O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nákres kuchyně jak to předělat?
Chceme výsuvný koš ,ale ten nám truhlář nakreslil trochu dál. Pod dřezem je "prázdná" skříň. Chcem…
spaghetka
Před 4 lety
6
Setrvání v užívání bytu po převodu vlastnického práva
Dobrý den, prosím o radu, jak nejlépe uchopit a vyřešit následující situaci: Kupuji nemovitost - b…
skiny_n
Před 4 lety
7
Okna dekor Oregon
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte okna v dekoru Oregon a neukázali byste fotky už …
monitu
Před 4 lety
1
Prodloužení vodovodního a kanalizačního řádu
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s prodloužením vodovodního a kanaliz…
fandak
Před 4 lety
27
Jde převést zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
9
Blikající světlo
Zdravím, potřebuju poradit. Jsme v městském bytě, kde je umakartové jádro. Poslední dobou nám bliká…
franti_p
Před 4 lety
4
Vinylová podlaha Kronostep SPC - Dub Butterscotch
Dobrý den, máte někdo prosím doma tuto podlahu a podělili byste se o fotky a zkušenosti? Děkuji moc…
makako90
Před 4 lety
1
Vsychání anhydritu
Dobrý den, po vylití anhydritu momentálně topím podlahovkou, začínám na 20° a každé tři dny mám př…
venouska
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Zcela uzavřený sprchový kout
Dobrý den, plánujeme sprchový kout, který je ze tří stran vyzděný. Na čtvrté straně budou standardn…
tomas_manca
Před 4 lety
7
Kuchyň oddělená od obýváku
Ahoj, prosím zachraňte mě :slight_smile: Že máte někdo kuchyň oddělenou od obýváku?! Alespoň částeč…
puhelin
Před 4 lety
1
2
33
Zkušenosti s voskovanou podlahou např. Scheucher na schodiště-neošoupe se časem bez lakované úpravy?
Dáváme zhotovit schodiště. Pouze nášlapy na schody, ne celodřevěné schody. Výška nášlapu 2 cm + vep…
janazzz
Před 4 lety
12
Rekuperace -podhled
Ahoj, budu stavět bungalov. Od čisté podlahy po spodek trámů mám 300 cm. Místo na vedení rozvodů re…
martinfox
Před 4 lety
12
Koncept nového domu - zpětná vazba/kritika/rady
Zdravím, toto je můj první návrh konceptu domu, mohl bych vás poprosit o zpětnou vazbu na tento ná…
radim2015
Před 4 lety
24
Cena za projektovou dokumentaci - individuální projekt
Ahoj, dnes jsem dostala nabídku na vyhotovení projektové dokumentace a jelikož s tím nemáme zkušeno…
panlorenc
Před 4 lety
1
2
32
Prasklina zdi při výměně krytiny
Dobrý den, aktuálně měníme krytinu na domě a při realizaci se nám objevila prasklina na zdi. Praskl…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Betonové ploty Plzeňský kraj
Dobrý den, prosím o tip na firmu (nejlépe na základě osobní zkušenosti), která by nám udělala beton…
lucievlckova
Před 4 lety
1
Stavba na klíč západní Čechy
Dobrý den, máme vyřešený rovinatý pozemek cca 900m2, který bude kompletně zasíťovaný do října 2022.…
acco
Před 4 lety
1
Truhlář - Středočeský kraj, Ml. Boleslav
Zdravím, můžete mi prosím doporučit šikovného truhláře z okolí Mladé Boleslavi? Popřípadě kuchyňsk…
pajaj1
Před 4 lety
1
Perito dveřní výplň
Ahoj, máte někdo vstupní dveře s nějakou rustikální výplní od Perita, jako např. https://www.perit…
wampec
Před 4 lety
1
Rekonstrukce bytu 45m2, nejdříve podhled a pak ytong příčky?
Rád bych se zeptal na názor zda je dobrý nápad v bytě kde byly odstraněny všechny příčky a budou se…
jan_kotlar
Před 4 lety
4
Podlahové vytápění Giacomini, máte někdo?
Podlahové topení GIACOMINI - máte někdo. Máme nabídku na toto topení, ale nevím zda je dobré, bude …
mpavka
Před 4 lety
19
Objekt k bydlení v ploše pro občanskou vybavenost
Dobrý den, vybírám dům ke koupi a jeden z domů je za velmi dobrou cenu a moc se mi líbí. Ale má to…
japona
Před 4 lety
10
Prosím o zhodnocení kuchyně
Hezký den, Už nějakou dobu sleduji Vaše nápady a postřehy tady na stránkách. Tentokrát si píšu o ra…
netty_
Před 4 lety
10
Rekonstrukce plotu svépomocí
zdravím, zjistila jsem, že plot, který vypadal celkem OK, je úplně KO. Má zděnou podezdívku, nízkou…
pmarvanova
Před 4 lety
10
RI okna Optimal 3D line trojsklo a montážní hloubka 81
Zdravím všechny.Mám velké dilema s okny.Máme asi 15 nabídek na okna a když nepočítám HS poral o roz…
pavel_jelinek
Před 4 lety
14
Kompletní rekonstrukce - bytový architekt
Hezký den všem, chystáme se v dohledné době pustit do rekonstrukce bytu v panelovém domě v Praze.…
vaneko
Před 4 lety
1
Prosím o radu kdy začít řešit ČOV
Ahoj, koupili jsme nezasíťovaný pozemek a momentálně máme požádáno u ČEZu o napojení a začali jsme …
jarin1
Před 4 lety
7
Odvětrávací roura u základů
Dobrý den, pořídil jsem starý dům (cca 100 letý) Situace je: ---> že byl celý podřezán (netuším k…
radek_pycha
Před 4 lety
1
Legalizace černé přístavby
Zdravím, chci koupit dům v dražbě. Mám zatím předvybraných několik možností. Bohužel prakticky všec…
janule123
Před 4 lety
10
Jaký typ střechy ?
Ahoj, nemůžeme se rozhodnout jakou střechu🙄,. Projektant nám dal tyto 4 možností (valbová, plochá, …
travas
Před 4 lety
17
1
2
…
212
213
214
215
216
…