O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
DPH při koupi oken na firmu
Dobrý den, nevíte, jak je to se sazbou DPH při koupi oken na novostavbu na firmu plátce DPH? Bude …
marievav
Před 5 lety
4
Bojler na nezateplené půdě
Ahoj, potřebovala bych prosím radu ohledně izolace bojleru na nezateplené půdě vedle koupelny. Horn…
vladimir_sacha
Před 5 lety
3
Kde nechat nařezat Egger desky?
Dobrý den, chceme svépomocí vyrobit poličky a různé úložné prostory do dětského pokoje z materiálu …
qeszi
Před 5 lety
3
Vinylové podlahy - FALQUON
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo tento druh vinylové podlahy?:slight_smile: Speciálně…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Stavební materiál - garáž
V souvislosti s výstavbou RD máme v projektové dokumentaci samostatně stojící dvojgaráž s odděleným…
franti_p
Před 5 lety
1
Prohoz na prádlo mezi sousedícími místnostmi
Ahoj, nemáte někdo realizovaný prohoz na špinavé prádlo mezi koupelnou a prádelnou ve stejném patře…
rusanna
Před 5 lety
4
Ženská sama na baráku
Zdravím všechny, před dvěma lety jsem zůstala se třemi dětmi sama na baráku, je to dům z padesátých…
hardyna
Před 5 lety
27
Oznámení s.ú. Ič a sídlo stavebního podnikatele
Dobrý den, mám menší dotaz, předem děkuji za informace. Před zahájením prací, mám stavebnímu úřadu …
puhelin
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Dělení oken 1:2 nebo 2:3?
Dobrý den, přemýšlíme, jestli dělit okna 1:2 nebo 2:3, viz obrázky. Dělení 1:2 se nám zdá designově…
zubr487
Před 5 lety
7
Šatna v dětském pokoji?
Dobrý den, máme dva dětské pokoje o velikosti cca 12m2 + ke každému svou šatničku o velikosti cca 3…
milosos
Před 5 lety
10
Vinyltex Havanna Oak 696L
Ahoj, nemáte někdo doma tuhle podlahu - vinyltex Havanna Oak 696L?? Vybrali jsme si ji a přítel mi …
kachnis
Před 5 lety
1
Prohluben v anhydritu
Ahoj všichni, chci se zeptat, před čtyřmy dny nám vylevali podlahu v celé novostavbe anhydritem. Na…
karel15
Před 5 lety
8
Třídění opadu v kuchyni v RD
Jak máte v RD řešené třídění odpadu, vzniklého v kuchyni? V bytě jsme měli tříděné koše v kuchyňské…
gigi2
Před 5 lety
12
Koloudace (užívání domu bez koloudace)
Ahooj strechacci, chci se jen zeptat, nějak nemůžu dohledat vše co potrebuju vědět.. Chci se zept…
puhelin
Před 5 lety
17
Rozměry kuchyně do tvaru U
Zdravím, jakou máte prosím vzdálenost protilehlých pracovních ploch u kuchyně do tvaru U? Četla jse…
radim2015
Před 5 lety
12
Vaše zkušeností s kuchyněmi z Ikei a sika?
Krásný den...prosím máte někdo zkušenosti s kuchyněmi od ikei a sika?Chtěli by jsme si nechat od je…
laskovalenicka001
Před 4 lety
13
Odchylka od projektu
Dobrý den, stavíme svépomocí a jak už to tak bývá, v průběhu stavby jsme přišli na lepší využití p…
marievav
Před 5 lety
4
Co je potřeba pro poptávku rekuperace
Dobrý den, měla bych dotaz, než přímo oslovím některého výrobce/dodavatele rekuperace, potřebuji p…
suchos
Před 5 lety
6
Nižší odhad než kupní cena
Zdravim, mate nekdo zkusenost s tim, ze by odhad domu byl nizsi nez kupni cena? Pristi tyden nam ma…
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
Tepelné ztráty
Mohl by mi prosím někdo poradit, jaký zdroj tepla zvolit na základě této přílohy?
zubr487
Před 2 lety
22
ČOV bez možnosti vsaku
Dobrý den, mohu se zeptat, jak postupovat a jestli jste někdo řešil ČOV, ale vzhledem ke spodní vod…
mpavka
Před 5 lety
2
Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem na malém prostoru
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máme docela dost malý prostor na zařízení kuchyně, která je spojená…
pavla_nova
Před 5 lety
21
Čím zpestřit tento vstup ?
Ahoj, budeme mít poměrně prostornou chodbu, má ale přeci jen jednu nevýhodu, botníky a skřímě budou…
legoss
Před 3 lety
18
Světlo v OP
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na nějaký nápad jak dostat více světla (slunce) do obývaciho poko…
bayt
Před 5 lety
6
Obklady Ostrava z Obi
Dobrý den, nemáte někdo v koupelně tyto obklady? Vzhledem k současné situaci musím vybírat po netu …
quaj
Před 5 lety
7
Aquatek sprchový kout
Ahojte, chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s Aquatek sprchovými kouty. Vyrábějí to na Sl…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Výběr dodavatele elektřiny
Zdravím ve spolek, protože se blíží konec roku přemýšlím o změně dodavatele elektřiny... Jak ho vyb…
kekita
Před 5 lety
14
Problém s topením (žebříkem). Jednobodové připojení
Dobrý den, máme v koupelně žebříkové topení a při nastavení na maximální teplotu je akorát vlažný (…
wpavel
Před 5 lety
27
Kombinace barev
Mám dotaz ohledně barev. Jdeme do šedohnědé barvy, kombinace světlejší a tmavší. Jde mi především j…
mirek1990
Před 5 lety
1
Bytove dvere s oknem
Dobry den. Prosim o tip, kde si nechat vyrobit bytove vstupni bezpecnostni dvere, ale prosklene. Ma…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
2
1
2
…
256
257
258
259
260
…