O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pokrývač
Ahoj, dáte mi někdo doporučení na pokrývače v okolí Mladé Boleslavi - Turnov? Díky.
robohej
Před 3 lety
1
Síla drátu v pletivovém plotě
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli a jak důležitý je rozdíl v síle drátu v 3D svařovaném pletivov…
radim2015
Před 3 lety
6
Bungalov 1579, stavěl jste někdo?
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zdali někdo staví tento dům?popřípadě jestli může poskytnout něja…
alfibarbora
Před 3 lety
5
Vegetacna dlazba bez zatravnenia
Ahojte. Rozhodujeme sa o spevnenych plochach pri nasej novostavbe RD a v katalogu Best som videla v…
marcelaxxx
Před 3 lety
5
Aluprof, Heroal, Otherm a další
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hliníkovými okny v profilech Aluprof, Heroal, Otherm nebo další? …
ara123
Před 3 lety
2
Šikovný truhlář z Prahy a okolí - zakázka na celý byt
Pěkný den, rozhlížíme se po šikovném truhlářovi do našeho budoucího bytu v Praze (může být i mim…
erunis_corones
Před 3 lety
22
Sokl xps mokré fleky
Zdravím , chtěl bych se poradit máme novostavbu v loni proběhlo zatepleni.Letos na soklu xps se mi …
lukas_gargulak
Před 3 lety
8
Šatna rozměry
Dobrý den, plánuji šatnu v tomto rozložení a zajímalo by mě jak široké by měly být uličky mezi skří…
bayt
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Betonový plot Polsko?
Dobrý den, potřebujeme oplotit velký pozemek betonovým plotem. Máte někdo zkušenosti z objednávání …
davex
Před 3 lety
7
Klimatizace nebo žaluzie?
Jako chytrá horákyně děláme přípravu nakonec na žaluzie i klimatizaci. Nemyslím si, že budeme ale d…
kekita
Před 3 lety
1
2
42
Výškové práce - Průzkum spokojenosti
Dobrý den, využili jste někdy výškových prací? Nevadilo by Vám podělit se o zkušenosti? Velice by n…
charvat1976
Před 3 lety
2
Šířka balkonovych dveří
Zdravím všechny, měl jsem v projektu šířku balkonových dveří 1250 mm (podotýkám, že se jedná o pro…
tomas_kohler
Před 3 lety
4
Kostelec nad Černými lesy - Červený dub
Dobrý den, chystáme se podepisovat rezervační smlouvu v Kostelci nad Černými lesy (Červený Dub). H…
sikkin
Před 3 lety
4
Bezdratovy vypinac na ovladani svetel
Dobry den, v praci bezne pracuji z RF vypinacem a rele od ABB k ovladani svetel. Doma bych chtěl …
majkl86
Před 3 lety
1
Dvoukřídlé okno se středovým sloupkem nebo bez?
Výhody/nevýhody? Kromě toho, že se sloupkem jdou otevírat obě křídla na ventilaci. Díky.
jarin1
Před 3 lety
15
Česká pošta ztratila doporučený dopis na podpis souseda
Dobrý den, v dubnu posílal SÚ sousedům Oznámení o společném řízení. Jenže ČP ztratila jeden dopis …
petrapol90
Před 3 lety
12
Baterie HOPA
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, máte někdo zkušenosti se značkou baterií HOPA? Případně Ra…
terkamik
Před 3 lety
2
Plot souseda
Zdravím chtěl bych se tu zeptat jak to je když soused co postavil jako první a měl v projektu plot …
daruna
Před 3 lety
8
Zakrytí oken během stavby.
Zdravím, Máme čerstvě namontovaná okna a přemýšlím čím je zakrýt aby se během stavby nezničily rám…
blooddrunk
Před 3 lety
3
Skříň pro elktromer
Zdravim, je možné elektromernou skříň prestrikat na jinou barvu než je ta jejich "svetlešeda" ? Mát…
pyramis
Před 3 lety
9
Zahrada
Dobry den,chtela jsem se zeptat za kolik se da prodat zahrada.Ma 1070m2 s chatickou a vlastni vodou…
thea2b
Před 3 lety
2
Reference
Dobrý den, chci se zeptat jestli mate prosím někdo zkušenost s firmou: QUICKSTAV se sídlem v Brně …
tiba1318
Před 3 lety
1
Velikost koupelny
Dobrý den, myslíte že do koupelny o rozměrech 2,1x2,7m dám wc, umyvadlo, bidet a sprchu? Případně b…
jarin1
Před 3 lety
9
Solární kolektory nebo černá PE hadice?
Zajímalo by mne porovnání (hlavně výkonnost) a rozdíl, když se nainstalují napr 4 kolektory na ohře…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Jaka skladba podlahy
Dobrý den, jakou skladbu podlahy by jste navrhovali do patra? Momentalne zakladni betonova deska, …
zubr487
Před 3 lety
4
Kuchyně - truhlář vs. studio z Kolína a okolí
Ahoj, nemáte někdo čerstvou (max.2 roky) zkušenost s naceněním kuchyně? Jak od truhláře, tak od stu…
miras01
Před 3 lety
10
Vrácení vratné kauce při předčasném ukončení nájemní smlouvy?
Dobrý den V případě že mám pronájem na dobu určitou - 1 rok a smlouvu se rozhodnu ukončit předčasn…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
12
Krbová vložka, komín
Ahoj, prosím řešíme krbovou vložku a zapojení do komína. Jde mi o to, že sem se dočetl, že minimaln…
jarin1
Před 3 lety
7
Doporučte prosím projektanta - MS kraj
Dobrý den a ahoj všem :slight_smile: Dostali jsme se aktuálně do fáze, kdy jsme konečně vyřešili p…
phillos
Před 3 lety
3
Věncovky z profixu vs příčkovka
zdravím,stavím garáž z porfixu a chci se zeptat. Nemohu nikde sehnat věncovky ( U profily) .Mohu na…
brosban
Před 3 lety
8
1
2
…
162
163
164
165
166
…