O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projektant s razítkem
Dobrý den, máte prosím někdo tip na projektanta na Vysočině (Třebíč), který by nám udělal komplet p…
renka1122
Před 5 lety
1
Výplň plotu + brána s el posuvem + branka
Zdravím, máte tip na firmu (okolí Mělník) nebo Hobby Market (obi + baumax apod..) kde sehnat viz v…
martinanaruby
Před 5 lety
3
Stavba do 25m2 jako sklad před stavbou domu
Dobrý den, důležitý dotaz - každý tvrdí něco jiného. Mám parcelu i stavební povolení pro stavbu rod…
puhelin
Před 5 lety
10
Rako Cemento
Dobrý den, máte někdo koupelnu Rako Cemento v šedé a sv.šedé barvě? Budu ráda za jakekoliv fotky. D…
agataps
Před 5 lety
6
Rekuperace Nilan - voucher
Přenechám nebo na sebe nechám využít slevový voucher na nákup větrací jednotky s aktivní rekuperací…
markytkamich
Před 5 lety
4
Protipozarni dvere v panelaku - hlucnost
Dobry den, v tomto clanku: https://www.peknebydleni.cz/bydlite-v-panelaku/ ctu ze: "Do panelákový…
ivusska91
Před 5 lety
4
Názor bungalov 4kk
Zdravím, prosím o Váš názor na projekt tohoto bungalovu, přemýšlíme ještě o posunutí domu více na …
misa0101
Před 5 lety
12
Vinylová podlaha Cedar Pure
Nemá někdo doma vinylovou podlahu Gerfloor dekor Cedar Pure? Zajímalo by mě "reálné foto" :slight_s…
venouska
Před 2 lety
9
sponzor fóra
Vrtání děr do panelu
Ahojte, hledám radu pro vrtání do panelu. Při rekonstrukci budu potřebovat vyvrtat díry na uchycení…
ondrepi
Před 3 lety
13
Jakoby laťková zádová deska do kuchyně, kde prosím sehnat?
Ahoj, do rustikální kuchyně sháním zádovou desku v dekoru/imitaci příčných nebo i vodorovných latě…
katkamor
Před 5 lety
4
Hypotéka - stačí pozemek bez vložení vlastních úspor?
Dobrý den, Předem upozorňuji, že se v této problematice moc nevyznám a máme domluvené schůzky v ban…
jose10r
Před 5 lety
12
Dveře Erkado dub premium
Hezký den, nemáte někdo interiérové dveře firmy Erkado v dekoru dub premium? Jaký k nim máte nábyte…
monika_hruba
Před 2 lety
2
Prodej bytu - platba v hotovosti
Dobrý den, prodáváme byt a kupující chce platit v hotovosti. Mám ale dojem, že platby nad 10 000 Eu…
skunkos
Před 5 lety
8
Projektant a stavební dozor v okolí Kolín / Týnec nad Label
Zdravím, dokončujeme koupi pozemku a pomalu se začínáme dívat po projektantovi a případně stavebním…
pux
Před 5 lety
1
Bramac tegalit rada
Ahoj prosím o radu. Rádi bychom svépomocí instalovali střešní krytinu bramac tegalit ale nikde na i…
jarin1
Před 5 lety
5
Zděný dům na Klíč - Olomoucký kraj
Dobrý den, Rád bych se Vás zeptal, zda si někdo nechal postavit zděný dům na klíč v okolí Olomouce…
klakatapa
Před 4 lety
6
Liberecký kraj - dům na klíč
Dobrý den, poradili byste nám nějakou firmu z libereckého kraje, se kterou máte zkušenosti, pro výs…
quaj
Před 5 lety
1
Nádrž na dešťovou vodu - studna?
Chtěla bych se zeptat, zda je povinné mít nádrž na dešťovku a zda toto splňuje i studna? Případně z…
bayt
Před 5 lety
14
Vyměna oken v památkové zóně
Ahoj, neporadite prosim jaky je postup, pokud bych chtela vymenit okna ve starem byte, ktery je umi…
noemi77
Před 5 lety
4
Studie zastínění
Dobrý den má někdo nějaké zkušenosti se Studií zastínění? Nějaký odkaz, zkušenost, podmínky, cena …
alfonss
Před 5 lety
14
Krb s přikládáním zezadu
Dobrý den, vybíráme s manželem krbovou vložku s přikládáním zezadu. Můžu poprosit o radu, jaká znač…
sklenarovaa
Před 5 lety
3
Skladba vnitrni omitky na sendwix
Hezky den, jake jste realizovali vnitrni omitky (skladba) na Sendwix od KMB? Diky za zkusenosti
t_makovice
Před 5 lety
1
Jaké světlo nad zrcadlo se skříňkou
Všechny zdravím, prosím poraďte, jaké světlo koupit? Máme nově galerku (zrcadlo se skříňkou) hlubok…
mardaren
Před 5 lety
1
Zasklení pergoly
Ahoj, má někdo zkušenost se zasklením střechy pergoly. Lepené sklo se prodává v rozměru cca 3,2 x …
skunkos
Před 4 lety
16
Šachta vrtu
Zdravím stavebníci, chci vás požádat o radu. Před dvěmi týdny jsem osadil vrt plastovou šachtou, kt…
lala211
Před 3 lety
4
Firma na zakl. desku Ostrava
Dobry den vsem prosim o tipy a poznatky na firmu co udela zakladovou desku na klic pro zdenny dum …
pavd
Před 5 lety
1
Střechy FILKO - zkušenosti
Zdravím! Má někdo střechu od FILKO... Na webu jsem žádné recenze nenašel, ale zajímá mě jestli někd…
gregi1234
Před 5 lety
1
Stavební dozor Mariánské lazne
Prosím nevíte o nějakém stavebním dozoru v okolí Mariánských lázni? Předem diky
karel15
Před 5 lety
1
Ztraci se nam voda v topnem systemu RD
Mame teplovodni trubky v medi,delano v novem rd pred 15lety. Loni jsme porizovali novy kondenzplynk…
zubr487
Před 5 lety
2
Kolik mít naspořeno na hypotéku?
kolik mít naspořeno na hypotéku? Teď je to sníženo na 10%. Pokud teoreticky budu mít celkové výdaje…
damada
Před 5 lety
25
1
2
…
286
287
288
289
290
…