O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Skrývka ornice a zahradní účely
Dobrý den, potřebuju poradit, stavíme domeček a momentálně probíhá skrývka ornice. Kolik kubíků půd…
radim2015
Před 4 lety
6
Parní trouba - rada a tipy
Zdravim, prosim o rady a tipy ohledne parni trouby??
jakub_gersl
Před 4 lety
15
Stejna podlaha vsude
mate nekdo stejnou podlahu vsude? Mame podlahov. topeni tak nejlepe dlazbu? Jak jste spokojeni? Mo…
luckavra
Před 4 lety
24
Zkušenosti s firmou D&K Stavební
Dříve DoKo stavební, aneb jednatel pan Kovařík Ondřej, sídlo Chrudim. Přišli s velmi výhodnou nabíd…
kovishejter
Před 4 lety
21
Wood zahradní domky - pozor - podvodná firma
Dobrý den, všem, bohužel musím sdílet nemilou zkušenost, resp. tímto varuji před nákupem na eshopu …
kaczaa
Před 4 lety
5
Světlovody Velux - kondenzace?
Ahoj, stavíme nízkoenergetický bungalov. Prostředkem nám vede tmavá chodba, kterou chceme prosvětl…
doog
Před 4 lety
6
Možné špatné nastavení 3 cestného ventilu
Jelikož zanedlouho budeme topit dřevem, tak sem prošel ventily, pohybal s něma atd... Tak u nastave…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
...
3
62
Veka Softline 82 Plus, máte někdo tento profil?
Zdravím všechny, včera nám náš stavbyvedoucí rozmlouval profil Salamander od Vekry a doporučoval …
vasil_klivets
Před 4 lety
14
sponzor fóra
Co si myslíte o mém plánku
Ahoj, co si myslíte o mém amatérském plánku? Přiložen i pozemek, oba dva jsou mé. v plánku 1PP = P…
jose10r
Před 4 lety
16
Projektant z Pardubic, Hradce Králové, Chrudimi
Ahoj, neměl byste někdo tip na dobrého projektanta, který by nám i poradil materiál ke stavbě. Shán…
nikol6688
Před 4 lety
5
Profesionální demontáž eternitové střechy
Dobrý den :slight_smile: , hledám specializovanou firmu na profi odstranění eternitové střechy a ch…
eevaas
Před 4 lety
1
Jeden kotel na dva termostaty.
Zdravím, Budeme rekonstruovat náš dům čímž vzniknou dvě samostatné bytové jednotky. A řešíme topení…
olina_zacpalova
Před 4 lety
19
Doporučí někdo stavební firmu na stavbu zděného domu oblast Mělníka, Praha východ a okolí?
Tak jsme se konečně posunuli ke stavbě domu. Architektonická studia hotová, projekt kompletně hotov…
s_he
Před 4 lety
4
Kuchyn- na co si dat pozor pred samotnou realizaci- smlouvy atd
Pora'dte jaká je běžná praxe při objednávání kuchyně na míru- máme vybraný materiál, spotřebiče atd…
smudlinky
Před 4 lety
1
Jakou barvu a svítivost LED pásků pro kuchyňskou linku?
Zdravim, planujeme dat pro osvetleni kuchynske linky LED pasky, a protoze nemame zadnou zkusenost,…
kimseo
Před 4 lety
17
Jaký LED pásek do koupelny?
Ráda bych LED pásek do niky nad vanou. Horní hrana niky...jako to má na modré střeše plno lidí :-) …
kimseo
Před 4 lety
2
Na kolik vás vyšly led pásky?
Na kolik vás vyšly led pásky pod kuchyňskou linku cca 3m. Díky
kimseo
Před 4 lety
9
Kam dát venkovní osvětlení?
Dobrý den, budeme mít vchodové dveře se světlíkem (foto vypůjčeno, ale jsou skoro stejné) a zvažuje…
kimseo
Před 4 lety
8
Samonivelační stěrka odskočila od betonu
Zdravím, Chtěla bych poprosit o radu,..cca před dvěma měsíci manžel dělal novou vinylovou podlahu s…
hubert8
Před 4 lety
6
Daruji ornici za odvoz
Daruji ornici za odvoz. K dispozici cca 400 tun. Nejedná se o stavební nebo výkopovou suť, ale o kv…
balu74656
Před 4 lety
1
Sudová sauna
Ahoj, zvažuji pořízení sudové finské sauny a rád bych se zeptal na zkušenosti. Máte sudovou saunu? …
jakuda
Před 4 lety
1
Quick Step - vinyl
Mate nekdo prosim podlahu od QS v odstinu premiovy dub prirodni (40033)? Rada bych videla fotky 😊
ana568
Před 4 lety
1
CETIN - vyber dodavatele internetu Praha
Zdravim, na pozemku mame od CETIN pripojku s optikou. Nabidka je pomerne velka, jako dodavatele pod…
ufin22
Před 4 lety
1
Dřez s baterií Franke
Dobrý den. Zařizujeme kuchyň a potrebuji poradit ohledně dřezu a baterie. Kuchyň nám dělá truhlář, …
viviv
Před 4 lety
6
Nábytek z masivu (dub)
Prosím o doporučení šikovného truhláře, který pracuje s masivem. Ideálně oblast Ostravska, ale může…
petrapkrej
Před 4 lety
3
Zavěšení kuchyňské linky do sádrokartonu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zavěšením vrchních kuchyňských skříněk do sádrokartonu? Koupil…
traverza
Před 4 lety
8
Jak to chodí, když chci stavět
Ahoj, popsal by mi někdo jak to chodí, když chci stavět dům na vlastním pozemku? Návrh, stavbu, hyp…
blruakzadsa
Před 4 lety
10
Občerstvení pro kolaudátora?
Dobrý den, asi blbý dotaz, ale připravili jste pro kolaudátora ze SÚ nějaké pohoštění? Dělá se to? …
jose10r
Před 4 lety
10
Projekt a vyřízení stavebního povoleník
Dobrý den, chceme s manželem stavět. Firma nám nabídla cenu projektu + že nám zařídí stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
21
Doporučení na stavbu (polo)roubenky
Můžete mi, prosím, doporučit firmu na stavbu roubenky/poloroubenky ideálně v Libereckému kraji ? Fi…
puhelin
Před 4 lety
6
1
2
…
218
219
220
221
222
…