O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaký vybrat skleník?
Doporučíte mi, prosím, kde koupit skleník za rozumnou cenu pro začínajícího zahrádkáře?
sobii
Před 4 lety
13
Podlahové studio Ostrava
Máte někdo prosím tip, kde vybrat a koupit lepenou vinylovou podlahu v okolí Ostravy? Nějaké zkušen…
s0t0
Před 4 lety
2
Project
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s firmou ECO TAINERS s.r.o Plánujeme re…
antonio_kocev
Před 4 lety
1
Předokenní rolety/žaluzie, jak jste spokojeni?
Zdravím :) ...Prosím o názor na předokenní rolety nebo žaluzie... z hlediska stínění a zvukotěsnost…
zelvatko
Před 4 lety
10
Kotel Protherm + regulátor MiGo
Zdravím, mám problém s daným regulátorem. Na regulátoru ať si nastavím co chci, tak to kotel igno…
thomas256
Před 4 lety
8
Hydroizolace svislá a mokré mapy, fleky
Ahoj všem, včera jsem našla na hydro svislé tyto mokré mapy. je to skoro všude po obvodě baráku. …
ajagachova
Před 4 lety
8
Cena projektové dokumentace
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaši radu a názory. Stále ještě s partnerem přemýšlíme, zda jít…
ateliersedlak
Před 4 lety
5
Pařeniště 2x1m
Ahoj! Prosím tip na pařeniště (ideálně rovnou s odkazy) délka 2m x šířka 1m, výška aspoň 50-60cm. Z…
dita_a_ivan
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Problém s polní cestou
Dobrý den, potřeboval bych poradit, nebo spíše znát názor druhých. Vlastním dům, který je v podsta…
kareljab
Před 4 lety
4
Vestavěná lednice a mrazák
Zdravím, máte někdo v kuchyni zvlášť vestavěnou lednici i mrazák? Doporučujete?
kekita
Před 4 lety
2
Kupní smlouva - zařizuje KUPUJÍCÍ ?!
Dobré ráno, kupujeme dům od známých, jsme ve fázi čekání na odhad nemovitosti a zatím máme bance po…
candat
Před 4 lety
12
Vaše cenové nabídky na klíč za m2 fasády? Okolí Rokycany, Hořovice, Mýto...
Kolik vás vyšla zateplení fasáda na klíč za m2. Mám 30 Ytong, 20 pol. Nabídky z okolí v popisku. Dí…
martin_s
Před 4 lety
3
Hliníková pergola svépomocí
Dobrý den rád bych se zeptal jestli je tu někdo kdo zkoušel realizovat hliníkovou pergolu za dům s…
marta_kovar
Před 4 lety
4
Firma na základovou desku Středočeský kraj
Dobrý den, hledáme doporučení na firmu, která by nám zrealizovala základovou desku. Dostali jsme je…
charliethepaw
Před 4 lety
1
Vodovodní přípojka bez územního souhlasu
Dobrý den, hlavní otázka mého příspěvku zní: Je nutné mít vždy územní souhlas k vybudování vodovod…
sobii
Před 4 lety
3
Pretapetovani kuchynske linky
Dobry den, chystam se pretapetovat starou kuchynskou linku, ale nemuzu se rozhodnout jaky vzor nebo…
logginn
Před 4 lety
2
Vinylová podlaha Fatra Thermofix - DUB SELSKÝ 12135-1
Dobrý den nemá někdo doma podlahu od Fatry vinyl - DUB SELSKÝ 12135-1 máme jen vzorek a rád bych v…
barbora_dvorstiakova
Před 4 lety
14
Aktuální ceny - jaro 2021
Co si myslíte o aktuálních cenách pozemků / domů? Praskne to? Nemluvím o Praze/ Brně a pod., ale j…
dolve
Před 4 lety
12
Bungalov dispozice 13x11,5
zdravím,uvažujeme o stavbě rodinného domu,zkusil jsem vytvořit tento projekt,který by nám vyhovoval…
ondtom36
Před 4 lety
8
Kde nechat dělat velké fotografie?
Kde si máme nechat vytisknout velké fotky? Může někdo doporučit kvalitní tisk za rozumné peníze?
angie.shy
Před 4 lety
10
Tepelné čerpadlo země voda
Prosím vás poraďte mi jakou firmu vybrat pro realizaci vrtu a instalaci tepelného čerpadla voda zem…
2monika6
Před 4 lety
1
Neviditelny obrubnik
Dobry vecer, mam dotaz na ty, kteri maji v zahrade zatloukavaci neviditelny obrubnik. Rada bych s n…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Udělat nové jádro?
Ahoj, v bytě mám staré jádro, tzn. umakart a ten je překrytý ještě sádrokartonem. Abych mohl uděla…
ales_hracek
Před 4 lety
7
Základová deska s terasou
Manžel se rozhodl, že zároveň s domem a garáží zalije základovou desku i na terase. Máme zvýšenou z…
jajinka121
Před 4 lety
11
Interierove dvere Dorsis
Dobry den, momentalne jsme ve fazi vyberu interierovych veci. Pri vyberu interierovych dveri me poc…
xallti
Před 4 lety
4
Gservis - projektová dokumentace RD
Dobrý den, prosím, jakékoliv aktuální zkušenosti se zpracováním projektové dokumentace firmou Gserv…
luciafff
Před 4 lety
8
GServis - RD Alba
Zdravím všechny, po dlouhé době vybírání domečku, který by nám vyhovoval, jsme natrefili na projek…
luciafff
Před 4 lety
2
Dřevostavba - zkušenost s Vario Villa?
Dobrý den, rozhodujeme se pro výstavbu dřevostavby - RD/chalupy na horách. Z předvýběru nám vychází…
geba82
Před 4 lety
1
Rezervační smlouva k pozemku
Zdravím vás :slight_smile: předně chci napsat, že jsem v tomto absolutní laik, nikdy jsem pozemek n…
noga
Před 4 lety
3
Přibližná cena rekonstrukce
Dobrý den, nedělal někdo prosím rekonstrukci domu, který byl v podobném stavu? Zajímala by nás přib…
martin_s
Před 4 lety
4
1
2
…
266
267
268
269
270
…