O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Obklady Metrotiles ukončovací lišta
Ahoj, pořídila jsem si obklady Metrotiles. 20 x 10 mm, po stranách s fazetou. Takže na okrajích je …
sonyhonza
Před 4 lety
3
Řešení svodu vody ze stříšky nad vchodem
Dobrý den, jak máte vyřešený svod vody ze stříšky nad vchodem? Máme tam ze předu okap, ale nechci t…
l_sekanina
Před 5 lety
7
Návrh skladby stropu
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o radu se skladbou stropu? Jedná se o bungalov, na betonovém vě…
zubr487
Před 4 lety
12
Čím zakrýt pozednici
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o radu? mám bungalov a vazníky uloženy na pozednici. Chtěl bych v…
pyramis
Před 1 měsícem
10
Korkový nebo vinylový obklad
Zdravím, máte někdo v obýváku korkový nebo vinylový obklad? Poprosím o foto. Děkuji
radkaskr
Před 5 lety
1
Propojení NAS a projektoru
Máte někdo NAS i projektor a jak jste řešili prosím vzájemné propojení?
jarin1
Před 5 lety
17
Kdy zateplit novostavbu
Ahoj, mám dotaz, za jak dlouho po dostaveni domu jste zateplili? My jsme zacali stavět v září 2019 …
kofejn
Před 2 lety
7
Jílovitá půda
Chtěl bych se zeptat, nyní jsem si četl regulativy z našeho stavebního úřadu, kde upozorňují u naše…
ditava
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Program-návrh
Dobrý den, doporučíte mě nějaký program na návrh interierů domu, popřípadě na zakresleni rozvodů?
lenny92
Před 4 lety
4
Venkovní kamera
Dobrý den máte někdo zkušenosti s venkovní WIFI kamerou? Má to smysl? Čeho se držet (cena, parame…
geodett
Před 5 lety
3
Poradíte, prosím?
Ahoj všichni, mohli byste mi prosím někdo poradit který z českých výrobců dodává černé interiérové…
janako11
Před 5 lety
3
Klika NOVA (sapeli MT) - máte někdo? :) Případně Andy:)
Ahoj, vybíráme kliky od dodavatele Sapeli, máme pár favoritů, ale ted jak je všude zavřeno je nemůž…
bayt
Před 3 lety
5
Natékání nohou u podlahového topení
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s natékáním nohou u podlahovky?Máme teplovodní topení po celém dom…
ditava
Před 5 lety
8
Jak naplánovat sravbu
Prosím o radu, jak naplánovat stavbu rodinného domu? Chceme stavět s firmou na klíč, nyní budeme do…
jandour
Před 5 lety
12
Židle
Prosím, jaká je kvalita těchto jídelních křesílek, jsou pohodlná ? Prosím o případné reálné foto 🙏
lukasberan
Před 5 lety
3
Kolik vás vyšel dům postavený stavební firmou?
Kolik vás vyšel dům postavený ve Středních Čechách firmou? Jak velký byl? Můžete se podělit? Stavě…
michal_mik
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
115
Pergola - sedlová střecha
DD, plánujeme, že bychom si nechali udělat zastřešení pergoly jak je na obrázku...pergola nám vychá…
mbb2214
Před 5 lety
1
Koupelna u ložnice
Dobrý den, zvažuji koupelnu u ložnice ale bojím se, že se budeme rušit. Ráno vstane jeden z nás dří…
lukasberan
Před 5 lety
7
Porcelánové bílé talíře, ale krásné, NE Thun, zajímavější
Zdravím, říkala jsem si, že tu jistě máte zkušenosti s různými eshopy a obchody... sháním jídelní s…
sokil
Před 4 lety
15
Cena střechyv zahradního domku
Zdravím, dokáže někdo odhadnout cenu klasické sedlové střechy s krokvemi a vaznicemi zděného zahrad…
wries
Před 5 lety
15
Cena za 1m2 střechy
Zdravím, dokáže někdo odhadnout cenu klasické sedlové střechy s krokvemi a vaznicemi zahradního dom…
davecom
Před 5 lety
1
Jde vyměnit v plastových oknech klika?
Omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale stěhujeme se do novostavby a nelíbí se mi klasické kliky na pl…
puhelin
Před 5 lety
4
Stavební čára pevná
Dobrý den, jsme ve fázi projektu a na pozemku jsou nějaké regulace. Jde nám o pevnou stavební čáru.…
slabici
Před 5 lety
2
Podlahové topení seřízení
Zdravím, mám v RD již 20 let podlahové vytápění (na podlaze kde je dlažba). Jinak mám plynový kotel…
tata22
Před 5 lety
1
Hrubá stavba bez zateplení soklu přes zimu,zajištění proti mrazu
Dobrý den, máme hrubou stavbu se střechou s odhaleným ztraceným bedněním a horní částí základového …
zinzin
Před 4 lety
19
Změny v půdorysu od developera
Hezký den, byl by někdo ochotný poradit s půdorysem obýváku vč. kuchyně? Rozměry nejsou nějak ohro…
eva_holubova
Před 5 lety
2
Výškové usazení základové desky
Dobrý den. V projektové dokumentaci mám dejme tomu následující řez základovou deskou od stavební nu…
noemi77
Před 5 lety
7
Vytápění koupelny
Zdravím ve spolek, v koupelně byly špatně spočítané radiátory, takže jsou tam malé a když mrzne, ta…
vladimir_sacha
Před 5 lety
2
Žebřík na elektřinu
Zdravím, prosím o radu. Doma mám žebřík na elektrickou zásuvku. Netuším jestli je někde napojený. M…
vrajmantak
Před 5 lety
5
Kolaudace - zmena varne desky
Dobry vecer, nemate prosim nekdo zkusenost, ze jste nechali do kuchyne natahnout plyn a nakonec ji …
duck09
Před 5 lety
27
1
2
…
243
244
245
246
247
…