O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
CETIN Západní Čechy
Dobrý den, není tu náhodou někdo kdo pracuje u Cetinu? Řeším takový problém na pozemku se sítí a po…
tomi_28
Před 3 lety
1
Hypotéka - příjem OSVČ
Budeme žádat o hypo. Já zaměstnanec manžel OSVČ. Na jakou částku se v bance dívají při příjmech u O…
dusli
Před 3 lety
12
Hubení hmyzu a pavouku
Hezky den. Slyšela sem,ze existuje postrik fasády a interiéru proti pavoukum a hmyzu. Můžete mi por…
478301
Před 3 lety
1
Zamítnutí sklonu střechy od odboru uzemního plánování
Zdravím,chci se zeptat může mi odbor územního plánování změnit sklon střechy z ploché na šikmou?Měl…
mxm1919
Před 3 lety
10
Zkušenosti se strukturovanou dlažbou, např. Paradyz Wood Basic
Zdravím všechny. Mám dotaz, jaké máte zkušenosti s dlažbou Basic Wood od dlažby Paradyz? Konkrétně …
brego1
Před 3 lety
5
Sanytr - jak řešit?
V kuchyni nám pár měsíců po zabydlení a po kompletní rekonstrukci začal ze zdí vylézat sanytr. Prvn…
pool21
Před 3 lety
19
Věcné břemeno cesty - majitel město
Řeším věcné břemeno cesty, která je v majetku města a je tam zákaz vjezdu. Když tam byl odhadce z b…
hankade
Před 3 lety
4
Pračka s autodose
Kdo máte pračku s automatickým dávkováním pracího prostředku (autodose), jak jste s touto funkciona…
luckavra
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Společný plot
Děkuji za názory…. Máme mezi 2 domy společný plot-pletiva. Nastěhovali jsme se stejně a plot dělali…
lcinka
Před 3 lety
8
Cena rekonstrukce střechy včetně krovů a demontáže
Ahoj, máte někdo zpracovanou cenovou nabídku na rekonstrukci střechy včetně krovů? Nebo jste někdo…
marketa_pankova
Před 3 lety
1
2
40
Kročejová izolace - skladba s topením
Dobrý den, dostal jsem varování u skladby podlahy v podkroví beton. deska - kročej. izolace - sep. …
martin_fio
Před 3 lety
5
STÍN - plot
Dobrý den Mám skvělou sousedku, tak skvělou, že i když jsem odpůrce betonového plotu, v tomto příp…
alfonss
Před 3 lety
3
Musí být podlahové topení napustene?
Mám dotaz, ve čtvrtek mi jdou tahat podlahové topení. V pátek přijedou dělat betonovou podlahu. Mu…
jarin1
Před 3 lety
24
HS portal 1,8m
Ahoj, mate nekdo HS portal v sirce 1,8m?
artep1987
Před 3 lety
13
Cenová nabídka na terasu
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Nechali sme si spracovať cenovú ponuku na vybetónovanie te…
kratkyliba
Před 3 lety
11
Cena za vyštěrkování příjezdovky - není to přestřelené??
Dobrý den, poptávali jsme od jedné místní firmy realizaci příjezdové cesty k domu + parkovacího st…
petr13
Před 3 lety
17
Otravná sousedka
Zdravím všechny, aktuálně žijeme v bytě, ale s přítelkyní stavíme náš "malý sen" ve vesnici kousek…
cloo
Před 3 lety
22
Vliesová tapeta
Zdravím, máte někdo zkušenost s lepením vliesová tapety na dřevo, třeba polepit tím starou skříň, k…
donald77
Před 3 lety
5
Vizualizace fasády
Zdravím, lze někde na internetu udělat návrh fasády? Nebo nechat udělat u někoho za normální peníze…
elifida
Před 3 lety
8
Na kolik vyjde základová deska pro zděnou chatu 50m2 svépomocí?
Dobrý den, dělal někdo základovou desku na zděnou chatku z ytongu? Kolik vas stál materiál? Případn…
edison101
Před 3 lety
14
Buštěhrad - výstavba dvojdomů/ trojdomů
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s jednáním společností Oir domy nebo spol…
kamilacece
Před 3 lety
7
Eshop Vidaxl.cz - skúsenosti
Ahojte..má niekto skúsenosť s internetovou stránkou vidaxl.cz??
pavel_belka
Před 3 lety
9
Chatka projekt
Zdravím, řešil jste někdo projekt chatky? Máte prosím doporučení na kvalitní firmu/projektanta? Je…
fauda
Před 3 lety
1
Větrák s hydrostatem
Dobrý den, doporučil by jste mi někdo nějaký větrák do koupelny na spínání hydrostatem. Děkuji
ventilatory
Před 3 lety
4
Živý plot z habrů - zkušenosti
Ahoj všem, začínáme stavět a přemýšlíme už nad živým plotem, který oddělí náš pozemek od příjezdo…
matta5
Před 3 lety
11
Spárovačka Mapei tmavne při kontaktu s vodou
Je prosím normální, že spárovačka značky Mapei tmavne při kontaktu s vodou? Děkuji.
marekm86
Před 3 lety
4
Skleněná stěna
Dobrý den, prosila bych o radu. Nechali jsme si do chodby dělat skleněnou stěnu po pár letech bydle…
tereza_rutova
Před 3 lety
5
Jak sladit
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Máme hrubou stavbu a já přemýšlím, jak sladit podlahu, schody …
kofejn
Před 3 lety
14
Rekonstruovat nebo prodat, koupit pozemek a stavět nanovo?
Chtela bych se zeptat na nazor odborniku nebo osobni zkusenosti. Situace se ma tak. Zdedila jsem r…
bayt
Před 3 lety
13
Okna Macek - vaše zkušenosti
Prosím vás máte někdo zkušenosti s oknama Macek ? děkuji
tomi_28
Před 3 lety
5
1
2
…
171