O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce bytu v rodinném domě
Zdravím, nemá prosím někdo typ na kvalitní, spolehlivou zednickou firmu? Aktuálně řešíme rekonstr…
pajahorakova
Před 5 lety
1
Antena pro RD i kdyz je optika?
dobry den, mame nabidku projektu, jako asi kazdy, hledame mozne uspory. Projekt obsahuje antenu a …
wpavel
Před 5 lety
10
ESTRIT - podlahové kúrenie - poter
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s firmou Estrit z Dolného Baru. Poprosím tak…
lenka1255
Před 5 lety
1
Vinylová click podlaha doporučení
Ahojte, vybírám podlahu - plovoucí a je to pěkná alchymie. Mám vybranou FALQUON - nášlapná vrstva 0…
teresh07
Před 5 lety
2
Kam na úřady
Moc prosím někdo ze stavebního úřadu kdo by mi poradil doladit podání dokumentace ? Nebo jen někdo…
puhelin
Před 5 lety
12
Povolení k přístupu na pozemek
Krásný den, téměř po roce máme konečně projekt k přístavbě na garáž. Garáž je na hranici pozemků a …
vrajmantak
Před 5 lety
7
Truhlář který mi vyhrazuje spoj na kuch. desce
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá dobrého truhláře Praha a okolí, který by mi vyfré…
davidde
Před 5 lety
1
Realizace zahrady Praha a okolí
Máte, prosím, tip na někoho, kdo by byl schopný udělat návrh zahrady do L (cca 400 m2) za rozumné p…
ellendos
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Vrácení stavebního ohlášení
Dobrý den, bohužel nám ze stavebního úřadu vrátili stavební ohlášení kvůli střeše. Nelíbí se jim sk…
puhelin
Před 5 lety
7
Egger pracovní deska Dub divoký přírodní H1318 - nemáte někdo fotku prosím?
Dobrý den, nenašel by se někdo, kdo si zvolil tento dřevo dekor na pracovní desku, prosím? Mohla by…
betelges
Před 5 lety
1
Prosím poraďte s návrhem kuchyně Ikea - co změnit?
Dobrý den, mám na Vás obří prosbu, posílám plánek kuchyně Ikea, stále si nejsem jistá rozmístěním …
anieluska
Před 5 lety
29
Výběr topení - dřevostavba
Dobrý den, v současné době jsem ve fázi návrhu dřevostavby a intenzivně řeším, jaký zvolit způsob …
zubr487
Před 5 lety
3
Bublaní ve stoupačce odpadu po sousedovém spláchnutí
Dobrý den, dlouhodobě nás trápí hrozně hlasité zvuky v odpadové stoupačce, když soused spláchne W…
smudlinky
Před 5 lety
2
Jak administrujete všechno kolem stavby domu?
Ahoj, budeme demolovat a následně stavět dům a rád bych se zeptal jak řešíte správu všech úkolů a k…
luckavra
Před 5 lety
11
Vyliti anhydritu v zime
Ahoj strechacci, cca za 14-21 dni budeme vylivat podlahovku anhydritem. Chci se zeptat toho kdo vyl…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Okna ve štítu
Dobrý den, není tu náhodou někdo kdo má na domě tento styl oken a na nich venkovní žaluzie? Díky mo…
nikaaa87
Před 5 lety
1
Stavební firma Karvinsko
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
RD Karviná - stavební firma
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
Odhad typických TZ zděné novostavby
Plánujeme stavbu RD a jsem ve fázi, kdy zvažuju, jak a čím budu v budoucnu topit a ohřívat TUV. Pro…
wpavel
Před 5 lety
6
Jak to je s druhým zdrojem vytápění?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo napsat, jak je to s druhým zdrojem vytápění? Nyní co bydlíme, tak…
zubr487
Před 5 lety
1
2
36
Podlaha/dveře
Potřebuji radu:slight_smile:🙏, jakou podlahu do obýváku a kuchyne zvolit k těmto dveřím?
winteren
Před 5 lety
9
RD na klíč Karviná
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví rodinné domky na klíč…
zm_jan
Před 5 lety
3
Čištění černého granitového dřezu
Ahoj všem, čím čistíte aby byl pěkný a nezůstávaly mapy od tvrdé vody? Díky!
terezia10
Před 4 lety
28
Skladování ovoce a zeleniny
hledám různě na netu a přijde mi, že se ty doporučení dost liší! Takže mě zajímá, kde co "skladujet…
tinca8
Před 5 lety
9
Jaké LED pracovní venkovní světlo? výkon? značka?
Jaké LED pracovní světlo doporučíte na práci venku? jde my hlavně o to jaký příkon vybrat a dále ta…
jarin1
Před 5 lety
1
Vnitřní dveře do pouzdra
V projektu máme aktuálně 4 dveře do pouzdra. Příplatek za dveře do pouzdra dělá skoro tolik co všec…
jose10r
Před 5 lety
9
Inženýrské sítě zapojení
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
Střešní krytina na pergole
Dobrý den, příští rok chceme dělat pergolu a řešíme i co dát na střechu. Poradíte? Ideálně něco pod…
lucie_swierczyna_jelinkova
Před 4 lety
7
Inženýrské sítě - kdo zapojuje?
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
Přepis pozemku
Dobrý den, máme v rodině pozemek, který vlastní moje tchýně. Pozemek by chtěla darovat své dceři ( …
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
1
2
…
255
256
257
258
259
…