O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vodní filtry Dionela, máte zkušenost?
Zajímala by mě vaše zkušenost s filtry Dionela, a to konkrétně filtry čistící dusičnany a dusitany.…
lukas_lukin
Před 3 lety
2
Rozmístění - obyvací pokoj s kuchyní
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názory, jak nejlépe rozmístit nábytek v obyvacím pokoji - zejm…
xkarlos
Před 3 lety
10
Nesoubežnost lamel venkovních žaluzií Z-90
Měla bych dotaz, jestli je přípustná nesoubežnost lamel/různé mezery mezi lamely venkovních žaluzií…
peju
Před 3 lety
6
Zkušenost s komínem CJ Blok?
Rozhodujeme se jaký komín zvolit a chtěla bych požádat o radu a zkušenosti. Máte někdo zkušenost s …
luj89
Před 3 lety
3
Kolejnice na závěs, kde sehnat?
Pěkný den Chtěla bych pořídit kolejnici do stropu na zaclonu a závěs.máte nějaké zkušenosti čí nej…
lucisnice
Před 3 lety
13
Co první topeni nebo obklad
Dobrý den, možná hloupí dotaz ale chci vědět jak se pridela topeni na již vykachlikovanou koupelnu…
radim2015
Před 3 lety
4
Zatečení nad novým oknem novou fasádou...?
Zdravím všechny a prosím o názory zejm. znalé věci, jak je možné a kde se stala chyba, že takto za…
raadim
Před 3 lety
10
Uspořádání interiéru koupelny
SOS Poradíte, zda ponechat pořadí: varianta 1. - umyvadlo, WC a sprchový kout (ten musí být tam, k…
happy_barbucha
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Reklamace spár ve sprchovém koutě
Dobrý den, maté prosím někdo zkušenost s podobnou reklamací? Rekonstruovali jsme koupelnu a máme sp…
lol27
Před 3 lety
12
Elektrický žebřík - umístění
Ahoj, děláme elektriku na baráčku a potřebujeme vědět umístění elektrických žebříků (na sušení ruč…
galvac
Před 3 lety
6
Bílé soklové lišty/ skryté soklové lišty
Ahoj, obecná otázka - jak se vám udržují bílé soklové lišty? Jaký materiál jste volili? A dále pr…
jizap
Před 3 lety
1
2
...
3
76
Skryté zárubně Erkado. Jsou nejlevnější? Zkušenosti?
Zdravím, chtěl bych do bytu skryté zárubně a momentálně koukám na různé nabídky, z nichž mi přijde …
patrik_vasicek
Před 3 lety
2
Špatný rozměr základových pasů.
Dobrý den, Prosím o radu. Zjistili jsme, že máme vylité pasy v menším rozměru, než je vnější hrana…
jarin1
Před 3 lety
6
Jak velký vybrat bojler?
Majitel stavební firmy ode mě chce vědět, jak velký chceme bojler a já nevím, jak odpovědět.. Jsme…
pyramis
Před 3 lety
1
2
38
Penetrace na plot
Jak docílit černých plotovych tvarnic… koupili jsme černé od ditonu a bohužel došli cosi flekateho …
timoti
Před 3 lety
1
Okna
Zdravím, chtěl jsem poradit jestli vzit okna od Pramos OSMIKOMOROVÝ profil HORIZONT PS SPACE 8 troj…
jarin1
Před 3 lety
3
Poptávka elektroinstalace Praha, Praha Západ , Beroun
Dobrý den, poptávám elektrikáře. Je to dost urgentní. Byl jsem domluvený s elektrikářem na renovaci…
stavebnik1974
Před 3 lety
4
Posouzení projektu
Dobrý den, ráda bych, abyste posoudili projekt rd. Je to pouze hrubý nákres. Chtěli bychom vytáp…
puhelin
Před 3 lety
19
Fotovoltaika jako záložní zdroj energie
Zdravím všechny, v našem novém rodinném domě budeme mít jako hlavní zdroj vytápění tepelné čerpa…
romik67
Před 3 lety
29
Bohemia plast vs. Oknotherm vs. PKS okna
Ahoj všem, vím, že se toto téma stále opakuje, ale bohužel o firmě Bohemia plast jsem toho moc nen…
monastepa
Před 3 lety
17
Nákup materiálu ze zahraničí
Zdravím všechny stavebníky, chci se zeptat, zda nemáte praktické zkušenosti s nákupem stavebního ma…
jirka71
Před 3 lety
9
Kde koupit betonovou stěrku?
Mohu poprosit o doporučení, kde koupit betonovou stěrku, pokud ji chceme dělat svépomocí? Děkuji
milanq
Před 3 lety
25
Podlahové topení s kyslíkovou bariérou
Řešili jste někdo, jestli máte v podlahovém topení trubky s kyslíkovou bariérou, a jestli je důleži…
pepa_virth
Před 3 lety
6
Jak často topíte v krbu/kamnech?
A čím v nich topíte - dřevo nebo raději dřevěné brikety? díky ;-)
bayt
Před 3 lety
1
2
60
Tepelná izolace soklu
Zdravím, mám stavbu založenou na cihlách 38 cm (2 řady) a na nich 44 a nemám v plánu zateplovat cel…
panlorenc
Před 3 lety
15
Retenční nádrž. Máte? Vyplatí se?
Máme pozemek 800m2, když odečtu plochu baráčku, cestu a plochy, které nehodlám zalévat, tak bych mě…
esmeralda2
Před 3 lety
1
2
37
Pouze jedna kleština v místnosti
Dělám podhledy na novostavbě RD. Dělám křížový rastr, který chytám u krovu do kleštin na tzv. háky…
davve03
Před 3 lety
1
Projekt bungalov 5kk
Ahoj všichni co říkáte na náš projekt? Co by jste změnili nebo zlepšili děkuji za rady.
veraplb
Před 3 lety
14
DP Mont SK zimní zahrada
Společnost DP MONT SK můžu vřele doporučit, vše od samotného návrhu až po realizaci zimní zahrady p…
romank2
Před 3 lety
10
DP Mont s.k.
DP Mont s.k. recenze varování vyberou peníze a zakázku neudělají jen výmluvy.Nekomunikují je to pod…
xjane
Před 3 lety
2
1
2
…
158
159
160
161
162
…