O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Barva oken antracit nebo světlejší šedá
Dobrý den, chtěl bych poprosit zda by se našel někdo, kdo má okna v odstínu o něco světlejším než j…
frant
Před 4 lety
14
Domotron vs. Loxone
Zdravím vespolek, řeším stavbu nášho rodinného domu a vím, že tam chci mít inteligentní domácnost.…
martin_s
Před 4 lety
9
Barva dveří
Dobrý den, nemáte fotky dveří ladících k dřevěné podlaze?Máme anthracitová okna,podlahy (kromě chod…
barter
Před 4 lety
16
Střecha Amadeus červená glazura jaka barva oken
Dobrý den. Budeme mít střechu Tondach Amadeus červená glazura. Okna budou hliníková. Dnes nám pán d…
vuninka
Před 4 lety
1
Dveře mezi satnou a garáží
Zdravim vas chtěl bych se zeptat zda někdo neřešil dveře mezi garazi a třeba šatnou? Mám v projekt…
renatka_k
Před 4 lety
4
Klientské změny - novostavba
Dobrý den, zajímal by mne Váš na názor. V rámci klientských změn jsme si vybrali jiné obklady na d…
nikola_vankova
Před 4 lety
12
Spotřebiče Bosh a Siemens - recenze
Prosím máte tyto spotřebiče? Jak jste spokojení nebo si myslíte, že se platí jen za značku? A někd…
zdenek_valek
Před 4 lety
1
2
41
Centrální vysavače od firem Husky a Beam, který je lepší?
Prosím o radu, která značka je lepší? Protože v novostavbě jsme teĎ dokončili vodu a odpady a budem…
termat5
Před 4 lety
23
sponzor fóra
Cena podbití střechy
Ahoj, dostal jsem nabídku na cenu podbití dř. palubkami: Cena 500/m2 + 40 za natření. Víte někdo ja…
emila22
Před 4 lety
12
Vychytávky do kuchyně
Zdravím všechny příznivce MS ☺ mám na Vás dotaz ohledně kuchyně. Jelikož je stále vše zavřené, tak …
martinarobert
Před 4 lety
1
Klientské změny - zrušení příčky
Zdravím :slight_smile: Budeme kupovat byt, který je součástí jednoho většího developerského projek…
katerina_gabrielova
Před 4 lety
1
Polský kotel Opal
Dobrý den, má někdo k dispozici manuál k polskému kotli Opal 12-20kW? Náš jsme koupili i s barákem…
tomek001
Před 4 lety
1
Vestavná kazetová markýza pod omítku
Dobrý den, nemáte tip na nějakou markýzu, která se dá schovat při nepoužívání celá pod omítku - kaz…
bayt
Před 4 lety
1
Vrt na vodu
Ahoj, mám prosbu. Potřebuji poradit skrze vrt, máme 30m hluboký vrt, jílovitá půda. Bohužel máme na…
nikra_
Před 4 lety
17
Tepelné čerpadlo - překážka
Dobrý den, rychlá otázka. Je problém stojící auto před TČ? S pozdravem
kofejn
Před 4 lety
5
Degradace pěny po montáži oken
Dobrý den, neví tu někdo z vás, jak zabránit degradaci PU pěny po montáži oken z exterierové strany…
samotcze
Před 4 lety
23
Zahradní domek - garáž
chceme stavět zahradní domek cca 40 m2, 5x8 m, budou dvě části, jedna jako "garáž" bez stání, spíše…
wries
Před 4 lety
2
Oloupaná barva na garážových vratech
Zdravím všechny. Máte někdo zkušenost co s tím, když se po několika letech začala odlupovat barva n…
guteman
Před 4 lety
2
Odhad chaty zpětně kvůli dani- je možný?
Dobrý den, je možné (a v praxi reálné) nechat si zpracovat odhad ceny nemovitosti zpětně, cca k led…
ondrej190
Před 4 lety
1
Jídelní stůl
Rada bych masivní dubovou desku a byla jsem rozhodnuta pro černé nohy. Teď váhám dost nad bílými. N…
zdenek_valek
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo + TUV + podlahovka
Dobrý den, sbíráme nabídky od různých firem na TČ + ohřev teplé vody a podlahové teplovodní vytápěn…
doog
Před 4 lety
27
Vchodové dveře a jejich vnitřní barva
Ahoj, chtěla bych poprosit o Vaše názory k barevnému provedení vchodových dveří z vnitřní strany. J…
gabkaff
Před 4 lety
17
Musím provést kolaudaci na mobilní dřevostavbu?
Dobrý den, chci pro otce postavit mobilní dřevostavbu o rozměrech 10x4m na zahradě. Chci se zeptat…
puhelin
Před 4 lety
2
Zkušenosti: Dlažba Ferobet - Avenida
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s dlažbou od Ferobet? Ideálně pak s dlažbou Avenida. Bohužel …
uzivatelka1910
Před 4 lety
4
Nějaké zkušenosti s firmou Dřevostavby Otépka ze Zlína ?
Zdravím. Mám prosbu, s přítelkyní chceme stavět dům pro nás a naši budoucí rodinu. Momentálně jsem…
nerossxcz
Před 4 lety
1
Kolik vyjde fasáda na patrový dům?
Zdravím všechny stavitelé... .... máme dotaz na kolik vyjde fasáda na patrový rodinný dům i včet…
deninovako
Před 4 lety
31
Odpuzovač koček
Zdravím, přečetla jsem tady příspěvky k podobnému tématu, ale stále si nevím rady. Od sousedů k n…
evizna
Před 4 lety
1
Upatlaná vinylová podlaha i po vytření
Zdravím všechny, prosím o radu. Máme nově položenou vinylovou podlahu v naší novostavbě. Zatím vytř…
jituletvoje
Před 4 lety
12
Moderní kuchyňe
Dobrý den, nemůžu se rozhodnout, zda do kuchyně dát balkonovky nebo okno. Přikládám projekt kuchyňe…
jitulka89
Před 4 lety
19
Vady nových plastových oken
Dobrý den, hned druhý den po usazení nových plastových oken jsem objevila vady v rámu - rýhy. Chtěl…
vemira
Před 4 lety
6
1
2
…
273
274
275
276
277
…