O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Cersanit gres stormy
Ahojte lidicky,nemate nekdo koupelnu z teto dlazby v kombinace se drevem? Na vizualizacich vypadaji…
verhal
Před 5 lety
1
Větší dům oproti projektu
Dobrý den, prosím o radu. Chtěli bychom zkolaudovat. Nechali jsme si zaměřit skutečnou polohu domu …
geodett
Před 5 lety
6
Projekt
Zdravím, snad se blížíme ke konci s projektování 😁 Co si o tom projektu myslíte? :slight_smile: Já …
sarinecka3
Před 5 lety
13
Výstavba bungalovu
Dobrý den, rádi bychom si postavili nový dům od firmy G-servis, konkretne typ Mauna. Jedná se o bun…
michal_mik
Před 5 lety
10
Venkovni rolety
Dobry den, prosim o radu. Jsme ve fazi projektu a resime stineni. Na terasu mam navrzene okno sirok…
tereza1977
Před 5 lety
7
Navrh koupelny
Ahoj strechacci, no už došlo i na nás, na část stavby na kterou jsme se nejvíc řešili, ale pro mě s…
teresh07
Před 5 lety
17
Stavba svepomocí x firma
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli v ceně stavby bungalovu svépomocí za 2,5 milionu jsou zahrnuty i …
norikakaa
Před 5 lety
3
Okna a 30 cm zateplení
Ahoj, má tu někdo okna klasicky namontovaná při tloušťce izolace 30 cm? Mohli byste sem dát foto? N…
lukoid
Před 4 lety
1
2
39
sponzor fóra
Rozmístění nábytku v obýváku, tvar kuchyně
Zdravím, moc ráda bych znala názor více lidí, proto píšu sem :slight_smile:. Právě plánuji uspořádá…
japona
Před 5 lety
12
Kuchyne
Dobry den, jsem ve fazi projektu a potrebuju se rozhodnout o usporadani kuchyne a rozhodnout se o v…
tereza1977
Před 5 lety
1
Upořádání kuchyně-rada
Zdravím, poradí mi prosím někdo jak uspořádat tento typ kuchyně? Co jsem už koukala zde na fóru, v…
verunky
Před 5 lety
3
Tepelné čerpadlo vs. topení plynem
Zdravím všechny, mám brouka v hlavě a rád bych se poradil..stavím novostavbu, nízkoenergetický dům…
s0t0
Před 4 lety
1
2
...
3
70
Čidlo u vedeni vody a odpadů kvůli úniku vody
Dobrý den, máte u odpadů a vody v kritických místech (třeba pračka) čidla úniku vody? Jaká prosím? …
bayt
Před 5 lety
22
Dvoupatrový RD - schody
Ahoj, jdu s kůží na trh. Konečně máme upravený návrh domečku (2 plná patra + malá půdička), je to p…
kazihorka
Před 5 lety
29
Broušení, moření a tmelení parket
Dobry den, potrebovala bych poradit s postupem při broušení parket. Mam v pokoji starsi parkety, al…
vladimir_sacha
Před 5 lety
2
Rozvodná skříň topení
Dobrý večer, v některých pokojích máme studenou podlahu, proto jsme otevřeli rozvodnou skříň a zji…
zubr487
Před 5 lety
18
Rada ohledně vizualizace
Potřebovala bych poradit ohledně barev a materiálu v interiéru..Nechala jsem si zpracovat vizualiza…
endy85
Před 5 lety
6
Pěkný multifunkční vypínač
Dobrý den, nemáte tip na nějaký hezký vypínač, který umí ideálně 4 funkce? Nějaký dotykový nebo tak…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Rada ohledně vizualizace interiéru.
Potřebovala bych poradit ohledně barev a materiálu v interiéru..Nechala jsem si zpracovat vizualiza…
cermak2
Před 5 lety
2
Screen rolety
Dobrý den, mám screenové rolety na baráku a jedna se stále krabatí na jedné straně. Nemáte někdo zk…
lacatej
Před 5 lety
1
Ceny porobetonu
možná to někomu pomůže. zrovna procesem výběru procházím. asi takhle. ceny bez dph. nabídka je čist…
gondekp
Před 5 lety
8
Studie RD
Dobrý den, rada bych si vyslechla vaše názory na náš koncept studie domu,vsimla jsem si, že často d…
adeli_01
Před 5 lety
1
Studie domu 5+1
Ahoj, zatím jsme ve fázi studie, a toto je taková naše představa, jak by náš domeček mohl vypadat. …
akirchnerova
Před 5 lety
11
Dveře do miniaturní koupelny a na wc dovnitř? Poraďte prosím.
Zdravím Vás, řešíme dveře v bytě, vůbec nás nenapadlo dát dveře do koupelny a na wc otevíráním ven…
alinka1234
Před 5 lety
13
Betonová stěrka
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat v obýváku betonovou stěrku. Byla bych ráda za vaše doporuče…
zbranda
Před 5 lety
1
Hrubá Stavba
Zdravím , chtěl bych se zeptat ... pokuď bude lepší nechat hrubou stavbu přes zimu a potom na léto …
geodett
Před 4 lety
10
Půdorys (zatím pouze přízemí)
Zdravím všechny, budu ráda za další názory k půdorysu - zatím pouze přízemí. Vstup do domu je že s…
pepitocz
Před 5 lety
10
HS portál rám
Zdravím, máme nově namontovaný HS portál. Nějak se nám nezdá velikost rámu. Jako kdyby udělali chyb…
jirkajn
Před 5 lety
6
Výška skříňky pod umyvadlo na desku
ahojte lidičky, v jaké výšce máte skříňku s deskou, na které se budou umisťovat dvě umyvadla? Musí…
lukasberan
Před 5 lety
4
Malý rodinný dům - prosím poraďte
Zdravím, plánujeme výstavbu rodinného domu s obytným podrkovím; z finančních důvodů to má být jedn…
geodett
Před 5 lety
1
2
...
3
67
1
2
…
245
246