O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Názor na projekt 4+KK
Dobrý den, moc se nám líbí tento projekt, ale rádi bychom ještě šatnu v některém pokoji, kde bychom…
norikakaa
Před 4 lety
7
Alternativa k ventilátoru na záchodě
Zdravím, máme doma na WC takovej větráček místo okna. Je to ventilátor a ve zdi díra. co má asi 15c…
ventilatory
Před 4 lety
2
Výběr firem - zděného RD na klíč
Zdravím, hledáme firmu na výstavbu RD na klíč. Vzhledem k okolnosti, že je teď "trendem" mít dře…
vlnazde
Před 4 lety
4
Rodinný dům na klíč - Jižní Čechy
Dobrý den, sháním doporučení na firmu z Jižních Čech na stavbu RD zděného. Stavba by byla přímo v Č…
vlnazde
Před 4 lety
6
Dům na klíč jižní Čechy
Dobrý den, můžete mi doporučit firmu pro stavbu zděného domu na klíč z jižních Čech? Jaké máte zkuš…
vlnazde
Před 4 lety
2
Daň u darovací smlouvy
Dobrý den, pokud nám bude tchán (manželův otec) darovat pozemek do SJM, platí, že jsme osvobozeni o…
verys
Před 4 lety
1
Wc se splachováním AQUABLADE - recenze
Dobrý den, v rámci hledání správné mísy jsem narazila na technologii AQUABLADE. Mají to mísy od zna…
anton_mlynsky
Před 4 lety
18
Studna a jímka
Ahoj. Mame možnost koupit starší dům na rekonstrukci. Při prohlídce jsme zjistili, že dům má odpady…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Fasadni omitka caparol
Ma nekdo zkusenost s fasadni silikonovou omitkou Caparol? Nevite kde sehnat vzornik krome inzernetu…
martina_savulova
Před 4 lety
3
Koupě staršího domu nebo stavba menší roubenky?
Ahoj, rozhodujeme se s přítelem mezi koupí staršího domu nebo stavby menší roubenky (cca do 110m2 p…
geodett
Před 4 lety
1
2
51
Nadstandard u dřevostaveb
Můžete mi dát tipy, na čem určitě nešetřit při stavbě dřevostavby na klíč a využít nadstandardu? Př…
hlousek_filip
Před 4 lety
17
Doporučte prosím bagristu - Praha - západ
Dobrý den, doporučil byste někdo prosím spolehlivého dobrého bagristu pro Prahu-západ? Někoho, kdo …
countrylady
Před 4 lety
3
Jaké ornamentní sklo do koupelny?
Máme koupelnu do ulice (řadovka, hned u chodníku) s velikostí okna š1000/v1350.Máme navržené sklo m…
davex
Před 4 lety
17
Musí být záložní zdroj vytápění v novostavbě?
Dobry den, Chtěla jsem se zeptat, zda musí být v novostavbách zřízen záložní zdroj vytápění? Napr…
skunkos
Před 4 lety
20
Obklady Metrotiles ukončovací lišta
Ahoj, pořídila jsem si obklady Metrotiles. 20 x 10 mm, po stranách s fazetou. Takže na okrajích je …
sonyhonza
Před 4 lety
3
Selektivita jističů a jejich hodnoty
Včerejší diskuze ohledně kompresoru v zásuvce bez PE vodiče mi nahodila fakt, že bych s tím udělat …
vladimir_sacha
Před 4 lety
29
Stavba garáže svépomocí
Tak jsme zdárně postavili domek a hurá pokračujeme dál. Teď řešíme stavbu garáže kterou by jsme nal…
milanq
Před 4 lety
8
Hypotéka UniCredit 2021
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jaké máte zkušenosti s hypotékou od UniCredit? A jak dlouho jst…
tomi_28
Před 4 lety
11
Bungalov - půdorys Váš názor
Dobrý den prosím o radu jak nejlépe rozmístit pokoje v bungalovu na pozemku 17x 37m., když užší str…
ivajsek
Před 4 lety
22
Porotherm - vyber zdiva na patrovy dum
Dobry den, chtel jsem se zdejsich stavitelu zeptat na nazor pro volbu obvodoveho zdiva. Jsme rozhod…
ufin22
Před 4 lety
4
Zarovnání pozemku, Svažitý terén
Dobrý den, vlastníme pozemek o rozloze 700 m2 (30x20), který je situován do svahu. Máme v plánu po…
countrylady
Před 4 lety
13
Pomoc - základová deska Praha západ
Zdravím, stavíme svépomocí. Už X měsíců máme domluveneho zkušeného pana přes základovou desku, bo…
countrylady
Před 4 lety
1
2
53
Nazor na rozpocet
zdravim, mohu pozadat o nazor na rozpocet,jestli to firma neprepalila hodne? bude to pasivni dum, a…
venouska
Před 4 lety
24
HS portál 3m v plastu
Ahoj všichni, máte někdo zkušenost s HS portálem z plastu na jižní stranu? Máme v projektu 3000x21…
tomi_28
Před 4 lety
7
Jak často jste byly v kontaktu s projektantem?
Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti ohledně komunikace s projektanty. Např. jestli vám dáv…
radim2015
Před 4 lety
7
Vinylová podlaha. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou? Viděla jsem vinylovou podlahu , čtverce které se lepil…
lindunka20
Před 4 lety
1
2
...
...
11
12
343
Tepelné čerpadlo Iveco
Dobrý den mate někdo zkušenost s tepelným čerpadlem Iveco? Hledáme co nejvíce zkušeností a taky mám…
richid
Před 4 lety
1
Spiroll
Dobry den, nevi nekdo o dobre firme co se zabyva vyrobou a pokladkou spiroll panelu? A ktery by nem…
lenny92
Před 4 lety
4
Nakolik vás vyšla stavba RD cca 100 m2 ?
Ahojky měla bych dotaz ohledně stavby RD , máme zamluvený pozemek a chtěli by jsme stavět ... Chtěl…
mitoma
Před 4 lety
22
Vysavač xiaomi
Dobrý den, nepoužíváte někdo Vysavač Xiaomi Roborock S5 max? Byl bych vděčný za nějakou názor neb o…
slamer
Před 4 lety
11
1
2
…
220
221
222
223
224
…