O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalov - posouzení
Ahoj ráda bych znala váš názor na náš návrh domu, hlavně na uspořádání obýváku-kuchyně. Máte někdo …
catle
Před 4 lety
14
Vyvážecí jimka a dešťovka
Dobrý den, Chci se zeptat jak lze řešit situaci , máme v projektu vyvažecí jímku a nádrž na dešťov…
puhelin
Před 4 lety
9
DVEŘE - dílna
Ahojte Nemáte zkušenosti s plastovýma dveřma s Obi marketů? Mám hospodářskou budovu - 2 místnosti …
alfonss
Před 4 lety
1
Prasklá vanička ve sprše
Zdravím, po pádu kovového držáku, se nám udělala ve sprše drobná trhlinka. Nějak nepřekáží, ale ned…
total
Před 4 lety
9
UDÍRNA
Dobrý den prosím o fotky jako inspiraci Vašich udíren - stavěných. Jaké máte rozměry a zkušenosti,…
alfonss
Před 4 lety
4
Kontrola nádoby na TUV
Zdravím, všiml jsem si, že na nádobě na užitkovou vodu je nápis, že se alespoň jednou za dva roky m…
total
Před 4 lety
1
Lepený vinyl X click
Ahoj, je tady někdo, kdo teď řeší stejnou otázku ? Máme jen pár dní do vylití betonu a musíme se s…
jandour
Před 4 lety
1
2
33
Projektant & Stavební dozor Brno a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení projektanta a stavebního dozoru (klidně 2v1 :slight_smile: ) z Brna …
kristyna_kureckova
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Máte zkušenost s developery?
Dobrý den, uvažuji o koupi bytu přímo od developera?máte někdo prosím zkušenost s některým z [url=h…
marek166
Před 4 lety
3
Jaké zdivo na podsklepení domu
Zdravím mám dotaz na zdící materiál na podsklepení domu. Dům budeme mít z Porothermu tl. 300 mm …
josefx
Před 4 lety
7
Podzemní nádrž a hmyz
Zdravím, loni jsem měl z podzemní nádrže brutální líheň na komáry. Letos bych tomu chtěl předejít. …
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Dvojitý rastr a zateplení nad schody
Ahoj všem, ráda bych se poradila, máme dvojitý rastr a klasické půdní schody. Před podzimem bychom …
nikyliz
Před 4 lety
1
Zkušenost s developery?
Dobrý den, uvažuji o koupi bytu přímo od developera?máte někdo prosím zkušenost s některým z těchto…
marek166
Před 4 lety
1
Nika v koupelně s Ytong
Dobrý den, Prosím mam dotaz ohledně Niki v koupelně. Děláme podkroví a zdi v koupelně budou z cihel…
lucka_dc
Před 4 lety
8
Dodavatel koupelny
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to, pokud nám v nějakém manuálu pro klienty bylo uvedeno, …
lilien_ka
Před 4 lety
1
Smlouva o dílo - na co dávat pozor?
Ahoj. Dostáváme se do fáze kdy si vybíráme stavební firmu. Mohli byste prosím poradit co všechno po…
lilien_ka
Před 4 lety
24
Projektant moravskoslezský kraj
Dobrý den, sháníme šikovného projektanta v blízkosti Vítkov,Opava, nový Jičín. Nevíte o někom? Děk…
kajaaa262
Před 4 lety
1
Bungalov Monte - GServis
Ahoj, nemáte prosím někdo bungalov Monte od GServisu? Zajímaly by mě reálné fotky a zkušenosti. …
haila
Před 4 lety
2
Otázka pro zkušené štukaře
Zdravím, jakou přísadu nebo produkt namíchat do štuku z vápna a písku aby se dal lépe natahovat …
zubr487
Před 4 lety
4
Jak na dálku změřím hladinu ve studni a žumpě?
Nezkoušel jste někdo vymyslet nějaký hladinoměr na měření hladiny vody ve studni nebo splašků v žum…
alibaba_slovakia
Před 4 lety
31
Kdy jste přestali topit v pasivním domě?
Zajímalo by mě, především v pasivních domech nebo jim se blížícím, kdy jste letos přestali topit?
marchoss
Před 4 lety
6
Firma Blokki kontejnerove domy
Dobry den, nemate nekdo zkusenosti s firmou Blokki?
freddys
Před 4 lety
5
Předžalobní výzva stavební firmě
Máte zkušenost, pomohlo to? Stavíme dřevostavbu formou 2by4 s menší nijak známou firmou, bohužel j…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Otisky prstů na dveřích CPL laminát, existuje impregnace?
Máme nově osazené dveře od Sapeli - dveře Lotos CPL laminát odstín teak a je na nich vidět každý ot…
pavlakov22
Před 4 lety
11
Pergola se skleněnou střechou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch co mají pergolu se skleněnou střechou,jak event. řešili zastí…
martin_s
Před 4 lety
11
Německé kuchyně od oresi?
Aho,chci se zeptat co rikate na kvalitu nemeckych kuchyn od Oresi a jak je to s návrhem?pokud se r…
lukass_5
Před 4 lety
3
Vinylova podlaha BUKOMA premium Click 5mm - recenze
Dobrý den, zvažujeme tuto vinyl. podlahu - BUKOMA premium Click 5mm. Máte někdo zkušenost s touto z…
marushkap
Před 4 lety
8
Terasa na západ, jih a stínění
Prosím, kdo máte terasu na západ a na jih - jak máte řešené stínění? Máme obývák s kuchyní a jídeln…
beranozuzana
Před 4 lety
1
2
32
Schody do domu
Dobrý den, mohu se zeptat, zda při realizaci schodů do domu( rád bych z palisád a zámkové dlažby) …
petrwood
Před 4 lety
1
Květiny do okrasného záhonu
Ahojky, prosím o radu ohledně výběru kytek, keříků do okrasného záhonu. Kde vybírat, podle čeho vyb…
jitule44
Před 4 lety
8
1
2
…
258
259
260
261
262
…