a zkušenosti se zateplením novostavby. Budeme stavět z porotherm 30 cm…
wpavel
Před 4 lety
15
Vytápění 100leteho domu
Dobrý den, na jaře budeme řešit nový způsob vytápění. Nyní máme stary kotel na pevná paliva s radiá…
midori91
Před 4 lety
26
Názor na projekt - úzký dům
Dobrý den, mohla bych poprosit o připomínky k projektu... Děkuji
bayt
Před 4 lety
10
Truhlář pro stěnu z překližky v Praze
Dobrý den, nemáte zkušenost s nějakým konkrétním truhlářem z Prahy, který by dělal pěkné překližko…
janzah
Před 5 lety
1
Jaká okna Vekra hliník nebo plast
Jedna z posledních otázek pro nás je, zda zvolit plastová nebo hliníková okna. Naše firma na klíč s…
lukasberan
Před 4 lety
14
Ideální velikost kotelny
Ahoj, prosím o radu. Jak velkou kotelnu pro kotel na peletky + dvě akumulační nádrže. Manžel chc…
wpavel
Před 4 lety
6
Topení
Zdravím mám otázku zda toto čerpadlo utáhne bungalov 85m2 tz do 4kw topení podlahovka + ohřev TUV h…
jirkajn
Před 5 lety
3
1
2
…
242
243
244
245
246
…