O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výběr interierových dveří - jaká značka?
Ahoj všem, už tady řada diskusí na toto téma proběhla, ale mě spíše zajímá, do jaké jít značky,…
jandour
Před 4 lety
29
Pozemek Kolín a okolí - nevíte o něčem?
dobrý den, nevíte prosím náhodou někdo o nějaké pěkné vesnici kde se prodávají pozemky (nebo jen ve…
michal_mik
Před 4 lety
10
Orientační světla
Dobrý den, dotaz na orientační světla, která se dávají cca 30 cm od země podél chodby v domě, která…
raziel628
Před 4 lety
7
Vodovod a elektrika
Hezký den všem, chci se zeptat prosím vás jak to chodí pokud na pozemku není Antoníček, jak to zaří…
geodett
Před 4 lety
8
Dům Valencie (Gservis)
Zdravím, máte / stavíte někdo dům Valencie od Gservis (https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-do…
x_sonic
Před 4 lety
1
Pozor na podvody v bazári a súkromnej pošte!
V poslednom čase sme v bazári a včera aj v internej pošte zaznamenali viacero ponúk od podvodných k…
marvac
Před 4 lety
3
Radiátor vedle francouzskeho okna
Máte někdo prosím radiátor klasicky nebo vertikální vedle francouzskeho okna? Nemůžeme dát podlahov…
peta315
Před 4 lety
1
Obklady v koupelně
Zdravím vás, Prosím jak máte ukončené obklady u dveří.Nám je obkladač ukončil zároveň s otvorem dve…
verolka
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Bydlí někdo u rušné silnice či dálnice
Bydlí tady někdo u rušné silnice nebo dálnice kde se jezdí 90km/h možná i více. Můžeme mít pozemek …
ufin22
Před 4 lety
16
Okno k sousedovi
Ahoj stavebníci, jdeme si k vám pro radu. Řešíme okno v kuchyni, které je směrované na souseda. Mám…
anntroj
Před 4 lety
14
Pojem dodatek UP?
Dobrý den dokáže mi někdo vysvětlí nebo aspoň nastínit co znamená dodatek k uzemnimu plánu který už…
tonda17
Před 4 lety
1
Mé přípojky ( elektřina, voda, kanalizace)
Dobrý den, mám pozemek na konci obce kde bych chtěl stavět 4 rodinné domy. Za mým pozemkem jsou dal…
noga
Před 4 lety
3
Pergola cena
Zdravím lidičky.Máme cenovou nabídku na pergolu a já bych potřeboval vědet jestli to není už moc.Pe…
mitoma
Před 4 lety
1
2
33
Cena fasády
Ahoj, dostali jsme nabídku na fasádu, včetně zateplení vatou 12cm,komplet 250m2 za 570 000kc. Mysli…
puhelin
Před 4 lety
14
Plynový turbo kotel Baxi - hlášení chyby
Máme plynový turbo kotel BAXI nuvola3 comfort 240fi. Na termostatu se nám nepravidelně oběvuje chyb…
tamara_cervenkova
Před 4 lety
10
Quick Step - dub venkovský šedohnědý
Nemáte někdo vinylovou podlahu od Quick Stepu dub venkovský šedohnědý? Mohu poprosit o foto? Děkuji.
janazzz
Před 4 lety
1
Rohová krbová vložka
Ahoj všem, jsme ve fázi výběru krbové vložky. Rádi bychom rohovou s malým výkonem do cca 6-7 kW. Kr…
ditava
Před 4 lety
12
Obrubník nad kanalizací
Ahoj, sešlo se to nepříjemně tak, že potřebuji dát obrubníky podélně nad KG trubky (povrchová, ne m…
petrslajchrt
Před 4 lety
1
Hliníková pergola
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenosti s firmou FUTUROL? Chceme od nich hliníkovou pergolu, ale nikd…
jirijozak
Před 4 lety
1
Zastřešení terasy
Zdravím, na trhu je obrovský výběr profilovaných trapézových a vlnitých polykarbonátových krytin - …
ajka85
Před 4 lety
2
Lze zahájit stavbu na pozemku, který je v katastru označen jako orná půda?
Ahojte, s přítelem se chystáme si splnit náš sen. Postavit si rodinný dům. Od jeho dědy jsme dostal…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
20
Vzdálenost televize od sedačky. Jak je to u vás?
Zdravím, ráda bych se Vás optala jak daleko máte televizi od sedačky?A jak velkou úhlopříčku má vaš…
kopca89
Před 4 lety
15
Jak poznat z kterého roku je stavba?
Dobrý den, potřeboval bych zjistit, z jaké doby by mohl být tento dům, který se snažíme rekonstruov…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Do kdy musí pronajímatel vrátit kauci na byt?
Prosím o radu zda není někde v zákoně stanoveno do kdy musí pronajímatel vrátit kauci na byt? V du…
doog
Před 4 lety
17
Řešili jste sladění barvy oken a barvy střechy?
Jsme ve fázi těsně před výběrem střešní krytiny a zároveň už hledám firmu na okna. Chceme mít barev…
miroslav_hadrava
Před 4 lety
11
Na kolik vás vyšla kompozitní pracovní deska?
Kolik vás stála pracovní kuchyňská deska z kompozitu a jak velkou ji máte? Truhlář nám nacenil 6 m …
netmaster
Před 4 lety
2
Obklady Baldocer - máte s nimi zkušenosti?
Prosím o rady či zkušenosti. Čeká nás rekonstrukce koupelny a celkem si mi zalíbila série TOKIO od …
zinzin
Před 4 lety
2
Doložení účtenek k úvěru, máte zkušenost?
Máte někdo úvěr od Raifaisen stavební spořitelny? My si ho teď vyřizujeme. chtěla jsem se zeptat na…
zuzka3112
Před 4 lety
1
2
35
Zdění pomocí jeřábu
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, jestli je tu někdo, kdo zdit pomocí jeřábu (zdivo vpc). Jak …
travas
Před 4 lety
2
Kamerový systém
Zdravím a jdu si pro radu... Moje mamka by si chtěla pořídit kamerový systém před dům, poněvadž sou…
franti_p
Před 4 lety
4
1
2
…
255
256
257
258
259
…