O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Model tašky podle obrázku?
Dobrý den, našel by se někdo, kdo by poznal model tašky podle přiloženého obrázku? Hádal bych to …
deto_oesya
Před 4 lety
7
Roubenka - okna
Zdravím všechny, chci požádat o radu/názor ohledně oken do roubenky. Jsme ve fázi přípravy stavby (…
puhelin
Před 4 lety
5
Podlahové topení HeatFlow
Dobrý den, ráda bych znala váš názor na vytápění HeatFlow do novostavby RD 80m2, zda-li se vyplatí …
kofejn
Před 4 lety
2
Pod krbova kamna
Dobry den, Mam mala kaminka na nozkach a potrebovala bych neco pod ne. Napadlo me vyrobit schudek z…
candat
Před 4 lety
7
Okno v kuchyni - sever nebo západ?
Ahojte, prosim o radu s umistenim okna v kuchyni. V mistnostnosti (obyvak, jidelna, kk) bude fr. o…
bayt
Před 4 lety
23
Dilema
Zdravím mám dilema. Naskytla se možnost koupit ve městě byt o velikosti 3+1, s garáží a zahrádkou z…
maxxxxam
Před 4 lety
28
Krok po kroku
Zdravím, všude na internetu je plno článku jak na stavbu krok po kroku, ale nikde jsme nenašel něja…
iamondras
Před 4 lety
1
Vazníky - firma HR WOOD
Dobrý den, máme někdo zkušenost s firmou HR WOOD Žatčany? Máme od nich cenovou nabídku na vazníky z…
evik107
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Klientské změny - rozdíly v ceně standardů
Zdravím, kupujeme byt ve výstavbě od developera a v této chvíli řešíme klientské změny. V koupelně…
zdenek_valek
Před 4 lety
9
Projekt bungalov-
Zdravím, rád bych vás požádal o radu s projektem bungalovu. Prvotně jsme měli vymyšlený patrový dom…
bayt
Před 4 lety
16
Firma Martinice group
Máte někdo zkušenost s firmou Martinice group? Nemá někdo z vás od nich postaveno a jak jste spokoj…
zuzana_hejdukova
Před 4 lety
1
Vypíná se sprcha vlivem tlaku vody - co s tím?
Ahoj, máme problém se sprchou. Tlačítko, kterým se sprcha přepíná na hlavovou část, zůstává zapnuté…
martin_kaspar59
Před 4 lety
8
Trvalý travní porost na SP
Dobrý den, momentálně máme rozjednanou koupi pozemku, který je veden jako trvalý travní porost. Čas…
puhelin
Před 4 lety
8
Volně stojící vany od Beliani (nebo jiné)
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s volně stojícími vanami z eshopu Beliani? Vypadá to, že to tahají odně…
davex
Před 4 lety
12
Státní hypotéka
Má tady někdo hypotéku od státu? Jak udělali teď buď ta půjčka nebo hypotéka
martin_s
Před 4 lety
2
Fatra Dub letní
Máte někdo podlahu od Fatry konkrétně Dub letní ? Ukážete mi, jak vypadá v místnosti, prosím. Jaké…
petraaa888
Před 4 lety
4
Postel bez čela, co na zeď?
Dobrý večer, budeme předělávat ložnici. Postel bych ráda bez čela. Původně jsem za postel na zeď ch…
kauculacek
Před 4 lety
30
Nátěr betonu
Dobrý den Odbočím od domu, ale zabrousím do druhého domova nás všech :slight_smile: Hřbitov. Beton…
doog
Před 4 lety
4
Cena individuálního realizačního projektu domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se nyní pohybují ceny individuálního realizačních projektů RD?…
puhelin
Před 4 lety
1
2
44
Schválení studie/projektu hlavním architektem
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tím, že hlavní architekt zamítl studii, ale nesdělil, co konkré…
jarluk
Před 4 lety
3
Príprava rozvodov pro kuchyň
Ahoj všem :slight_smile:, novostavba bude hotová za cca 2 roky a teraz stojím pred dielmou - dať s…
milan1965
Před 4 lety
6
Názor - půdorys
Zdravím. Máme pozemek se vstupem (bohužel) z jihu a na sever zahrada, kam bychom chtěli samozřejmě…
peju
Před 4 lety
5
Zakládáme nový trávník - křemičitý písek
Dobrý den, rád bych se poradil ohledně trávníku. Dočetl jsem se, že nový trávník je nejlepší založi…
davex
Před 4 lety
4
Kuchyňská baterie se sprškou
Ahoj, tápu ohledně kuchyňské baterie a mám jednoduchou prosbu. Nemohli byste mi sem dát fotky a náz…
wiki85
Před 4 lety
2
Vodovodní přípojka a neochotní sousedé
Pozemek je u komunikace. Podél komunikace, z druhé strany, než je (náš stavební) pozemek, ve vzdále…
esmeralda2
Před 4 lety
1
2
50
Jak pokračovat
Dobrý den, právě jsem dokončil hrubou stavbu (deska, obvodové a vnitřní zdivo, střecha), a tak něja…
luk92
Před 4 lety
3
Americká lednice - pomůžete mi vybrat?
Moje podmínka je černá, side by side, a nepotřebuji lednici za 40,- a výš. Tedy mi z toho vypadlo n…
annysek11
Před 4 lety
29
Koupelna v podkroví - uspořádání zařízení
Dobrý den, nemáte tady někdo nápad, jak rozvrhnout zařízení koupelny v podkroví? Jedná se o místno…
elimatu
Před 4 lety
1
Pomoc s návrhem nové kuchyně
Zdravím všechny na Modré střeše. Přicházím si k vám pro radu ohledně kuchyně, jelikož já jsem úpln…
verunky
Před 4 lety
8
Okna zlatý dub - jakou zvolit barvu dveří?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, kteří uz něco podobného řešili, nebo mají lepší estetické cí…
filipik_martin
Před 4 lety
15
1
2
…
292
293
294
295
296
…