O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavba z jineho materialu nez je v projektové dokumentaci
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je velký problém stavět z jineho materialu, nez mam v projekto…
milotaz
Před 4 lety
6
Zkušenosti/rady/tipy s bydlenim v drevostavbe
Rada bych se optala tech, co uz nějakou dobu bydli v drevostavbe (difuzne uzavrene) na jejich zkuše…
alme
Před 4 lety
1
Demolice
Je tu někdo kdo vybehaval sám povolení kam a co vše se musí mít k povolení demolici domu děkuji
geodett
Před 4 lety
5
Společnost Zelené domky, máte zkušenost?
Pěkné odpoledne, chtěla bych se Vás optat, zda máte nějaké zkušenosti se společností Zelené domk…
michaela_recht
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
115
Velké okno za sedačkou
Dobrý den, prosím má někdo velké okno až na zem za sedačkou? Zvažujeme tam mít velký fix, viz. foto…
jakubopava
Před 4 lety
2
Problém s hypotékou na dřevostavbu (Rýmařov, KB)
Ahoj, banka, u které už máme rezervovaný úrok (KB) požaduje rozpočet v podobě, kterou dodavatel (Rý…
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Kuchyň s obývákem do L nebo odbélník???
Ráda bych znala Váš názor, zda byste si radši udělali v RD kuchyň+jidlena+obývák jako obdélník 8,5x…
jenye
Před 4 lety
9
DVEŘE - dílnaa
Ahojte Nemáte zkušenosti s plastovýma dveřma s Obi marketů? Mám hospodářskou budovu - 2 místnosti …
alfonss
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Nájem bytu + odmítnutí poslat Nájemní smlouvu předem + Pojištění ?
Sháním pronájem bytu a momentálně jsem narazil na něco co mě trochu překvapilo. Věděl jsem "nějak" …
esmeralda2
Před 4 lety
6
Je toto standardní při pronájmu bytu?
Chtěl jsem si pronajmout byt, byl trochu (o dost) levnější než bývá zvykem v dané lokalitě (cca za …
obludak
Před 4 lety
9
Polystyren
Jaký máme dát polystyren na podlahu pro teplovodní topení? Jeden říká 100 podlahový, druhý 150 tak …
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Rady a tipy jak pronajmout byt
Prosím o všechny rady a tipy, co zařídit a vyřídit a na co si dát pozor při pronájmu bytu ? Konkré…
babickova
Před 4 lety
6
Oprava omítky
Dobrý večer, mám dotaz. Při vysychání omítek v novostavbě se nám nafoukla omítka v rohu jedné místn…
janabk
Před 4 lety
1
Stavební firma si dělá co chce
Dobrý den, necháváme si od firmy stavět dřevostavbu (stěny se staví v hale) a problém je v tom, že …
tondablanik
Před 4 lety
7
Vysoušení anhydritu TČ Nibe
Zdravím, máte někdo zkušenosti s vysoušením podlahy (anhydritu) pomocí programu který je přímo v TČ…
tondablanik
Před 4 lety
2
Dodatečná dřevěná fasada
Dobrý den, Řešil už někdo dodatečnou dřevěnou fasádu na již udělanou fasádu u dřevostavby? Jedná s…
podzi01
Před 4 lety
1
Prosím o radu - tepelné čerpadlo
Dobrý den, firma nám staví dům a měli jsme mít tepelné čerpadlo Nilan Compact AIR 9 - https://nila…
tondablanik
Před 4 lety
11
Dvě velká okna v obýváku
Zdravím, zvažuji mít v obývacím pokoji dvě velká francouzská okna na vedlejších stranách pokoje, j…
michaela_nemeckova
Před 4 lety
13
Černé vypínače a zásuvky
Máte někdo černé vypínače a zásuvky? Chceme Sedna Antracit od Schneideru a bojíme se údržby. Máte n…
janazzz
Před 4 lety
1
Hledám dodavatele elektrické energie pro RD
Dobrý den, Hledám dodavatele na elektřinu pro RD se sazbou d57d neporadite nějakého? Potřebuji co …
geodett
Před 4 lety
17
Podhrabová deska_montáž ve svahu
Dobrý den, chystám se na stavbu pletivového plotu ve svahu. Vzdálenost mezi sloupky bude 2,5m.…
janess
Před 4 lety
7
Ztráta vody
Dobrý den, dnes jsem zjistil, že zhruba po 10 hodinách mi vodoměr připočítá 1dcl spotřebované vody …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Granitový dřez Franke, máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla jsem moc poprosit majitele dřezu Franke, zda by se mohli podělit o zkušenosti. Na…
mitoma
Před 4 lety
15
Firma Střechy Michal Žák - recenze
Ahoj, má někdo zkušenosti s firmou Střechy Michal Žák - Středočeský kraj? Má velice dobré ceny, tak…
chik_chikitka
Před 4 lety
5
Barva na dlažbu
Prosím vás, máte někdo zkušenost s natíráním-barvením betonové dlažby? Do pískovcové barvy??? Jde …
krutaska
Před 4 lety
1
Jak ukotvit do SDK dřevostavby osvětlení? děkuji
Prosím o názor. Dřevostavba s konstrukcí stropu SDK deska 12.5mm., parozábrana, kovový rastr zavěše…
alda33
Před 4 lety
3
Projektant na zpracování PD na veřejně prospěšnou stavbu-příjezdovou cestu (Karviná a okolí)
Dobrý den, máte, prosím, tip na schopného projektanta na zpracování projektu na veřejně prospěšnou …
npavla
Před 4 lety
1
Projekt/navrh od zahradniho architekta
Chtela bych se zeptat, na kolik vas cca vysel navrh zahrady od zahradniho architekta bez realitace.…
petta33
Před 4 lety
13
Krytina KM Beta - půl střechy má jinou barvu
Dobry den, mame novou stresni krytinu od KM Bety a zjistili jsme, ze na jedne pulce strechy mame ji…
fandaamarket
Před 4 lety
19
Firma Eurosystémy, máte zkušenost?
Zdravím všechny, od ledna budeme řešit podlahové vytápění a dostali jsme celkem finančně přijatelno…
matysce
Před 4 lety
4
1
2
…
257
258
259
260
261
…