O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Natažení vody a odpadu od vany
Dobrý den, řešíme novou kuchyň. Chtěla bych ji z druhé strany zdi, kde je teď vana. Jde o to, že …
zubr487
Před 3 lety
7
2 digestoře do 1 komína
Dobrý den, lze vyvést do komína 2. digestoř? 1 máme dole a druhou bysme chtěli do patra.
veruzit
Před 3 lety
1
Vývod z digestoře do zateplení/na fasádu z boku domu
Dobrý den, zateplujeme dům a plánuji si v patře udělat kuchyň, tudíž bude vedený vývod z digestoř…
veruzit
Před 3 lety
1
Betonové pražce do základové desky
Ahoj všichni, prosím o radu.....jelikož máme celkem dost betonových pražců na zahradě, které nám ta…
vladimir_sacha
Před 3 lety
15
Vyplne plotu
Zdravim, tak tu mam dalsi vec co potrebuju odskrtnout na baraku, aby byla hotova - vypln plotu. Chc…
jarin1
Před 3 lety
5
Jaký máte názor na parotěsné pásky k plastovým oknům?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaký máte názor na parotěsné pásky, které se mají při montáži oken a…
mirda4
Před 3 lety
11
Stavební materiál z Polska - polský ytong, porfix ....
Zdravím Vás, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenosti s nakupováním zdícího materiálu z Po…
puhelin
Před 3 lety
2
Rozložení kuchyne
Dobrý den, potřebuji jiný pohled na řešení me budoucí kuchyně. Místnost je 280x245 neuzavrena že st…
pajaj1
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Pomalý hranec- multifunkční hrnec???
Ahoj, zvažujeme koupi pomalého / multifunkčního hrnce.. Máte nějaké zkušenosti? Nějaké doporučení…
kekita
Před 3 lety
2
Zkušenosti s firmou GOSTAS s.r.o.
Dobry den, ma nekdo zkusenosti s firmou GOSTAS? Stavel s nimi nekdo? Dakujem za kazdu reakciu
martin_zenisek
Před 3 lety
5
S čím sladit parkety
Poradíte... rekonstruuji byt,parkety v dobrem stavu ale jen v nekterych mistnostech,jak na parkety …
magda4401
Před 3 lety
2
Pracovní deska technistone x dekton
Chtěla bych se zeptat, zda tady má někdo pracovní desku v kuchyni Dekton či Technistone. Máme cenov…
luckavra
Před 3 lety
7
Máte zkušenost s epoxidovou spárovací hmotou?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s epoxidovou spárovací hmotou? Jde mi především o to aby barva spá…
marekm86
Před 3 lety
26
Pomoc s projektem - dům ve svahu
Ahoj, aktuálně řešíme projekt našeho RD. Dům bude 2patrový s tím, že vstup (zádveří) bude ve 2NP (…
maty56
Před 3 lety
2
Firma Solodoor, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s firmou SOLODOOR?? Díky
vitalii_sierov
Před 3 lety
7
Nábytek s nohama - stabilita
Dobré ráno, máte někdo, prosím, zkušenosti s nábytkem s nohama? Jak je to se stabilitou? Mám dvě …
vojtech_hordejcuk
Před 3 lety
3
Dát nebo nedát betonové sloupy do pasů?
Chtěl bych se zeptat, zdali byste do pasů dali betonové sloupy (viz. fotky). Rozbít na kusy se neda…
zaplik1
Před 3 lety
6
Zabezpečovací systém - Existuje nějaké otevřené řešení?
Chtěl bych drátový bezpečnostní systém. Vím, že můžu koupit hotové řešení od Jablotronu, Satelu neb…
robertpok
Před 3 lety
1
Barva lamel žaluzií k antracitovým oknům
Zdravím, chci se zeptat, zda nemáte někdo antracitová okna a k tomu nějaký světlejší odstín lamel …
jandour
Před 3 lety
9
Obalový materiál - sběrný dvůr
Ahoj, chci se jen zeptat, můžu plastové, papírové obaly a polystyren ze stavby odvézt normálně do…
jarin1
Před 3 lety
23
Externí přívod vzduchu - kolaudace
Dobrý den, chystáme se na kolaudaci RD a jako vedlejší zdroj vytápění máme krbová kamna max 5kW v …
milanq
Před 3 lety
10
Tlaková zkouška
Dobrý den , mám podomítkové těleso HansGrohe 13622180 na bateri pořad čekáme. Dá se udělat tlaková …
ajl007
Před 3 lety
5
Příjezdová cesta - zpěvnění pálenými cihlami
Dobrý den, řešíme budoucí soukromou příjezdovou cestu ke stavebnímu pozemku na kterém stál starý dů…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Ploché střecha cena
Zdravím, chtěl jsem se zeptat kvůli ceny ploché střechy. Mám cca 200m² plochu střechy. Celková cena…
edison101
Před 3 lety
7
Druh plevele
Ahoj, rád bych poprosil zkušenější o radu, co je to za plevel viz. foto. Děkuji
pajavokr
Před 3 lety
5
Protisněhové tašky/háky - jak máte vyřešeno?
Ahoj, jak jste vyřešili protisněhovou ochranu - háky, tašky? Musíme počítat každou korunu, ale zase…
luj89
Před 3 lety
10
Stropní panely
Dobrý den chci se zeptat zda má někdo zkušenosti se stropním systémem spiroll panely. Zajímá mne ko…
jirca456
Před 3 lety
4
Retail-house dřevostavby - aktuální zkušenosti
Dobrý den, na podzim se chystám stavět s touto firmou dřevostavbu. Nejvíce mě asi zaujal tento dům:…
jiri_glos
Před 3 lety
12
Ochranná věc na zábradlí na balkon
Ahoj, budeme mít v novostavbě tohle zábradlí, ale také batole, které je schopné přistrčit si židlič…
puhelin
Před 3 lety
3
Falc. click - uchycení hromosvodu
Zdravím vás, máte někdo zkušenost s uchycením hromosvodu na falc. krytinu click? Mám 3 svody, dva n…
edison101
Před 3 lety
2
1
2
…
167
168
169
170
171
…