O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sedlová střecha se sklonem 10 stupňů
Ahoj, projektant nám pro menší čtvercový bungalov navrhl sedlovou střechu se sklonem 10 stupňů. Co …
martinager
Před 3 lety
10
Natažení vody a odpadů do 1.patra RD
Dobrý den, prosím, jak nejlépe natáhnout v RD vodu a odpady do 1.patra? V patře je již koupelna cca…
kekita
Před 3 lety
7
Super slunecnik
Dobrý den, mate prosím někdo tip na kvalitní slunecnik, odolný hlavně větru? Díky!
tomaskrizcz
Před 3 lety
9
Bazénový lem (dlažba)
Jaký bazénový lem máte? :wink:
skvorl
Před 3 lety
1
Od koho máte kuchyň? A jak jste s ní spokojeni?
Ahoj, prosím, je tu někdo, kdo má kuchyň z kuchyňského studia (ať už kuchyň skladem, nebo přímo vyr…
mterezkam
Před 3 lety
1
2
33
Sauna a ochlazovaci kad v zime
Zdravim nemate nekdo zkusenosti s ochlazovaci kadi v zime? Aby nezamrzla pri napr -15C? (zijem na …
hanjoch
Před 3 lety
1
Svody
Dobrý den, je normální, že mi tesaři společně s klempíři neudělali provizorní svod ze střechy do od…
edison101
Před 3 lety
3
Odvodnění pozemku
O víkendu jsme se pustili do vjezdu na pozemek. Pokáceli jsme stromy, vybagrovali kořeny a upravili…
veronikaka
Před 3 lety
11
sponzor fóra
Stížnost sousedů na hluk při rekonstrukci?
Prosím o pomoc. Stěžoval jsi na Vás někdo a nebo jste si někdo stěžovat na hluk při rekonstrukci by…
candat
Před 3 lety
1
2
47
Výběr firmy pro realizaci ČOV
Ahoj, po asi 3 letech jsme konečně získali povolení na ČOV a v závěsu i na domeček. Celý kolotoč t…
pyramis
Před 3 lety
6
Monitorování vlhkosti v dřevostavbě
Máte někdo zkušenost se systémem pro monitorování vlhkosti v konstrukci dřevostavby? Měl jste někdo…
veronikamala_moistureguard
Před 3 lety
25
Příprava a zatravnění jílovitého kamenitého pozemku
Dobrý den. Máme pozemek s jílovitou půdou a spoustou kamenů, místy i stavební suti. Pozemek je na …
davex
Před 3 lety
1
2
34
Cena za nové rozvody
Dobrý den, přijde Vám cena 300 000 kč v pořádku za následující : - Kompletně nové vytápění ( nový…
n_ergy
Před 3 lety
3
Prostěradlo pro vyšší matraci
Zdravím střecháčci, poradíte , kde koupit napínací prostěradlo pro matraci kolem 27 - 30cm výšky? …
gwen01
Před 3 lety
14
Krytina
Dobrý den, nemůžeme se rozhodnout zda na přístřešek na auto dát bronzový polykarbonát nebo bitumeno…
haplji
Před 3 lety
6
Bezpečnostní kliky - máte? Jsou k něčemu? :)
Přemýšlím o tom, jak mechanicky zabezpečit dům. Jasné, dobrý zloděj si vždycky najde cestu - mě jde…
raziel628
Před 3 lety
4
Koupě oken předem
Dobrý den, v dubnu/začátkem května očekáváme, že už dostaneme konečně stavební povolení a v součas…
kristyna668
Před 3 lety
1
Jakou barvu venkovních parapetů a žaluzií k šedým oknům?
Jakou barvu parapetů a žaluzií jste volili k šedým oknům? Jste s volbou spokojeni?
bublina88
Před 3 lety
19
Zkusenosti s Nidyon Domy?
Ahoj, mate nekdo prosim zkusenosti s firmou Nidyon / Nidyon domy? Staveli jste s nimi? Nemohu dohle…
absolvito
Před 3 lety
1
Vnitřní dekor oken. Ano/ne?
Pro co jste se rozhodli vy a co vás k tomu vedlo? :)
tulda27
Před 3 lety
9
Dřevěné podlahy a jejich údržba
Máte prosím někdo dřevěnou podlahu a doporučujete nebo spíše ne, názory se různí někdo chválí jiný …
sonkapetrova
Před 3 lety
1
2
...
3
69
Poradíte prosím?
Zdravím, na územním odboru jsem zjistil, že můj pozemek je stavební. Díky ale dnešním cenám za mate…
rajcatko1988
Před 3 lety
4
Rezidence Zlončice - hledáme budoucí sousedy
Hezký den, hledáme budoucí sousedy z dev. projektu Rezidence Zlončice :slight_smile:
redenvelope
Před 3 lety
1
Opuka pod základovou desku
Zdravím, můžu dát jako podsyp pod beton základové desky opuku se zeminou aniž bych tam dával štěrk?
geodett
Před 3 lety
2
Stavební (technický) dozor Brno a okolí
Dobrý den, máte někdo prosímvás kontakt na zkušeného a spolehlivého technického dozora, se kterým j…
vit_bodzik
Před 3 lety
5
Tříkomorový septik + Zemní pískový filtr v praxi
Dobrý deň, mohol by mi niekto poradiť ohľadom reálnej skúsenosti s týmto riešením. Už niekoľko dní …
jaujcik
Před 3 lety
5
Bazény Desjoyaux a Albixon. Máte zkušenosti?
Ahojte, najde sa tu niekto kto ma skusenosti s bazenom od spol.Desjoyaux alebo Albixion. Prezrela s…
kacunek2019
Před 3 lety
7
Omítkový nebo sádrokartonový strop
Ahoj ve svém starším domě mám trámový strop s pohledem a nahozená omítka a chci se zeptat jestli je…
zubr487
Před 3 lety
2
Nový bazén mounfield
Zdravim vas, uvažujeme o bazénu Barbados od Mountfieldu. Rozměr 6,1 x 3,1x 1,5m. Jen mě zarazilo že…
andrew1
Před 3 lety
2
Zatepleni pomoci korkovych desek
Dobry vecer, Nema nekdo nahodou zatepleny dum korkovymi deskami? A pokud ano, jak jste spokojeni a…
izarea
Před 3 lety
3
1
2
…
183
184
185
186
187
…