O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlahy Classen - ceramin Neo 2.0 (zkušenosti)
Prosím, máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řada CERAMIN Neo 2.0. od firmy Classen? V minulo…
orchestr1
Před 2 lety
10
Podlahové topení, musí k to mu být ještě krbová kamna?
Mám dotaz ohledně topení v bungalovu." Plánujeme" teplovodní topení podlahové, lino PVC, a kotel pl…
hbboy
Před 6 lety
17
Dveře Sepos, jste spokojeni?
Máte prosím zkušenosti s firmou Sepos? Poprosím info a kdyztak i foto dveří jestli máte :-) Děkuji…
veejdaa
Před 6 lety
9
Korpus kuchyně - kvalita provedení
Dobrý den, právě nám truhlář začal montovat kuchyň a prosím Vás o radu. Jsem detailista, nebo je no…
betelges
Před 5 lety
30
Projekt bungalovu 4kk - co na něj říkáte?
Ahoj, ráda bych znala Váš názor na přiložený půdorys bungalovu. Co by jste změnili a naopak, co …
ookami_hime
Před 6 lety
12
Barva stěn v obývacím pokoji
Ahojky, v obyvaku mame tyrkysove doplnky (koberec - jen maly, polstare, obraz, ramecky na fotky). …
tinuskaa1
Před 6 lety
10
Co lze v projektu změnit po ohlášení stavby?
Ahoj, rada bych se zeptala, co vse se da na dobe nakonec postavit jinak oproti projektove dokumenta…
milanq
Před 3 lety
1
2
47
Zhodnocení projektu menšího 4+kk
Zdravím všechny. Jistě to dobře znáte, po hodinách a hodinách diskuzí už se nám o projetku domu i z…
pe_ma2
Před 6 lety
1
2
...
3
68
sponzor fóra
Pozemek - možnost přesunu vedení plynu?
Dobrý den, se ženou už nějakou dobu hledáme stavební pozemek. Bohužel v našem okolí je jich celk…
tulda27
Před 6 lety
10
A-keramika - tragická zkušenost
Ahojte, po skusenosti, ktora svojim rozsahom zatial prekonala vsetko, co sa mi v oblasti neseriozn…
ozzy77
Před 6 lety
8
Co vše do podlahy?
Dobrý den, S přítelem jsme koupili dům, bouráme vše co se dá a dostalo se na podlahy, vybourali …
l_sekanina
Před 6 lety
12
Zrcadlová reflexní folie na okna
Můžete mi doporučit zrcadlovou folii na kuchyňské okno. Sousedé maji naproti také okno a je mi to n…
edcbubu
Před 2 lety
12
Pomoc s instalací dřezového sifonu
Ahoj potřebuju radu jak napojit sifon. Mám dvoukomorový dřez koupený v Polsku a dostal jsem k němu …
specnaz84
Před 6 lety
3
Jaká je cena za práci u základové desky?
Dobrý den zajímala by mě cena základové desky jen za práci bez materiálu. Díky za postřehy
petrkunc132
Před 3 lety
13
Odpočet daně za hypotéku
Zdravím, řeším jeden problém, máme s přítelkyní hypotéku 50/50 a minulí rok byla na neschopence pr…
zdenna
Před 6 lety
10
Spotřebice De Dietrich, jste spokojeni?
dobrý den, máte zkušenosti se spotřebiči de dietrich? jste spokojeni? dekuji
budlina1
Před 6 lety
1
Jídelní stůl nebraska, máte někdo?
Zdravim, mate prosim nekdo jídelní stůl v dekoru dub nebraska? Nemuzu tento dekor nikde sehnat, vsu…
vimamima
Před 6 lety
2
Kamenný obklad vs. vypínač
.. resp. vypínače x zásuvky obecně, ač mne zajímá jen jeden vypínač;-) Dává se až na obklad (nerovn…
dita_a_ivan
Před 6 lety
3
Špatně odvedené obkladačské práce nebo to spárovačka záchrání?
Dobrý den, jsem trochu zoufalá, tak si jdu pro radu - obkladač nám tvrdí,že do sprchového koutu …
vladislav18
Před 6 lety
21
Zkušenost s CB Building sro případně RoDom Bohemia - pro stavbu zděného PD
Ahoj všem, má někdo prosím přímou zkušenost s 1 ze společností CB Building s.r.o. anebo RoDom Bo…
windu
Před 6 lety
3
Porfix vs. Ytong? Je opravdu i v téhle době Porfix tak špatný?
V květnu začnme se stavbou, stále se rozhodujeme POrfix 30 + 20 eps a nebo ytong 30 + 20 eps? Je vá…
wartx
Před 1 rokem
9
Kombinace kuchyň-světle šedá mat, bílá lesk a pracovní plocha Dub Nebraska
Dobrý den, zítra jedeme do Demosu a už musím rozlousknout kombinaci barev v kuchyni.. Nemáte prosím…
petta33
Před 6 lety
19
Mlatový povrch - parkovací stání a zkušenosti?
Zdravím střechu, máte někdo zkušenosti s mlatovým povrchem pro parkovací stání? realizoval jste něk…
petzold
Před 6 lety
3
Zvýšený "bungalov" s možností obytného podkroví - máte někdo?
Prosím o radu nebo tip na nějaký přízemní dům s možností časem dostavět obytné podkroví. Moje předs…
edcbubu
Před 6 lety
4
Bungalov typ L - umístění a vnitřní dispozice
Zdravím stavitelé:-) Dostal jsem tip na tyto super stránky od moji sestry, která letos dostavěla s …
suchos
Před 6 lety
30
Rolety - pružina nebo řetízek?
Vybíráme rolety a zajímaly by mne zkušenosti s ovládacím mechanismem- je lepší řetízek nebo pružina…
saffy
Před 6 lety
1
Cena plotu od silnice
Ahoj, chtěla bych cca vědět cenu plotu, pojezd brána - viz.obrázky a dřevo nebo nějaký bezúdržbový …
zdenna
Před 6 lety
5
Tip na dekor dveří k nábytku dub Sonoma
Poradte prosím dekor dveří, když mám nábytek sladěný do DUB SONOMA s bílou. Kuchyň budu mít taky sv…
barbaressa
Před 6 lety
13
Bungalov půdorys - názory
Dobrý den, prosím o názory na náš projekt bungalovu. Vím, že dětské pokoje na sever nejsou úplně šť…
mirekb
Před 6 lety
12
Spotřebiče Whirlpool, jak je donutit k reklamaci?
Mám prosbu. Koupila jsem si od firmy Whirlpool sklokeramickou desku a troubu. Bohužel po 5ti měsící…
alkaalka77
Před 6 lety
11
1
2
…
413
414
415
416
417
…