O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Romotop Cara C02
Dobrý den, má někdo z vás střecháčků doma akumulační krb Romotop Cara? Jak jste spokojeni s velikos…
nejaga
Před 3 lety
1
Jak položit vinyl opticky větší aby to bylo
Jak položit vinyl aby tu místnost to opticky zvětšilo? Jde to nebo ne?
artep1987
Před 3 lety
2
Vinyl click clack
Vinyl click clack dává se pod kuchyň nebo ne?
sokil
Před 3 lety
6
Dům na hranici pozemku s oknem na naši zahradu...
Ahoj, koupili jsme pozemek a postavili dům. Vedle na pozemku stojí sousedovic dům. Stojí přímo na h…
alena_hudeckova
Před 3 lety
1
2
45
Krytina na pergolu ..
Dobrý den, stavím pergolu a rád bych, jako krytinu, použil betonové tašky betonpress. Výrobce uvá…
pyramis
Před 3 lety
4
Koupení pozemku
Dobrý den mám možnost odkoupení pozemku , ale v nahlíženi do KN jsou u pozemku napsány tyto věci a …
petr_kopecky
Před 3 lety
11
Diton Intenso
Ahoj, mate nekdo dlazbu od Ditonu v odstinu Intenso? Je jedno jaky typ. Za fotky predem dekuju :sli…
vimamima
Před 3 lety
4
Halifax svisle
Ahoj, nemáte někdo prosím v kuchyni Dub Halifax svisle? Nejlépe na horních skříňkách. Za fotky budu…
bonono
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Skladba pultové střechy II. NP
Mohu zde požádat nějakého odborníka o vyjádření ke skladbě pultové střechy RD? Jedná se o dvojdům c…
franti_p
Před 3 lety
3
Funkční čistič na troubu
Zdravím všechny modrostřechaře, poté co Tescoma stáhla z prodeje údajně málo ekologický ale nejfunk…
alexxa007
Před 3 lety
7
Nevíte co je to za škůdce?
Dobrý den, vrátili jsme se z dovolené a celá předzahrádka je napadená černým malým broučkem. Nevíte…
alexxa007
Před 3 lety
4
Sifónová láhev nebo sodastream?
Otázka zní jasně,prosím o Vaše názory, popřípadě nabídněte pokud prodáváte :-) děkuji
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Plot u plotu
Ahoj všichni, prosím o radu. Máme dohodnutou firmu, která nám 15.8 bude realizovat betonový plot na…
aanduulka
Před 3 lety
5
Schodiště-vinylové nášlapy+bílé podstupnice
Pěkný večer, nenašel by se prosím někdo kdo by mi byl ochoten ukazat jak v reálu vypadají vinylové …
dita_a_ivan
Před 3 lety
3
Rhombusová dělící stěna - sibiřský modřín.
Dobrý den. Mohl by někdo poradit, jaký je ideální způsob ošetření. Lazura? Olej?
chiq
Před 3 lety
1
Bronzove uchytky (Siko)
Ahoj, nepoznate prosim nekdo co je to za uchytky na fotce ze Sika? Na druhe fotce c. 222 a 223. Neb…
bonono
Před 3 lety
3
Vestavná trouba - ventilátor
Dobrý den, prosím o radu, nevím zdali je to funkce samotné trouby (BOSCH HBG632BS1), ale cca 1x za…
jarin1
Před 3 lety
3
Anglicky trávník
Dobry den, poradíte, prosim, jak efektivně zničit džungli a udělat z ni anglicky trávník 😅 v půdě j…
davex
Před 3 lety
13
Postavení nové chaty - orientační cena
Dobrý den, máme v plánu zbořit starou zděnou chatu a postavit novou. Zatím zjišťuji co a jak a hla…
vernerhana
Před 3 lety
12
Rekonstrukce chaty - odhad rozpočtu
Dobry den, vubec nevim jak toto forum funguje, proto to zkousim takto a vubec nevim jestli spravne.…
vernerhana
Před 3 lety
12
Červený beton
Dobrý den, Prosím o radu. Koupili jsme panelákový byt ze 70. let a pod linem v kuchyni a chodbě je…
zubr487
Před 3 lety
2
Zásyp drenáže kolem domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda tento obsyp drenáže je vhodný. Zdůrazňuji, půda je jílovitá nepr…
radimir
Před 3 lety
1
Vazníková střecha - jak starému člověku vysvětlit její bezpečnost?
Potřebujeme dědovi vysvětlit, že vazníková střecha 17x10m bez vnitřních nosných stěn a sloupů je na…
maty56
Před 3 lety
16
Fasada_Dušan Ďuriak
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s realizací fasády od pana Dušana Ďuriak…
yesman
Před 3 lety
2
Jaky pozemek pro bazen
Dobry parny den. Prichazim mozna s blbym dotazem. :slight_smile: Vetsinou lidi zajima, jestli si n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Střesní tašky, jaká je nejlepší?
Ahojte všichni mám dotaz jaká je nejlepší střešní taška nějaký ten průměr. Chceme černou a nabídly …
dasinaa
Před 3 lety
1
2
33
Solarni panely n strechu
Dobry den. Chtel jsem se zeptat,jestli ma nekdo nejake zkusenosti ze solarnima panelama na strechu…
jozkakomosny
Před 3 lety
5
Střešní okno od souseda, dá se vyřešit tento problém?
Prosim, poradil by mi někdo zda se da vyřešit tento problém? Soused si ze světlíku ze ktereho nebyl…
milanq
Před 3 lety
1
2
...
3
72
Propad pudy u destove jimky co s tim?
Dobry den, potreboval bych radu zkusenejsich jak postupovat. Mame dum, ktery byl dokoncen na zacatk…
martin18896
Před 3 lety
19
Jak udělat otvor skrz zeď na odtah digestoře?
Dobrý den, jako laik prosím o radu, jak mám správně připravit trubku pro odtah z digestoře ven skrz…
doog
Před 3 lety
6
1
2
…
159
160
161
162
163
…