O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakou žehličku koupit?
Jak už to tak bývá, věci nevydrží věčně. A tak se z mojí cca 10ti leté napařovací žehličky stala že…
jetynka
Před 12 lety
7
Připojení do sítě, jakou žádost podat na ČEZ?
Ahoj, dostala jsem dům, který budeme rekonstruovat. Tento dům má č.p. , měl přípojku na el. , ale t…
flakac
Před 12 lety
10
Tepelná izolace vatou - máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenosti s vatou Rotaflex Super a Isover Domo?? Můžete poradit která je lepší? …
davescz
Před 12 lety
2
Co říkáte na naše vybrané koupelny?
Tak jsme konecne vybrali koupelny. Tady jsou: http://www.koupelnova-galerie.cz/#!/galerie/1242 …
evelynka25
Před 12 lety
5
Jakou komínovou digestoř máte?
Ahoj všem, chtěla bych požádat o radu či zkušenost s komínovou digestoří.. Brzy budeme do domku řeš…
blanca3
Před 12 lety
5
Jak zavěsit dekorační věnec na dveře z plastu?
Poradí někdo jak zavěsit dekorační věnec na plastové dveře? děkuji
stanahk
Před 12 lety
7
Jaké koupit čerpadlo/domácí vodárnu k 30m vrtu?
Mate nebo poradite nekdo jake koupit cerpadlo/domaci vodarnu k 30m vrtu, ktere je vhodne pro zasobo…
elucinka
Před 12 lety
8
Pracovní deska v šedostříbrné barvě
Poradíte prosím někdo konkrétního výrobce pracovní desky do kuchyně, která imituje nerez nebo hliní…
stylishrooms
Před 12 lety
11
sponzor fóra
Kdy pošle hypoteční banka peníze?
Máme již vše vyřízené, podmínky splněné a dnes i zástavní smlouvy zanesené na katastr. Nyní nám jen…
tracyy
Před 12 lety
4
Kuchyně necelých 6m2 v RD, máte zkušenost?
Začali jsme stavět a nyní trochu váhám s kuchyní. V projektu máme kuchyň 5,94m2 + spíž 2,30m2. Neví…
michaelka27
Před 12 lety
10
Schody, kdo by nám navrhnul? Prostějov a okolí
Prosíme o pomoc. Udělali jsme chybu, že jsme přemístili během stavby schody na jiné místo a nepocho…
lorrelai
Před 12 lety
1
Krb ve špajsce - ano/ne?
Prosí o rady :-) V první řadě řešíme, zda dát komín a část krbových kamen do špajsky u kuchyně (v o…
davescz
Před 12 lety
14
Na jak vysokou teplotu nastavit bojler a radiátory?
Na jakou teplotu máte nastavený bojler a proč? Je 60 moc? A na kolik nastavit radiátory 60 - 65 neb…
semelka
Před 12 lety
4
Info o sítích bez vyřešených formalit ohledně pozemku
Jsme zatím ve fázi zjišťovaní, vybírání. Bohužel paní na stavebním úřadě, která má na starosti naše…
martinaaah
Před 12 lety
5
Do jaké prodejny se jít podívat na dřez?
Zdravím všechny - možná je to hloupá otázka, ale lámu si hlavu, do jaké prodejny se jít podívat na …
simouna
Před 12 lety
3
Respirační rouška pro astmatika, máte rady?
Ahoj, budeme vyklízet starý dům a na půdě je hafo sena,já mám astma a potřebuji roušku, abych nedos…
kasha
Před 12 lety
11
Nemáte někdo zkušenosti s přetřením nábytku?
koupila jsem si přes internet skříň, která ve skutečnosti vypadá trochu jinak než na obrázku. Chtěl…
kaste81
Před 12 lety
1
Budou nutná čidla na radiátorech úst. topení od r. 2014?
Budeme se s přítelkyní stěhovat do bytovky (4 byty), kde je ústřední topení pro celou bytovku, ale …
cevepe
Před 12 lety
1
Podlaha s Jack russellem teriérem, jakou zvolit?
Ahojte lidi, potřebuji poradit jakou zvolit podlahu, myslím odstín, do nového domečku. Budeme mít k…
michaelka27
Před 12 lety
12
SIPO. Jde přepsat z matky na syna?
jak zřídit nové sipo to je všude,ale mě by zajímalo, jestli jde stávající sipo přepsat z matky na s…
jarunkap
Před 12 lety
6
Ako sa pohybujú ceny za terénne úpravy velkým bagrom?
Vedeli by ste mi poradit, ako sa pohybuju ceny za terenne upravy velkym bagrom na severu Cech? daku…
catt82
Před 12 lety
5
Jakou máte velikost dřezu? Jste s ním spokojeni?
Zajímá mě velikost vašeho dřezu a jestli jste s ním spokojeni. Jde mi hlavně o tu umývací část. čas…
michaelka27
Před 12 lety
6
Chalupy Lomond, máte projekt?
Ahoj, chystáme se na opravu domu , chtěli bychom z něj vytvořit toto http://www.chalupylomond.cz/ch…
stanahk
Před 12 lety
1
Kuchyně Ikea 2014/2015 a dál, změní se rozměry?
Od příštího roku by měla Ikea začít prodávat nové kuchyně které by prý neměly být kompatibilní s ny…
peroli
Před 12 lety
5
Pandomo nebo betonová stěrka na stěně - máte zkušenost?
Nemůžu pořád vyřešit co dát nad pracovní desku u kuchyňské linky, uvažuji o kombinaci omyvatelná ba…
dannyst
Před 12 lety
1
Jak se vám bydlí v bytě 2+1 s dětmi? Přemýšlíme o koupi
Ahojky, chtěla bych se zeptat, bydlíte někdo v bytě 2+1 s dětmi, jak se Vám v něm bydlí a jak jste …
majatob
Před 12 lety
1
2
49
Dveře od firmy Interlignum, jste spokojeni?
Dobrý den, doděláváme RD a dostali jsme se k interiérovým dveřím... poptáváme různé firmy a na i…
reny.p
Před 12 lety
1
Kto všechno vyrábí parní hrnce?
Ahojky, chtěla jsem se poptat na nějaké informace ohledně parního hrnce. Vyrábí to jen Tefal nebo j…
bibi78
Před 12 lety
1
2
49
Odvětrání základové desky. Musí to být?
Ahoj, potřebuji se zeptat : Při měření radonu nám zjistili střední třídu a projektant nám nakreslil…
hondrle
Před 12 lety
7
Jak zvolit topenáře, aby topení nebylo poddimenzované?
Rekonstruujeme dům. V rámci topení budeme měnit radiátory a termostatické hlavice. Plynový kotel a …
vodak01
Před 12 lety
6
1
2
…
1088
1089
1090
1091
1092
…