O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba RD dodavatelsky
Hezký den, chtěla jsem se poptat, pokud jste stavěli dům dodavatelsky, jak jste měli rozkouskovan…
barcaloun
Před 5 lety
1
Ytong - zateplení dif. otevřené
Dobrý den, zkoušela jsem pročíst diskuze, ale trochu se v tom ztrácím, tak bych raději měla odpověd…
jowana
Před 5 lety
4
Návrh kuchyně-rada
Ahoj všem, máme rozpracovaný navrh kuchyně, viz obr. Nelíbí se mi tam ty police, ale zas by tam byl…
katkamor
Před 5 lety
2
Hypo na pozemek a ne na stavbu
Ahoj, prosím o radu, nemůžu to nikde najít. Máme vlastní pozemek, rádi bychom stavěli, ale po koupi…
tulda27
Před 5 lety
10
Firma zateplení domu a nová fasáda Východní Čechy - doporučení
Dobrý den, prosím o doporučení firem na zateplení domu a udělání fasády na rodinný dům. Zajímají m…
belladen
Před 5 lety
1
Firma na žumpu a retenčku z okolí Opava/Ostrava
Zdravím, doporučili by jste mi prosím nějakou firmu z okolí Ostravy nebo Opavy na výrobu a montáž ž…
wrchacovi
Před 5 lety
1
Detail vstupu na terasu - betonová dlažba
Ahoj! Prosím Vás o radu. Budeme dávat na terasu betonovou dlažbu. Bude snad :-) skoro ve stejné úro…
danadan
Před 5 lety
12
Krov nebo vaznik
Zdravím, projektujeme přízemní bungalov 13x9m, bude z Durisolu, sedlova strecha, sklon podle CHKO 3…
zubr487
Před 5 lety
2
sponzor fóra
IPA celoplošně bez podřezaného zdiva
Dobrý den, Při rekonstrukci jsme nepodřezavali, kde bylo vlhko, dali jsme chemickou izolaci. Ot…
constantine6
Před 5 lety
1
Obklady Up Stone Senesi
Ahoj, prosím máte někdo Up Stone koupelnu ze Senesi? Mohu poprosit o realné foto? Dekuji :slight_s…
endy85
Před 5 lety
1
Plot nebo dřevník?
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu týkající se umístění plotu na vlastním pozemku ve vzdálenosti…
schery17
Před 5 lety
1
Bílá linka v lesku: překonaný módní trend nebo stálice
Ráda bych rozpoutala diskusi na téma bílé kuchyně v lesku. Můj záměr je bílá kuchyně v kombinaci s …
jeniki89
Před 5 lety
18
Napěňovač mléka
Máte někdo elektrický automatický napěňovač mléka ? Využijete ? Jakou značku a model doporučíte ? U…
benjik
Před 5 lety
20
Jádrová nebo sadová omítka?
Ahoj, stavíme bungalov, cihly porotherm. Teď jsou na řadě vnitřní omítky. Stojíme před rozhodnutím …
zubr487
Před 3 lety
20
Rekonštrukcia balkónu
Dobrý den dúfam ze to nebude vadiť keď píšem po slovensky. Po nejakej dobe som sa vrátil do rodinné…
micalfredova
Před 5 lety
1
Zkušenosti s firmou Maxiva nábytek
Hezký den všem, je tu někdo, kdo má zkušenosti s firmou Maxiva nábytek? https://eshop.maxiva.cz/ …
qeszi
Před 5 lety
5
Barva žaluzií k hnědým oknum
Dobrý den,jakou barvu venkovních podomitkovych žaluzií mate na domě s hnedymi okny?mate prosím foto…
cyklos
Před 5 lety
8
Biokrb
Máte prosím někdo v novostavbě zabudovaný BIOKRB? Napište prosím jak jste spokojeni a popřípadě i f…
venouska
Před 5 lety
3
Mravenci a živý plot
Přicházím s dotazem. Na zahradě máme celkem velký problém s mravenci, prakticky všude dělají hnízda…
dolve
Před 5 lety
1
Druhý zdroj vytápění
Zdravím, jaký druhý zdroj vytápění jste zvolili, nebo budete dávat? Chtěly jsme kamna, ale ty podle…
slabici
Před 5 lety
4
Projekt 4+kk bungalov
Zdravím, napadají Vás nějaké připomínky, výhrady k tomuto nástřelu 4+kk? :slight_smile: Vstup je …
catle
Před 5 lety
15
Žaluzie/Rolety
Zdravíčko, než začne zima, rádi bychom vyměnili stará okna za nová a přemýšlíme zda pořídit klasi…
qeszi
Před 5 lety
2
Zmena uzem.planu-obecni cesta pres muj pozemek
Zdravim stavebniky, chtela bych se zeptat, zda uz se nekdo setkal s tim a pripadne se mu podarilo v…
norikakaa
Před 5 lety
9
Instalace klimy a pergoly na JZ terasu
Nas byt.dum byl kolaudovan v r.2018.Mame zde byt v posl.patre, strecha bez jakehokoli presahu,orien…
mitoma
Před 5 lety
4
Magneticke zamky ano/ne
Dobry den, prosim ty, co maji magneticke zamky u interierovych dveri-jste spokojeni? Slysela jsem o…
fiaiv
Před 5 lety
7
Topeni elektrickym kotlem
Ahoj, mam dotaz ohledne topeni... Nedomyslela jsem si to a pri vymene kotle jsem si u instalatera r…
zubr487
Před 5 lety
5
Zkušenosti s prvním zapnutím čerpadla a nátopnou zkouškou
Dobrý den, Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s počátky topení v novostavbě. Máme skoro 2měs vylitý an…
zubr487
Před 5 lety
3
Nafukovací výřivka
Ahoj, praskla mi hadicka privodu vody z ridici jednotky k virivce. Tu se mi podarilo vymenit, ale …
lpilar
Před 5 lety
1
Chodník nad úrovni soklu
Dobrý den všem. Mám dotaz ohledně okapového chodníku kolem domu. Při zateplení RD jsem udělal sokl…
agis
Před 5 lety
5
Stavba na zahradě
Dobrý den, jsem úplný laik a vše teprve zjišťuji, jestli do toho vůbec jít. U domu na fotce (viz ní…
johaaana1
Před 5 lety
6
1
2
…
281
282
283
284
285
…