O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zrcadlo na wc
Prosím mate na wc zrcadlo? Potrebuju něco na zeď na umyvadlo. Je to samostatné wc. Dekuji moc
jenye
Před 4 lety
8
Dlouhá doba mezi stěhováním do nového a zůstáváním v původním - jak se vám žije? :)
Ahoj, stavějí nám byt v novostavbě, už t trvá dva roky, bydlet budeme za cca půl roku, jestli se po…
marvac
Před 4 lety
4
Dobrá stavební firma rd v ústeckém kraji? (Děčín a okolí)
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní stavební firmu v okolí Děčína? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
zuzik1232
Před 4 lety
1
Kombinace cihly a porobetonu v jedné příčce
Dobrý den, mám vystavěn kus příčky z porothermu a připravné kapsy 25 cm pro pokračování v podezdívc…
radimir
Před 4 lety
1
Kde si nechat udělat krásné záclony
dobrý den, dlouhodobě mě fascinují krásné zíclony, které vídám u realizací velkýxg a cool architekt…
jkjkj
Před 4 lety
20
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 4 lety
1
Asfalt místo zámkové dlažby
Ahoj, plánujeme uspořádání před domem. Z poloviny máme klasickou předzahrádku - zeleň, pak bude cho…
daruna
Před 4 lety
3
Jak zkombinovat hernu a hostovsky pokoj
Dobry den, prosim, mate nekdo inspiraci ci realizaci, jak hezky zkombinovat hernu pro deti s pokoje…
verundice
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Karlovy Vary- vyplatí se novostavba?
Ahoj :slight_smile: Je tu nejdo z Varu a vyzna se v nemovitostech? Je poptavka po najmovych bytech?…
ondtom36
Před 4 lety
5
Dveře u špajzu
Dobrý den, Prosím jaké zvolit dveře u špajzu?Ve stejném dekoru jako ostatní dveře nebo bílé jako bu…
jose10r
Před 4 lety
16
Čerpadlo vyhazuje chránič
Do kalovky Gardena nám začala někde protikat voda, mám podezření na průchodky kabelů do čerpadla, z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Umělý kámen na dřevostavbě
Dobrý den, mám menší dřevostavbu postavenou v roce 2019. OSB 15, polystyren 10, lepidlo, perlinka,…
ozzy77
Před 4 lety
4
Montovaný dom od firmy z Pol'ska. Máte skúsenosť?
Ahojte, nemá niekto skúsenosť so stavbou montovaného dreveného domu firmou z Polska? Pozerala som s…
dana_mercakova
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
107
Soused dělá problémy
Ahoj, potřebuju poradit. Budeme stavět RD. Chtěli jsme na ohlášku. Soused z jedné strany - který ta…
kackabis
Před 4 lety
1
2
36
Jaké jsou klasické rozměry oken v paneláku?
Dobrí ranko všem, nevíte prosím jaké jsou klasické rozměry velkého okna v panelaků? šířka, výška a …
tomas_pirat_vydrar
Před 4 lety
2
Napojení vinylu a obkladaček, jak jste řešili?
máte někdo vinyl v koupelně? Jak jste řešili napojení obkladašek na zdi a vinilu na podlaze? Není s…
aspassia
Před 4 lety
4
Zafrézování indukce do desky
Dobrý den, mám dotaz (pokládala jsem už ve zprávě, ale nedostala odpověď). Nevíte někdo, zda se jak…
ajagachova
Před 4 lety
1
2
49
Vyúčtování elektřiny
Ahoj, prosím o info někoho znalého. Byl jsem klientem Bohemia energy, ještě před koncem jejich činn…
tinabla
Před 4 lety
2
Povolení dům +cov
Prosím má někdo zkušenost Budu žádat o společné povolení na dům i čov. Bude mi stačit podepsání sit…
mpavka
Před 4 lety
6
Lesklá dlažba v koupelně
Má někdo v koupelně lesklou dlažbu? Je to o držku? Díky
sonyhonza
Před 4 lety
6
Fleky na dlažbě
Prosím o radu. Rodiče rekonstruují starý RD. Nedávno začali topit (nové podlahové topení elektrické…
jitamir
Před 4 lety
1
Baterie s elektrickým ohřevem vody
Máte prosím někdo zkušenosti s baterií na přímý elektrický ohřev vody? Přemýšlím, že ji nechám inst…
puhelin
Před 4 lety
22
Vestavný spotřebič Mora
Dobrý den,prosím jak je to s vestavěným spotřebičem v záruce,musí mi ho i namontovat, když nejde …
verolka
Před 4 lety
1
Indukce a trouba Whirlpool
Rada kdo máte zkušenosti indukce whirlpool WLB8116 NE a trouba whirlpool KN8V1IX
peti76
Před 4 lety
1
Digestoř Elektrolux
Ahoj, nově zařizuji kuchyň a rozhoduji se mezi digestoří od Elektroluxu https://www.electrolux.cz/k…
animonky
Před 4 lety
1
Převod zástavy z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
1
Základová deska - rozvody
Zdravím, chci se zeptat, zda rozvody kanalizace v základové desce zasypáváte pískem nebo to není n…
pale
Před 4 lety
3
Krb v pasivnim dome
Zdravim, planujeme stavet dum, bude to pasiv ale chteli bychom krbova kamna. co jsem si precetl,tak…
zubr487
Před 4 lety
13
Tepelné čerpadlo - venkovní jednotka
Ahoj, prosím můžete se podělit o fotky, jak máte umístěnou venkovní jednotku tepelného čerpadla? Dě…
fcelkam
Před 4 lety
1
Prostup k anténě na půdu
Dobrý den, řeším teď prosup k anténě (přijímači) na půdu - ne na střechu. Datové a jeden TV kabel m…
radimir
Před 4 lety
5
1
2
…
217
218
219
220
221
…