O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ochrana schodů
Dobrý den, na stavbě máme hotové schody s dřevěnou nášlapnou vrstvou. Dokud není zábradlí chceme vy…
norikakaa
Před 5 lety
2
Jít do loxone? Musí se řešit smart elektroinstalace při stavbě nebo jde později?
Hezký den, nyní jsme ve fázi tvorby projektu a řešíme s projektantem elektroinstalaci pro naší dře…
awakened
Před 5 lety
24
Hypoteka na koupi pozemku a vystavbu RD
Dobrý den, s manželem přemýšlíme o RD. Teď jen teoreticky, dá se získat hypotéka, ze které koupíme …
vladimirsvorba
Před 4 lety
9
Zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz? Ráda bych si od nich objedn…
daruna
Před 5 lety
4
Dřezy Tectonite
Ahoj, budeme pořizovat novou kuchyň a vybírám i dřez. Váhám mezi firmamy Franke a Schock a hlavně m…
aludanewra
Před 4 lety
9
Laminátová pracovní deska- odkud máte? Je autentická?
Dobrý den, prosím kdo máte laminátovou pracovní desku imitace dřeva? Jak jste spokojení, odkud jí m…
norikakaa
Před 5 lety
7
Zednické práce po výměně oken - postup
Zdravím. Jdu si pro radu. Měnili nám kastlové okna za plast. Po výměně oken je na řadě zednická. Zb…
adria_winter
Před 5 lety
3
Zkušenosti s elektrokotlem a fotovoltaikou
Zdravím, jsem v projektové fázi návrhu domu a řeším co použít jako vytápění. Plyn nemám v okolí do…
sasynkamil
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Koupelnové vybavení z Německa
Kdysi jsem tu četla doporučení na německé eshopy a zároveň i přeposílání zásilky do Čech,zaboha nem…
ditava
Před 5 lety
4
Černá dvířka kuchyně - lakovaná dvířka nebo lamino?
Ahoj, poptáváme kuchyně od dvou dodavatelů - Pavlis a JN interiéry. Nabídka od obou je slušná, ví…
2olives
Před 4 lety
11
Skříně na ramínka bez dveří - stačí hloubka 50 cm?
Dobrý den, máte někdo v šatně skříně bez dveří o hloubce pouze 50 cm? Stačí vám to na ramínka, aby …
apostol
Před 5 lety
4
Přípojení elektřiny
Dobrý den, chci se zeptat, když mám na na hranici pozemku již zbudovaný elektrický pilířek (antoníč…
hankade
Před 3 lety
12
Fasáda x sokl, zateplení
Malý RD ve svahu, VPC obvodové zdivo 498 × 175 × 248 mm (l, š, v), bude zateplen EPS 70 F, š. 120 …
dagkama
Před 5 lety
5
Poplastované plotové sloupky v zemině - životnost
Uvažuji nad stavbou plotu s 2D panelů (vodorovné a svislé dráty bodově svařeny), hranaté sloupky a …
sasynkamil
Před 5 lety
3
Projekt v CHKO
Dobrý den, chtěla bych se informovat zda má někdo zkušenost se stavením chaty na území CHKO. Znám…
puhelin
Před 5 lety
3
Vklad zástavního práva
Rád bych se optal, jak je to s vkladem zástavního práva na pozemek ve propěch banky. Budu stavět na…
iamondras
Před 5 lety
7
Zhodnocení návrhu RD 5+KK
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu rodinného domu. Dům bude v pasivním standartu, cílíme na dot…
malinda59
Před 5 lety
15
Zlatý dub vinylová podlaha - jaké dveře?
Zdravím všechny, tak jsem dost na vážkách, dost se to tu řešilo, ale zkusím to i tady. Kdo máte po…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Flexi lepidlo na vnyl/drev.podlahu
ma dakto zaujem o flexi lepidlo na vinylovu/drevennu podlahu? ...k celoplosnemu lepeniu... ...vhodn…
radusko01
Před 5 lety
1
Prosím poraďte s tepelnými ztráty
Dobrý den, prosím poraďte s tepelnými ztráty, teď nám dorazil dokument, ze kterého nejsme moc moudř…
zubr487
Před 5 lety
4
Jakou střechu zvolit?
Zdravím všechny, nacházíme se aktuálně ve fázi projektu. Máme snad už konečnou podobu dispozice. J…
obludak
Před 5 lety
14
Rekonstrukce porosty
Dobrý den, potřebovala bych znát více názorů na naší situaci. Bydlíme ve starém domě u mé matky, ta…
lucik180
Před 5 lety
1
Poraďte kde koupit/nechat si vyrobit takovéto industriální zrcadlo?
Hezký večer, neviděl jste někdo prodávat takovéto zrcadlo u nás v ČR? Jde mi o kovový industriáln…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Jak se mám vyznat v územním plánu
Můžete mi poradit jak se mám vyznat v územním plánu?Kde je tam u pozemku voda, elektřina nebo jestl…
franti_p
Před 5 lety
5
PSK portal na sirku okna 3m, muzou byt problemy?
Dobry den, rada bych se zeptala, zda ma nekdo reseno velke okno 3m posuvem jako PSK portal? Rikali …
jose10r
Před 4 lety
4
Dispoziční změna 3+1 na 4+KK
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo dělal rekonstrukci z panelákového bytu 3+1 a dispozi…
panlorenc
Před 5 lety
2
Okna Basaltgrau - parapety
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo okna v barvě basaltgrau a k tomu antracitové parap…
kokeja
Před 5 lety
1
Zateplení podkroví EPS ???
Dobrý den, nechám si poradit. potřebuji zateplit podkroví. jedná se o starší kamen-cihlový RD. pří…
zubr487
Před 5 lety
2
Uplatnění sazby DPH
Dobrý den, mám dotaz. Firma mi dělá rekonstrukci na klíč. Vybrala jsem si zařizovací předměty dle …
slabici
Před 5 lety
11
Jak doma ušetřit - elelektrika
Dobrý den, ráda bych založila témata ze všech sfér (elektrika, voda, jídlo) aneb jak doma ušetřit,…
dana_racko
Před 3 lety
7
1
2
…
265
266
267
268
269
…