O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skladba stropu
Dobry den. Chtěl bych se zeptat na vase zkusenosti na skladbu stropu na prizemni bungalov (ne pasiv…
kopiska
Před 5 lety
3
Jak zařídit tenhe půdorys, tipy.
Ahoj, vymýšlím jak efektivně zařídit budoucí byt, na obrázku je to ten zkosený vpravo, pro srovnán…
myfairlady
Před 5 lety
1
Krbová vložka s akumulací+elektrokotel
Dobrý den, nezkoušel jste někdo zjišťovat, jestli podle nových pravidel (obnovitelné zdroje) proch…
jowana
Před 5 lety
3
Sirsi indukcni deska
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost a muzete doporucit indukcni desku sirky 80 nebo 90 cm? Diky…
deneb
Před 5 lety
1
Kde skladujete potraviny mimo skříň?
Dobrý den, nemáte prosím tipy, kde se dají ještě s výhodou skladovat potraviny v kuchyni? Například…
moncia
Před 5 lety
21
Lednice a potravinová skříň
Ahoj, chtěla bych se optat těch, kteří mají volně stojící lednici vedle potravinové skříně, jak jst…
alokin_ka
Před 5 lety
4
Jaký nejpraktičtější dřez?
Jaký dřez ze současné nabídky se vám osvědčil co se týče údržby? Materiál, odolnost, barva... m…
candat
Před 5 lety
9
Rozměry pro kuchyňskou linku
Dobrý den, potřebuju od vás radu. Plánuju kuchyň a ještě můžu hnout s příčkou. Kuchyně bude do L. J…
lujisech
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Police/ nika nad umyvadlem
Máte někdo v koupelně nad umyvadlem nějak zajímavě řešené police, niky atd.. ? Co tu sleduji, tak s…
bayt
Před 5 lety
2
Podlahové topení - jaký zdroj?
Zdravím, kupujeme velký patrový dům o ploše cca 240m2. Jsme rozhodnutí, že 100% chceme podlahové to…
zubr487
Před 5 lety
4
Kolaudace ČOV /domu 2020
Pěkné páteční dopoledne, prosím co vše mít připravené ke kolaudaci ČOV? A následně ke kolauda…
beruska80
Před 5 lety
5
Rekonstrukce střechy na ohlášku
Dobrý den, budeme dělat rekonstrukci střechy na stavební ohlášky. Měníme vzhled střechy jiná krytin…
puhelin
Před 5 lety
4
Sauna v domě - finská nebo infrasauna?
Dobrý večer, chceme si v domečku udělat menší wellness a přemýšlím, jestli pořídit finskou saunu ne…
denisahajdukova
Před 1 rokem
20
Finanční poradce - na koho se obrátit? Partners, Br.Consulting, soukromá osoba... ?
Prosím o doporučení na koho se obrátit ohledně možnosti získání hypotéky. Máte zkušenosti s nějakou…
vladimirsvorba
Před 5 lety
19
Umístění okna pokoje na jih nebo na západ
Dobrý den, pomalu dokončujeme přípravu na projekt bungalovu a nemůžeme se rozhodnout, jestli bude v…
evizna
Před 2 lety
8
Bazeny kosik bucovice
Zdravim, nemate od firmy bazeny kosik z bucovic nekdo bazen? Jste spokojeni? Budu rada za jakekoliv…
domagoj
Před 1 rokem
8
Obvodové zdivo přes zimu
Zdravím všechny stavitele, v současné chvíli jsem ve fázi zdění obvodových nosných zdí a vypadá to…
secky
Před 5 lety
7
Svislá výztuž, počet ks a zvolený průměr
Ahoj mám dotaz ohledně svislé výztuže ztraceného bednění, máme spočítanou statiku, tak se jen chci …
jarin1
Před 5 lety
16
Hledam projekt RD obdélník s garazi
Zdravim všechny , hledam inspiraci na dispozice RD , obdélníkového tvaru rozměr min 8x16 , jsme v C…
marushkap
Před 5 lety
5
Umístění domu na pozemku
Dobry den, chtel bych poprosit o konstruktivní kritiku meho navrhu jak umistit domek na pozemek (19…
roxtidy
Před 5 lety
23
Stavební firma na pasivní dům - Středočeský kraj
Dobrý večer, máte někdo dobrou osobní zkušenost se stavební firmou, která Vám postavila pasivní dům…
asandrea
Před 5 lety
5
Sám na dům + hypo?
Dobrý den všem. Zajímal by mě názor vás ostatních, zkušenějších. V paneláku bydlím od narození a …
staqor
Před 5 lety
13
Venkovní poštovní schránka
Ahoj, řeším poštovní schránku do které stále prší a vše je dokola mokré. Jaké prosím máte zkušenos…
anntroj
Před 5 lety
18
Topný žebřík METEROR máte zkušenosti?
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s tímto topným žebříkem - METEOR 137? Děkuji za reakce!
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Čtečka otisku prstů
Dobrý den,máte prosím někdo zkušenost s otiskem prstů na otvírání garáž.vrat?Popř. co máte Vy?Čísel…
velunek
Před 5 lety
7
Heluz se sype?
zdarte, byl jsem dnrska mrknout na stavbu protoze leje jak z konve... nevite proc se par cihel vydr…
travas
Před 5 lety
2
Traverza
je mozne odrezat kur traverzy nad oknem pro pruchod trubky?
paposboj
Před 5 lety
1
Černé tečky na modřínovém plotě
Dobrý den, na modřínovém plotě starém asi 3 měsíce se nám udělaly černé tečky, viz obrázky v příloz…
jiri_hradil
Před 5 lety
1
Jakého výrobce jističů zvolit Eaton,Hager,Oez,či Noark?
Máte nějaké doporučení nebo zkušenosti jakého výrobce jističů zvolit do domu? co jsem našel recenze…
dyrup
Před 5 lety
1
2
39
Déšť vs obvodové zdivo
Při silném dešti se voda prosakuje až do domu. Obvodové zdivo máme ytong lambda 450 a zatím bez fas…
maximsoon
Před 5 lety
13
1
2
…
260
261
262
263
264
…