O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nefunkční čerpadlo
Dobrý den, nevíte prosím co by mohlo být s čerpadlem v bazénu? několik hodin normálně běželo, filt…
edison101
Před 3 lety
9
Kombinované wc a bidet
Dobrý den, máte někdo doma kombinaci bidetu a wc, nejlépe něco, kde jde nastavit teplota vody atd.?…
mj129
Před 3 lety
11
Ytong - založení rohu ytong mistry
Ahoj, Těm, co Ytong mistři zakládali rohy RD, tak je tu někdo, komu mistři po dohodě založili více…
jarin1
Před 3 lety
3
Podlaha - anhydritový vs. cementový potěr
Prosím o radu, jaký typ podlahy je lepší zvolit pro novostavbu RD - bungalov, podlahové vytápění, p…
jarin1
Před 3 lety
1
2
36
Podlaha do kuchyně - Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2
Ahoj, má někdo vinylovou podlahu Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2? https://www.fatrafloor.cz/p…
suev
Před 3 lety
1
Vinylová podlaha Fatra - Jasan písečný x Dub luční
Ahoj, neměl byste někdo prosím fotku vinylové podlahy od Fatry vzor Jasan písečný nebo Dub luční. C…
suev
Před 3 lety
5
Betonová mazanina vs litý beton
Zdravím všechny, jaké jsou výhody/nevýhody zavadle betonové směsi a litého betonu? Co je lepší použ…
skunkos
Před 3 lety
1
2
33
Žaluzie C nebo S? A jak s HS portálem?
Dobrý den, zvažujeme jaký typ venkovních žaluzií. Manželovi se líbí C, že se dají naklánět dle libo…
kristyho
Před 3 lety
1
2
32
sponzor fóra
Zamítavé stanovisko - hygiena
Hezký den všem, Khs nám vydala zamítavé stanovisko ke stavbě domu, nelíbí se jim dodaná hluková stu…
puhelin
Před 3 lety
5
Co lze v projektu změnit po ohlášení stavby?
Ahoj, rada bych se zeptala, co vse se da na dobe nakonec postavit jinak oproti projektove dokumenta…
milanq
Před 3 lety
1
2
47
Vinyl v celém bytě
Dneska nám přišlo vyúčtování. Můžu se zeptat kolik si účtovala firma jen za položení vinylu v celém…
michall90
Před 3 lety
5
Akumulační jímka ČOV/Dešťovka
Zdravím, chci se zeptat, v projektu mám navrženou čovku za kterou je umístěna aku. jímka a z ní to …
vrajmantak
Před 3 lety
10
Převod hypotéky na kupovanou nemovitost
Zdravím. Prodavame dum, na ktery mame hypoteku. Zaroven chceme koupit novy dum z penez z prodeje s…
daruna
Před 3 lety
10
Lepidlo s perlinkou na purenit
Nemáte zkušenosti s lepidlem na purenit? Chtělo by to jiné lepidlo než standardní lepidlo na bázi c…
martin_s
Před 3 lety
1
Bissell kabel nebo aku
Prosím kdo máte vysavač Bissel jaké máte zkušenosti s kabelem nebo s aku. Cena nerozhoduje. Jsem sp…
ivana_sklenarova
Před 3 lety
18
Může být přístup k vymetání komína z pokoje nebo musí být z chodby?
Byl by to problém v kolaudaci?
roxtidy
Před 3 lety
14
Ventil na podlahové topení +termostat
Mám na podlahovém topení teplovodním bílý ventil a na termostat musí být jiný s elektrickým pohonem…
wpavel
Před 3 lety
4
Odvod kondenzátu
Dobrý den, na jaře začneme stavět RD a rád bych poprosil o radu ohledně komína. V obýváku budeme m…
vladimir_sacha
Před 3 lety
8
Značka Aqualine - vana
Dobrý večer, nemá, prosím, někdo zkušenosti s vanou značky Aqualine? Jsme limitovaní místem, tudíž …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Pokládka prken na půdě
Připravuji podlahu na nevytápěné půdě. Podélně mezi prkny nechávám mezeru cca 0,5 cm. Prkna mají dé…
rades89
Před 3 lety
14
Zahradní domek jaké hranoly
Zdravím, kde se prosím dočtu jaké hranoly použít pro stavbu zahradních domků? nikde jsem totiž nena…
tomas_verny
Před 3 lety
16
Dostavba terasy k domu
Zdravím, mám takový problém možná mi můžete nějak poradit. Koupili jsme bytovou jednotku v rodinn…
milanq
Před 3 lety
2
Odmena po skonceni rekonstrukce celeho bytu
Hezky den preji, chtela bych se zeptat, zda se po skonceni rekonstrukce celeho bytu (podlahy, steny…
vrajmantak
Před 3 lety
8
Zaklop OSB
Ahoj, stavime bungalov. Mame vyzdene pricky cca 3cm pod vazniky. Asi jsme meli prvne udelat zaklo…
pyramis
Před 3 lety
19
Jakou znacku ZB
Zdravím vsechny.. Mam otazku? Mate někdo zkušenosti jaky výrobce ZB je nejlepsi? Respektive který v…
lukshi
Před 3 lety
5
Betonáž ŽB stropu
Zdravím, mám dotaz na zkušenější stavebníky. Mám 1 monolitický překlad nad otvorem 2,5m. Nad ním j…
josefx
Před 3 lety
2
Podlahovka
Dobrý den. Plánujeme podlahové topení do patrového domů - svépomocí, a rád bych se zeptal, jak byc…
zubr487
Před 3 lety
22
Zakladova deska
Dobry den, Hledam firmu ci fyzickou osobu nebo stavebni dozor na zhotoveni zakladove desky ( bung…
franti_p
Před 3 lety
4
Prosím o radu o umístění plotu
Dobrý den, prosím o radu při realizaci oplocení pozemku..Chceme oplotit pozemek(sloupky +pletivo) a…
calumka
Před 3 lety
3
Materiál na skříně v dětském pokoji
Dobrý den, zajímá mě zkušenost s laminem na skříně v dětském pokoji, dcera bude mít bílou, kluci s…
lommi
Před 3 lety
9
1
2
…
173
174
175
176
177
…