O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Převod na SJM
Dobrý den, se snoubence jsme koupili společně pozemek. Každý máme 1/2. Za nedlouho nás čeká svatba…
ditava
Před 4 lety
12
Žádost o změnu současného územního plánu - jak dlouho trvá?
Dobrý den,chci se zeptat,jestli každý musel tohle podstoupit,nebo opět jen my... Nevíte prosím,o c…
puhelin
Před 4 lety
27
RD Rýmařov SOLO 105 nebo 117
Ahoj, stavěli jste někdo jeden z těchto domů jako dvougenerační? Jak jste ho upravovali, respektive…
hana_k
Před 4 lety
2
Dodělání domu
Ahoj zkusím se zeptat. Máme pozemek, chtěli bysme na něm postavit rodinný dům. Zastavěná plocha 150…
teresh07
Před 4 lety
16
Technická mísnost pod ložnicí
Ahoj, jsem ve fázi studie nového patrového domu. Mám mít obavy z hluku, když malá část TM zasahuje …
jitulka89
Před 4 lety
7
Výrobci TČ, kteří umí i rekuperace
Zdravím, v současné době vybírám TČ pro novostavbu a prakticky mne zaujali zatím pouze dva výrobci.…
kubakkk
Před 4 lety
2
Převod orné půdy na stavební pozemek
Zdravím, chci se zeptat. Řešíme ornou pudu, která je cca 200 metru nad vsí. Starosta obce nám řekl,…
nikit320
Před 4 lety
5
Odtékání odpadního sifonu
Ahoj všichni, poraďte prosím co pomůže na zlepšení odtoku vody, odtéká strašně pomalu, má někdo něj…
donald77
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Větší vzdálenost od středu baterie ke středu perlatoru
Zdravím, nemáte někdo přehled, zda existují baterie, které mají vzdálenost od středu baterie (ta č…
betelges
Před 4 lety
1
Oprava vinylové podlahy
Dobrý den, Měla bych dva dotazy, oba se týkají vinylové podlahy. 1. Máme lepenou vinylovou podlahu …
xhanach
Před 4 lety
1
Rozdeleni zahrady
Dobry den, Chtela bych se zeptat, jak byste postupovali, kdyz byste chteli katastralne rozdelit zah…
katkamor
Před 4 lety
7
Uspořádání kuchyně, jídelny a obýváku
Milí střecháčči, momentálně se dokončuje hrubá stavba našeho domečku a musím dát dohromady uspořádá…
veraplb
Před 4 lety
13
Sádrokartonový podhled + kolejničky na záclony/závěsy
Ahooj střecháčci, plánuji pro sádrokartonáře návrh podhledu, přála bych si schovat kolejničku na z…
janazzz
Před 4 lety
8
Sklon střechy
Zdravím, mám dotaz ohledně skolnu střechy. Chceme stavět a vesnici. Momentálně řešíme projekt a brz…
zmrz_lina
Před 4 lety
21
Salinator vs.ionizátor
Dobrý den, máme v plánu udržovat vodu v novém bazénu salinátorem,ale zaujala nás konkurenční nabídk…
ditava
Před 4 lety
1
Úzká cesta k pozemku a sítě
Zdravím, prosím o radu, zakoupili jsme zahradu, který je v katastrálních mapách určena ke stavbě ro…
evca_markova
Před 4 lety
21
Garnýž nad okna za podhledem - řešení
Ahoj, nemáte, prosím, někdo vyřešenou garnýž nad okny za podhledem ze sádrokartonu a foto tohoto ře…
radim2015
Před 4 lety
7
Garnýž / záclona / LED pásek zabudovaný v podhledu - máte foto?
Máme v plánu záclony schované za podhledem a LED pásek podél místnosti. Máte prosím foto, jak to vy…
radim2015
Před 4 lety
2
Bramac classic star - Mocca metalic
Dobrý večer, nemáte prosím někdo na domu tuto střechu? Mohla bych poprosit o fotku. Děkuji
zuzana1719
Před 4 lety
1
Projektant Kladno
Dobrý deň, hľadáme projektanta v okolí Kladna, a budeme radi za Vaše tipy a skúsenosti. Ďakujem :sl…
zmrz_lina
Před 4 lety
4
Orientační cena domu
Dobrý den, s partnerem chceme stavět dům a nyní jsme ve fázi výběru projektu. Nakonec jsme se rozh…
mitote
Před 4 lety
15
Uchycení televize do Porotherm 38 T Profi
Ahoj, brzy bude dům hotový a už přemýšlím jak uchytit televizi do nosné vnější stěny. Zdivo Poroth…
l_sekanina
Před 4 lety
12
Doporučení podlahy dovnitř i ven
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit ohledně výběru podlahy. Měla by být odolná (vůči 20 kg pso…
sennorita
Před 4 lety
2
Šířka obložky dveří
Nyní vybíráme dveře a byly nám nabídnuty obložky šířky 6 nebo 8. Uvažujeme spíše nad 8.Prý je to he…
jandour
Před 4 lety
5
Nákup thuji v Polsku
Dobrý den , poradil by mi prosím někdo kde v Polsku se daji nakoupit různé okrasné stromy , thuje ,…
janina_jelinkova
Před 4 lety
1
Dveře do obýváku
Dobrý den, je lepší si dát do obývacího pokoje posuvné dveře po stěně jednokřídlé nebo dvoukřídlé? …
lukass_5
Před 4 lety
5
BUNGALOV ALBA ( JINÉ)
Dobrý den , mám takový dotaz, chceme postavit bungalov Alba, : https://www.gservis.cz/projekty-rodi…
sigimarek
Před 4 lety
8
Křemičitý písek do zámkové dlažby
Zdravím, chystám se pokládat zámkovou dlažbu Diton Kombi Marmo. Výrobce mi k tomu doporučil i jeji…
lto007
Před 4 lety
3
Stavba druhého plotu
Zdravím a potřebovala bych poradit. Chceme si postavit mezi námi a sousedy plot z betonových panelů…
liliana03
Před 4 lety
14
Šedá (stříbrná) barva oken
Dobrý den. Budeme mít černou střechu a k tomu sedá nebo stříbrná okna v hliníku. Neměl by jste pro…
vuninka
Před 4 lety
1
1
2
…
268
269
270
271
272
…