O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Doporučení- projekt zahrady
Dobrý den, prosím o doporučení projektanta zahrad ve zlínském kraji. Za vaše reference předem děkuj…
qeszi
Před 4 lety
3
Nivelace
Zdravím, je zde nějaký podlahář ? Chystám se dělat podlahy na své rekonstrukci. Původní podklad by…
travas
Před 4 lety
2
Euro Development či oblast Herink u Průhonic, máte info?
Máte někdo zkušenosti, nebo nějaké (jakékoliv) informace o Euro-development? Nebo zkušenosti s obla…
malamyska81
Před 4 lety
8
Sloupek rezne
Prosím, řekne mi někdo, proč nerezový sloupek po 3 týdnech na plotě rezne?
milanq
Před 4 lety
5
Zkušenosti se střechou Bramac
Dobrý den, máte někdo zkušenost se střechou Bramac konkrétně Topas 13? Chtěli jsme Tondach Stodo 12…
horst_fuchs
Před 4 lety
23
Pressbeton SIMPLE BLOCK
Dobrý den, máte někdo plot od Pressbetonu SIMPLE BLOCK???díky
tomandy
Před 4 lety
1
Psi sprcha
Ahoj, nevim jestli uz tady podobny dotaz nepadl, ale nepodarilo se mi dohledat. Mate prosim nekdo s…
islandia
Před 4 lety
5
Cena připojení sítí od hranice pozemku k domu
Dobrý den, chci se zeptat kolik by přibližně vycházela cena přípojek(elektřina, voda, odpad) od hra…
petr86
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Červený javor. Máte skúsenosť?
Pred mesiacom a pol som kúpila od Poliaka červený javor , okrasný ker a nerastie mi a niektoré konc…
citun
Před 4 lety
1
2
41
Parní trouba a k tomu ještě normální trouba, jak jste řešili?
Do nového bydlení uvažujeme o koupi parní trouby, ale s vařením (pečením) v ní nemám zatím moc zkuš…
yvettka83
Před 4 lety
6
Stresni okna
Dobrý den, můžete se podělit se zkušenostmi střešních oken ? Od jaké firmy máte a jak jste spokojen…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Fasádní omítka Weber MO00, popř. SE00
Dobrý den, obracím se s dotazem, nemáte někdo fasádu Weber MO00? Měla by být modrobílá, zajímalo by…
maaja6
Před 4 lety
1
Kolik stojí vybudování kanalizace?
Ahoj, máme možnost koupit pozemek na hezkém místě. Problém je, že tam není obecní kanalizace a v do…
candat
Před 4 lety
17
Cena za bagrování sklepa za 1m3...?
Kolik zhruba stojí kopání sklepa, tzn. bagrování velkého sklepa (tzn. bylo by potřeba asi trochu "v…
skunkos
Před 4 lety
7
Lamelové zakrytí bazénu - doporučíte dodavatele?
Ahoj, na příští rok plánuji stavbu bazénu (3,5 x 7) nebo 3 x 6 a jako zastřešení bych rád lamely u…
t0mass
Před 4 lety
1
Teleskopicka brana
Dobrý den, uvažujeme o pořízení teleskopické brány z důvodu nedostatku místa. Můžete se někdo pod…
jenye
Před 4 lety
2
Špatně sešroubovaná vaznice
Dobrý den, máme necelý rok starou dřevostavbu. Sedlová střecha (sklon 40 stupňů) je řešena vaznicov…
zaneta_01
Před 4 lety
5
Přeseknutý kabel - řešení
Ahoj všem. Stala se mi bohužel nemilá věc a podařilo se mi ve dvou místech porušit kabel, co vede k…
puhelin
Před 4 lety
19
Stavba svépomocí - zkušenosti a rady
Prosim, je tu nekdo kdo stavel sam, s pomoci rodiny, kamaradu apod .... Jak jste resili stav.mate…
magdahorka
Před 4 lety
29
"Odhlučnění podlahy", čím by se to dalo udělat?
Zdravím, asi se ptám hloupě, ale i přesto se zeptám. Bydlíme v prvním patře, pod námi rodiče. A boh…
josef1
Před 4 lety
8
Vystouplý fasádní kamenný obklad
Pěkný den, máte prosím někdo fasádní kamenný obklad, který nelícuje s fasádou, ale čouhá pár cm ven…
s0t0
Před 4 lety
4
Nepostupující stavba - dodělat dům sám?
Co byste doporučili? Stavíme s příšernou firmou bohužel...dům na klíč měl být předán do října 2020 …
ozzy77
Před 4 lety
5
Jak odstranit silikon kolem sprchové koutu?
Ahoj, řešil tady někdo někdy jak se zbavit silikonu? Potřeboval bych sundat silikon co je na sprch…
alitero
Před 4 lety
7
Poptávka zastřešení terasy okr. Benešov
Dobrý den, poptáváme firmu, která by realizovala zastřešení již hotové dřevěné terasy. Zvažujeme p…
dkrukovsky
Před 4 lety
2
Kompletní rekonstrukce RD - doporučení firmy
Dobrý den, prosím o doporučení stavební firmy, která provede kompletní rekonstrukci RD v okrese Pra…
rhoda
Před 4 lety
1
Názor na projekt bungalovu
Prosim o nazor na nas projekt. Za me je to dokonale, ale hodil by se nezaujaty pohled :) diky.
zuziitka
Před 4 lety
1
2
48
Plynovod na hranici pozemku
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda kromě dodržení ochranného pásma okolo plynovodu spatřujete ješ…
franti_p
Před 4 lety
5
Technická místnost mimo RD
Ahoj, chtěl bych se zeptat, je možné technickou místnost situovat mimo RD? Líbilo by se mi mít menš…
franti_p
Před 4 lety
14
Čištění fasády
Mám dotaz ohledně čištění fasády. Dům máme 12 let a ze západu, kde je nejvíce deště, nám začaly vzn…
dracula
Před 4 lety
1
Difúzní fólie Onduline Ondutiss air 135
Prosím o radu střechaře, který se vyzná v difúzních fólií. Zpětně jsem se dozvěděl, že mi můj stře…
igor2005
Před 4 lety
1
1
2
…
237
238
239
240
241
…