O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Obklad Nebraska Marengo
Máte prosím někdo v interiéru použitý tento obklad? Máte prosím nějaké foto? Děkuji za případné odp…
lumiga
Před 12 lety
1
Jakou podlahu, když mám psy?
Poraďte jakou podlahu když mám psy. Chci teplou. Dřevěnou asi ne, že?
jennifer
Před 12 lety
7
Pračka Samsung neohřívá vodu tak, jak má
Mám pračku Samsung a když peru na 40 tak se voda ohřeje na 28 stupňů. Dvakrát tu byl opravář když …
lipali
Před 12 lety
1
Topenář Svatoslav Stempěn z Kunčic pod Ondřejníkem
Pokud ano, jak jste byli spokojeni, jedná se konkrétně o tepelné čerpadlo vzduch - voda. Děkuji
petkaa
Před 12 lety
1
Central rádio v dome, máte skúsenosť?
Prosim, mate niekto skusenost? chcela by som radio s moznostou pocuvania (zap/vyp) kdekolvek v dome…
lucijeje
Před 12 lety
4
Ohřev vody na koupání z krbu s výměníkem, jak to udělat?
Ahoj, mám otázku: budeme kupovat baráček ve kterém je krb s výměníkem a ten je napojený na radiátor…
jaromirbednar
Před 12 lety
10
Závěsný program do kuchyně, máte tip?
Poradte zavesny porgram do kuchyne. Ikea kdysi vyrabela kolejnicku, se skrytym uchytem, do ktere se…
maffi.
Před 12 lety
3
V jakém programu děláte tak krásné návrhy interiéru?
Zkoušela jsem stáhnout Seet homwe 3D, ale nefunguje mi, zdá se mi, jakoby se nenainstalovaly ty kni…
drn
Před 12 lety
2
sponzor fóra
Jak zaoblit okraj dlažby?
V obýváku máme dlažbu pod krbovkama a korkovou podlahu. Dlažba vytváří asi 1 cm vysoký schod, který…
honzajs
Před 12 lety
2
Jak dlouho jste před koupí hledali - vybírali dům?
Vybíráme si starší domeček od června, většinu možnosti jsme již vyřadili z nejrůznějších důvodů....…
jinjin
Před 12 lety
11
Pozemekem od rodiny. Jak docílíme, že bude náš?
Chci se zeptat - no naše situace je taková - děda vlastní pozemek, chceme tam stavět jak se docílí …
effka84
Před 12 lety
6
Aka je minimalna velkost pozemku ???
Dobry den chcel by som sa spytat na velkost pozemku ktoru je potreba aby som mohol postavit rod. do…
petrsv1000
Před 12 lety
4
Stačí jídelní stůl 120x80cm?
Stačí jídelní stůl 120x80cm, když chci židle dvě a dvě naproti sobě? Tedy, že budou židle jen na de…
evasus
Před 12 lety
9
Kam odvézt jíl, popř. jinak zlikvidovat?
Moc prosím všechny o radu. Plánujeme co nejdříve bagrovat , jenže na naši zahradě je cca 30cm hlína…
petrsv1000
Před 12 lety
4
Hlavní vedení plynu po hranici pozemku, máte zkušenost?
zdravím všechny, chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s hlavním vedením plynu po hranici pozem…
lucishekv
Před 12 lety
1
2
33
Jak financujete vlastní bydlení?
Musím se přiznat, že kolikrát, při pohledu na všechna ta Vaše alba krásných interiérů i exteriérů n…
lajlinka78
Před 12 lety
11
Všechny interiérové dveře by měly být stejné barvy?
Takže když mám obýv.stěnu v ořechu, bílá výmalba, tak dveře ladit taky do ořechu? Podlahu bych chtě…
zuhur
Před 12 lety
12
Co už můžu vyřizovat, ještě bez projektu?
Ahoj, právě jsme nechali dělat projekt, ale byl nám řečeno, že to bude trvat cca 2 měsíce. Můžu zač…
alcar
Před 12 lety
9
Kovový zahradní nábytek a houpačka. Máte zkušenost?
Chtěla bych si pořídit zahradní nábytek a houpačku na otevřenou terasu, na kterou fouká a prší. Uva…
pajmou
Před 12 lety
12
Propadlá podlaha, má cenu zvát statika?
Ahoj všem, naskytla se nám koupě moc hezkého domu (z roku 1975), který je na mírně svažitém pozemku…
micinka22
Před 12 lety
17
Varná plynová deska+ sporák Whirlpool, máte zkušenost?
Zdravím, potřebovala bych radu zkušenějších ohledně sporáku. Chceme plynovou varnou desku a elektri…
kacasa
Před 12 lety
1
Brali jste si hypotéku ve věku kolem 50?
Ahoj, chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo si bral nebo si bude brát hypotéku ve věku kolem 50 let.…
alcar
Před 12 lety
8
Pruhy na zeď - nemáte někdo? Jak se to dělá?
Moc se mi líbí takto vymalováno. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak se to dělá, jak moc to je nároč…
ferin
Před 12 lety
15
Musí byt púl roku před malováním schnout?
Stavíme nový byt a měl by být dokončený v září. Chceme některé stěny barevně vymalovat. Stavební do…
evisek213
Před 12 lety
1
2
51
Projekt domečku - můj návrh podle Feng Shui
Měla bych dotaz na všechny, kdo se o feng shui zajímají......máme možnost stavět domek s podkrovím,…
renattta
Před 12 lety
1
2
52
Jaký máte druh strojních omítek?
Jaký máte druh strojních omítek? Klasické - vápencové nebo sádrové? a která se Vám zdá být lepší?
lucijeje
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - jeradka
Ahoj, jsem Radka...Hledám zde inpiraci a budu ráda za každou dobrou radu. Rekonstrujeme s přítelem …
niccky.z
Před 12 lety
2
Máte někdo elektrickou troubu s otočným grilem?
Chci si koupi multifunkční troubu a nevím jestli se dělají s otočným grilem. Máte někdo?
marecek4
Před 12 lety
2
Jak se žije v Adamově?
Chtěli bychom tam koupit byt ale neumíme si představit, jak se tam žije. Víte mi napsat něco o tom,…
ivana555555555
Před 12 lety
6
Máte někdo roletu Twinroll od Rolrols?
Ahojky, hledám vhodné zastínení oken a líbí se mi twinroll od firmy Rolrols. Nemáte je někdo, potře…
ijanka.k
Před 12 lety
6
1
2
…
1141
1142
1143
1144
1145
…