O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Špaleta dveří_dotaz
Dobrý den/večer, prosím, neví někdo kolik centimetrů musí mít špaleta dveří, aby se daly namontovat…
alda33
Před 3 lety
2
Legislativní/majetkoprávní zádrhel při zbudování přípojky
Hezký večer. Nemáte někdo náhodou zkušenost s legislativními/majetkoprávními průtahy při zbudování …
jirja
Před 3 lety
1
Stříška nad vchod
Dobrý den, prosím o radu nebo nějakou inspiraci. Nyní objednávame vazníky a chceme navíc stříšku, k…
lujisech
Před 3 lety
1
Ukotvení oken
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, při zdivu Ytong a plastových oknech, stačí upevnění pouze na plas…
netmaster
Před 3 lety
3
Výška betonového plotu
Dobrý den, bydlíme u hlavní silnice, z toho důvodu chceme před domem betonový plot z dílců. První ú…
jandour
Před 3 lety
10
Špatně fungující světla
Při stěhování do bytu jsem se snažila zkontrolovat vše... co jsem ale nezkontrolovala byla světla. …
daniela_jakodova
Před 3 lety
6
Sauna v zateplene novostavbe a vlhkost po saunovani
Zdravim Planujem finskou saunu v interieru (jedna se o novy zatepleby RD bez rekuperace). Po saunov…
hanjoch
Před 3 lety
8
Cena kompletního projektu
Ahoj všichni, jaká by podle vás byla v dnešní době přiměřená cena za vyhotovení studie, projektu a…
pyramis
Před 3 lety
1
2
50
sponzor fóra
Kam s nářadím v zahradním domku?
Dobrý den, nemáte někdo nějakou vychytávku kam dát v zahradním domku nářadí (lopaty, hrábě, rýč, m…
norikakaa
Před 3 lety
7
Dub Halifax přírodní
Prosím poraďte, mám bílou kuchyň s kuchyňskou deskou dub Halifax přírodní. Je tu někdo kdo má náby…
abasim
Před 3 lety
9
Střešní latě
Dobrý den, máme v plánu takovýto přístřešek se střešními latěmi. Potřebuji vědět zda stačí na latě …
jozkakomosny
Před 3 lety
5
Okna Sulko x Dafeplast
Dobrý den, řešíme výběr oken a vzhledem ke kompozitnímu profilu Rehau Geneo se rozmýšlíme mezi těm…
junkovaden
Před 3 lety
9
Vinyl click na podlahové topení
Zdravím, chci se zeptat někoho z oboru či někoho zkušeného jestli je dobrý nápad dávat na podlahové…
skunkos
Před 3 lety
15
Bazen od koupemese.cz
Dobrý den, má někdo zkušenost s firmou koupemese.cz? Chtěli bychom od nich bazén.... nikde nemůžu z…
andrew1
Před 3 lety
1
Tepelné čerpadlo + podlahové vytápění Olomoucký kraj
Zdravím Vás, chtěl bych Vás poprosit o nějaké solidní firmy, které Vám dodaly, namontovaly a zprovo…
blooddrunk
Před 3 lety
3
Sokl domu
Dobrý den, prosím o radu, jak správně bychom měli teď pokračovat se soklem.. Aktuálně je to takto v…
xkarlos
Před 3 lety
9
Odhad ceny krovu
Ahoj, bohužel jsme zjistili, že musíme před půdní vestavbou vyměnit celý krov střechy za nový. Nem…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Zkušenosti s firmou Woodica z Polska?
Má někdo nějakou zkušenost s nábytkem odtutd? Webové stránky mají: drevenynabytek24.cz
fidorka86
Před 3 lety
18
Územní studie
Dobry den, určitě se tady najde někdo zkušenější kdo by poradil. Rádi bychom koupili pozemek na kte…
ivanna22
Před 3 lety
20
Opěrná zeď na hranici pozemku mezi sousedy
Dobrý den, potřeboval bych znát názor na různá budoucí rizika nebo případné řešení jak stavbu řešit…
fantomik
Před 3 lety
13
Bazény Gluc zkušenosti
Zdravím, Máte někdo zkušenosti s firmou bazény Gluc? Mají zajímavou nabídku, ale nikde jsem nenaš…
bayt
Před 3 lety
13
Velikost skla u krbové vložky
Zdravím, jak musí být velké sklo před krbovou vlozkou kvůli kolaudaci ? Někde jsem dočetl že 30cm p…
jowana
Před 3 lety
5
P. Lepka
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zde přítomným, jak pokročili s firmou Liwing prague? Jedná se o pa…
liska0b
Před 3 lety
2
Odstineni - drevene dilce? inspirujete me?
Ahoj, potrebuji odstinit strechu od souseda. Zivy plot poroste roky. Ted jsem videla u jednoho domu…
puhelin
Před 3 lety
7
Sádrokartony, jsou správně udělané
Známý nám dělal sádrokartony, myslíte že jsou dobře udělané?
netmaster
Před 3 lety
18
Rekonstrukce chalupy - na koho se obrátit
Dobrý den, s partnerem se chystáme na rekonstrukci cca 100 let starého kamenného domu na Vysočině, …
lodyracka
Před 3 lety
4
Myčka Miele se systémem PowerDisc
Ahoj všem, máte někdo výše uvedenou myčku? Jaká je? Myje dobře? Nevyjde mytí příliš draze? Dávkuje …
krista_f
Před 3 lety
2
Pračka Miele WWD120 WCS 8kg vs. AEG ProSteam L7FBE68SC - kterou?
Nemáte, prosím, někdo některou z těchto dvou praček? Nemůžu se rozhodnout kterou. AEG je o 6 tis. l…
krista_f
Před 3 lety
1
2
54
Vrata Lomax Home nebo Delta
Zdravim. Jsme ve fazi vyberu garazovych vrat. Chceme vrata od Lomaxu. Nemuzeme se rozhodnout jestli…
oren
Před 3 lety
1
Jakou fasádu odolnou proti mechum atd.
Zdravím, jakou prosím zvolit fasádu, aby byla odolná proti mechum apod. Aby nebyla časem zelená. A …
kekita
Před 3 lety
3
1
2
…
185
186
187
188
189
…